Define İşaretleri ve Anlamları • alan tarama pmr
Zaman: Sal May 22, 2012 7:25 am

Text Size

alan tarama pmr

Kullandığınız Define Arama Tespit Cihazlarının Arazideki Tecrubelerinize Dayanan Özelliklerin Paylaşıldığı bölüm
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla

alan tarama pmr

Yeni mesajgönderen selvili » Cum Tem 13, 2007 8:02 pm

selam arkadaşlar.bende pmr anderson alan tarama var .başka kullanan arkadaşlar varmı ve sonuç nedir acaba. hoşçakalın.
herkeze bol ÅŸanslar arkadaÅŸlar
selvili
selvili

Yeni mesajgönderen ubeyd » Pzr Eyl 09, 2007 7:24 pm

kardeşsendeki pmr nin hangi modelipmr1pmr2 pmr 3 uar bunlardan hangisi ben de yakında bir tane bu modellerden alıcam hamgi
sini tavsiye edersin birde pmr yi nerden kaça aldın? bu konu da bana yol gösterebilirsen memnun olurum
saygılarınla
ubeyd

mrb

Yeni mesajgönderen hextor » Pzr Kas 04, 2007 4:30 pm

arkadaşlar kolay gelsin birşey eklemek istiyorum altın metalinin gazı olmaz eğer fazla bir miktardaysa çok düşük bir radyasyon yayar buda gaz değildir gaz veren metaller bakır bronz cinko kurşun gibi metallerdir
hextor

pmr3

Yeni mesajgönderen yakup01 » Sal Mar 04, 2008 7:07 pm

arkadaşlar bana pmr3 nasıl bir makina genel özellikleri nedir? nette başka hiç bir sitede bulamadım bana çok iyi bir makina diyorlar 2.el satan varmı?
yakup01

Yeni mesajgönderen ffuygun » Sal Mar 04, 2008 11:55 pm

Selamlar muhammet kardeşpmr3 iyibir makina kullanabilirsen ben bir arkadaştan emanet aldım kullandım ve sonuç aldım detaylı anlatırım msn eklersen yanlız bu cihazın orjinalı amerikan yerlileri var haberin ola selamlar.
by_ffuygun
ffuygun
ffuygun

Yeni mesajgönderen KARABEY » Cum May 16, 2008 2:07 pm

ff uygun arkadaşım pmr nin nasıl kullanılması gerektiğini kısaca anlatırsan sevinirim.bu altin minerallere çok duyarlı olduğu söyleniyor.gerçek gömüyü nasıl ayrıt edeceğiz saygıve selamlar
KARABEY

Yeni mesajgönderen KARABEY » Cum May 16, 2008 2:07 pm

ff uygun arkadaşım pmr nin nasıl kullanılması gerektiğini kısaca anlatırsan sevinirim.bu aletin minerallere çok duyarlı olduğu söyleniyor.gerçek gömüyü minerallerden nasıl ayrıt edeceğiz? saygı ve selamlar
KARABEY

Yeni mesajgönderen ffuygun » Cum May 16, 2008 8:31 pm

Karabey kardeşim önce selamlar sizdeki alet pmr nin hangi modeli pmr 3 ü anlatıyım içine en az beşadet ceyrek altın koyuyorsun çok olursa mesafe açılıyor anteni tam açıp göğüs hizanda tutuyorsun ve taramaya başlıyorsun olduğun yerde sadece daire çizeceksin şayet dönerken anten ters istikamete dönüyorsa değişik açıdan tekrar dene o istikamete dön alet mıknatıs gibi seni sinyal aldığı yere götürecek aleti tutarken zor zaptedeceksin ve noktaya gelince antenin uzun olan kısmını kaptıp kısa olanla devam edeceksin malın tam üstüne gelince anten pervane gibi çok seri dönecektir ve noktayı yakaladın demek yarım adım geri gelince dönme yavaşlıyacak daha geri gelince dahada yavaşlıyacak olay bu daha detaylı anlatırım selamlar kolay gelsin.
by_ffuygun
ffuygun
ffuygun

pmr

Yeni mesajgönderen KARABEY » ÇrÅŸ Haz 11, 2008 3:41 pm

açıklamaların için sağolsağol ff uygun arkadaşım benim asıl merak ettiğim konu kayalık alanda çalışırken mal mı mneral mi çektiğini nasıl anlayacağız bu konuyu açıklarsanız memnun olurum
KARABEY

