Forum Ana Sayfa
DEDEKTÖRLER VE KULLANIM TEKNİKLERİ
Dedektörünüzü Kendiniz Yapınız (Dedektör Şemaları)
DEDEKTÖRLER VE KULLANIM TEKNİKLERİ
Dedektörünüzü Kendiniz Yapınız (Dedektör Şemaları)
BU DEDEKTÖRÜ MODİFİYE EDEBİLİRMİYİZ
Bu Bölümde Verilen Şemalardan Faydalanarak Çok Ucuza İhtiyacınıza Göre Dedektör Yapabilirsiniz. Kendinizi Sömürtmeyiniz
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Önce okunmamış mesaj • 5 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
BU DEDEKTÖRÜ MODİFİYE EDEBİLİRMİYİZ
gönderen emser » PrÅŸ AÄŸu 11, 2011 7:57 pm
ELİMDE Bİ DEDEKTÖR VAR. AVRUPADAN GELDİ VE COK UCUZ Bİ FİYATI VAR. GÖRÜNÜSÜNE BAKILIRSA AMATÖRCE Bİ ALET. BU YÜZDEN HİC ARAZİDE DENEMEDİM. ARAMA BASLIGI COK KÜCÜK.
ACABA DİYORUM, ARAMA BASLIGINI KENDİM YAPSAM, DEVREYE UYUM SAGLAR MI? ARAMA DERİNLİGİ ARTAR MI? BOBİN SARIMI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENIZ SEVİNİRİM. HERKESE SAYGILAR, SEVGİLER

ACABA DİYORUM, ARAMA BASLIGINI KENDİM YAPSAM, DEVREYE UYUM SAGLAR MI? ARAMA DERİNLİGİ ARTAR MI? BOBİN SARIMI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRSENIZ SEVİNİRİM. HERKESE SAYGILAR, SEVGİLER

Büyük randevu; Bilmem nerde saat kaçta? Tabutumun agacı, bilmem hangi agacta..............
lütfen kaçak kazı yapmayalım
Re: BU DEDEKTÖRÜ MODİFİYE EDEBİLİRMİYİZ
gönderen ses71 » PrÅŸ AÄŸu 11, 2011 11:27 pm
BİRADER BÜYÜKLÜK MESELESİNE FAZLA TAKILMA ALETİ DENE TANIMAYA ÇALIŞ İLK ÖNCE ALTIN DEMİR BAKIR NE VARSA UZAKLAŞTIR YAKINLAŞTIR YÜZEYDE NE KADAR MESAFEDEN ÇEKİYOR DENE SONRA TOPRAK ALTINA KOY ÖYLE DENE EĞER 25-30 CM DEN TOPRAK ALTINDAKİ METALİ GÖRÜYORSA ÖP BAŞININ ÜSTÜNE KOY GERİSİ TEFERRUAT VE BAZISI İÇİN YALAN 
BİR ELDE KADEH BİR ELDE KUR-AN, BİR HELALDİR İŞİMİZ BİR HARAM, ŞU YARIM YAMALAK DÜNYADA ,NE TAM KAFİRİZ NE DE TAM MÜSLÜMAN...
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,,,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZZZZ.
NASİBİN VARSA GELİR YEMENDEN, NASİBİN YOKSA NE GELİR ELDEN.
VERMEYİNCE MA'BUD NEYLESİN MAHMUD
ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,,,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZZZZ.
NASİBİN VARSA GELİR YEMENDEN, NASİBİN YOKSA NE GELİR ELDEN.
VERMEYİNCE MA'BUD NEYLESİN MAHMUD
gönderen mfccc » Cum AÄŸu 12, 2011 2:00 am
dervreleri birbirine uydurmak zordur. Baştan yapmaktan bile çok uğraştırır. Ancak kutuları kolları vs kullanarak kendi yapacağın devreyi içerisine monte edebilirsin. Bunda yine devreyi tam yapman gerekir ki başlık ve tutma bölgesindeki devreler/anahtarlar uyum sağlasın.
önce birkaç defa dene, İşe yaramazsa kazasını kendi yapacağın devrede kullanırsın.
Sorması ayıp bunun günahı nedir hocam?
önce birkaç defa dene, İşe yaramazsa kazasını kendi yapacağın devrede kullanırsın.
- mfccc
gönderen emser » Cum AÄŸu 12, 2011 2:03 am
mfccc yazdı:dervreleri birbirine uydurmak zordur. Baştan yapmaktan bile çok uğraştırır. Ancak kutuları kolları vs kullanarak kendi yapacağın devreyi içerisine monte edebilirsin. Bunda yine devreyi tam yapman gerekir ki başlık ve tutma bölgesindeki devreler/anahtarlar uyum sağlasın.
komik bi rakam. 140 tl. bana da hediye geldi
Büyük randevu; Bilmem nerde saat kaçta? Tabutumun agacı, bilmem hangi agacta..............
gönderen mfccc » Cum AÄŸu 12, 2011 2:14 am
emser yazdı:
komik bi rakam. 140 tl. bana da hediye geldi
Büyüklük/küçüklük çok çook farkedeceğini sanmıyorum, önemli olan kullanılan devrenin kalitesi ve hassasiyetidir. Bunuda ancak çeşitli derinliklerde testler yaparak anlayabilirsiniz. ÖRN: bir cep telefonu diğerinden küçüktür, ama büyük bir cep telefonunda olmayan birçok özelliği barındırır. Yine aynı CRT monitör ile LCD monitörü kıyasalamak gibi, küçüktür incedir ama daha iyidir/kalitelidir
Sadece kafanın küçük olması frekansı algıladığı alanı biraz daraltabilir kii buda yine bobin sarımlarına bağlı. Yani denemeden birşey söylemek zor.
Fiyatı gerçekten uygun. Elde yapılan devrelerin maliyetide ortalama bu kadar tutuyor. Birkaç test nemesi yapın bakalım sonuçlar ne olacak.
- mfccc
5 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Dön Dedektörünüzü Kendiniz Yapınız (Dedektör Şemaları)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu