Define İşaretleri ve Anlamları • Lütfen Dikkat
Zaman: Sal May 22, 2012 7:16 am

Text Size

Lütfen Dikkat

Değerli Defineci Arkadaşlar Bu bölümün Amacını Okumadan Başlık açmayınız, Ticari Tanıtım Reklam Amaçlı Mesaj Yazılamaz.
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla

Lütfen Dikkat

Yeni mesajgönderen Efsane » ÇrÅŸ Mar 18, 2009 10:34 am

Son günlerde açılan bu bölümün amacı dedektörlerin test sonuçları ve görüntüleri içindir, elinizdeki dedektörü test edin, video ve resimlerini getirin ekleyin, insanlara yardımcı olun, herkes dedektörlerin etkisini öğrensin ve amacına uygunsa para verip alsın, yoksa almasın.

Lütfen forumu reklam sahasına dönüştürmeyiniz, amacı dışında kullanmayınız, sadece arazide gördüklerinizi yazınız.
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Re: Lütfen Dikkat

Yeni mesajgönderen gizemli ses » Cum Mar 18, 2011 11:15 am

Efsane yazdı:Son günlerde açılan bu bölümün amacı dedektörlerin test sonuçları ve görüntüleri içindir, elinizdeki dedektörü test edin, video ve resimlerini getirin ekleyin, insanlara yardımcı olun, herkes dedektörlerin etkisini öğrensin ve amacına uygunsa para verip alsın, yoksa almasın.

Lütfen forumu reklam sahasına dönüştürmeyiniz, amacı dışında kullanmayınız, sadece arazide gördüklerinizi yazınız.

efsane ustam iyi cihazı alacak para varsa adam niye uğraşsın bu işle 3 5 bine alınandan ne çıkar hem iyi cihazı gavur bize satarmı bence boş hayal insanları kandıran bizden degildir demiş efendimiz (s.a.v) saygılarımla (ses)
UMUDU ERTELEMEK KAYBETMEKTEN İYİDİR (SES)
gizemli ses
gizemli ses
Yönetici
Yönetici

Yeni mesajgönderen ugurcanım » Sal Mar 22, 2011 10:16 pm

usta adamın biri ile gürüştüm geçen. elimde bir makına var diyor:şu bir kablosu yere sabitlenenlerden. bir buçuk metre net diyor.sitede okudum yazdığınız makınacıların hilelerini onun için ben deneyecem ve benım dediğim yerde olacak yani sizin önceden açtığınız çukurlarda değil den açacam çokuru dedim onuda kabul etti. bana sitede yazdığınızın dışında uyarınız varmı. yani başka ne hile yapabilir benım anlamadığım sizin aşına olduğunuz. varsa lütfen....
ugurcanım

Yeni mesajgönderen Efsane » ÇrÅŸ Mar 23, 2011 12:25 am

ugurcanım yazdı:usta adamın biri ile gürüştüm geçen. elimde bir makına var diyor:şu bir kablosu yere sabitlenenlerden. bir buçuk metre net diyor.sitede okudum yazdığınız makınacıların hilelerini onun için ben deneyecem ve benım dediğim yerde olacak yani sizin önceden açtığınız çukurlarda değil den açacam çokuru dedim onuda kabul etti. bana sitede yazdığınızın dışında uyarınız varmı. yani başka ne hile yapabilir benım anlamadığım sizin aşına olduğunuz. varsa lütfen....

sakla bulsun
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen atropos » ÇrÅŸ Mar 23, 2011 3:07 pm

bulduğumun önemi yok maksat spor olsun diyenler varsa vasat bir dedektör alıp araziye çıksınlar. yokkk eğer ekonomik olarak düşünürlerse astarı yüzünü geçer.benden söylemesi...
DUVARI AŞAMIYORSAN;BİR KAPI AÇ!
atropos
atropos

Yeni mesajgönderen gizemli ses » ÇrÅŸ Mar 23, 2011 3:24 pm

Efsane yazdı:
ugurcanım yazdı:usta adamın biri ile gürüştüm geçen. elimde bir makına var diyor:şu bir kablosu yere sabitlenenlerden. bir buçuk metre net diyor.sitede okudum yazdığınız makınacıların hilelerini onun için ben deneyecem ve benım dediğim yerde olacak yani sizin önceden açtığınız çukurlarda değil den açacam çokuru dedim onuda kabul etti. bana sitede yazdığınızın dışında uyarınız varmı. yani başka ne hile yapabilir benım anlamadığım sizin aşına olduğunuz. varsa lütfen....

sakla bulsun

1 kilo saklasan bulamazlar kardeÅŸim (ses)
UMUDU ERTELEMEK KAYBETMEKTEN İYİDİR (SES)
gizemli ses
gizemli ses
Yönetici
Yönetici

Dön BU BÖLÜMÜN AMACI (Lütfen, Okumadan Bu Bölüme Başlık Açmayınız)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 20 dakika içerisinden aktif olan kullanıcılar)
Bugüne kadar en çok 523 kişi Pzr Mar 18, 2012 11:15 pm tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Login Form