Re: alan tarama pmr

Yeni mesajgönderen nick » ÇrÅŸ Oca 05, 2011 5:48 pm

merhaba...ben pmr 3 almak istiyorum alan taramak için.şu an türkiyede $ 3.600 civarında .amerika da bir site buldum kellyco isimli bu sitede bu ürün yarı fiyatına acaba amerika dan istediğim ürünü nasıl getirtebilirim.önerisi olan varsa lütfen yardım etsin....
nick

Yeni mesajgönderen polat29 » Cmt Eki 29, 2011 11:23 am

amerika dan getirtmek okadar kolay değil türk gümrüğün de başın ağırır ben alana kadar neler çektim havaalanında tanıdığın varsa prosüdürü öğrenmeden sipariş vereyim deme sakın kardeş
polat29

Yeni mesajgönderen apoo63 » Cmt Eki 29, 2011 12:14 pm

amerikadan getirttik okadarda zor degil.efsane usta detayları biliyor yazacakdır ne
oldugunu
HAKKIMDA BİLGİN YOKSA FİKRİNDE OLMASIN..!!
YAPILAN YORUMLAR ÖN ARAŞTIRMA İÇİNDİR .KAÇAK KAZI KANUNEN SUÇDUR.
apoo63
apoo63
Site Kurucuları
Site  Kurucuları

Yeni mesajgönderen Efsane » Cmt Eki 29, 2011 2:54 pm

apoo63 yazdı:amerikadan getirttik okadarda zor degil.efsane usta detayları biliyor yazacakdır ne
oldugunu

abi özür dilerrim, ben kullanımı hakkında başlık açtım, istismar edildiği içinde başlığı kaldırdım

biliyorsun benim yerim müsait, video çekip birde video şeklinde anlatacaktım, 5-6 ay bir avuç altın gömmüştüm onuda çıkarttım

şu an için düşünmüyorum
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen Efsane » Cmt Eki 29, 2011 3:01 pm

nick yazdı:merhaba...ben pmr 3 almak istiyorum alan taramak için.şu an türkiyede $ 3.600 civarında .amerika da bir site buldum kellyco isimli bu sitede bu ürün yarı fiyatına acaba amerika dan istediğim ürünü nasıl getirtebilirim.önerisi olan varsa lütfen yardım etsin....

pmr 3 satıcı fiyatı 2.495 dolar, kellyco sitesi ikinci el sitesi önerilmez,

Türkiyede alınmaz yerli üretim olabilir kuşkusu vardır . önermiyoruz

Üretici firmaya internet üzerinden sipariş verirseniz, bir haftaya kalmadan ürün istanbula gelir, getiren kargoya da vekalet verirseniz onlar gümrük işlemlerini hal edip ürünü evinize teslim ederler, kargo ücreti satıcı firmaya ait, siz sadece gümrük işlemleri için vergisini ödersiniz...

pmr 3 iki enerji tüpü vardır , ağır ağır olduğundan nokta tespitlerinde yeterli bir deneyim olmazsa sıkıntı yaşanıyor... önerim pmr 2 dir...
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen virman70 » PrÅŸ Oca 05, 2012 9:52 pm

pmr 3 satın aldım kullanma konusunda sıkıntım var ciddi yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsınlar lütfen.
virman70

Yeni mesajgönderen kuzeyli » Pzr Oca 08, 2012 2:50 pm

virman70 yazdı:pmr 3 satın aldım kullanma konusunda sıkıntım var ciddi yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsınlar lütfen.

pazardan mı aldın pmr'yi? aldığın yer ne güne duruyor?
kuzeyli
kuzeyli
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Oca 08, 2012 3:13 pm

kuzeyli yazdı:
virman70 yazdı:pmr 3 satın aldım kullanma konusunda sıkıntım var ciddi yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsınlar lütfen.

pazardan mı aldın pmr'yi? aldığın yer ne güne duruyor?

aynen katılıyorum,

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen ses71 » Pzr Oca 08, 2012 5:20 pm

bu ürünün abd deki orajinal satış sitesi

http://simmonsscientificproducts.com/index.html

aklıma takılan tek şey alemi internette şu pmr lere ait birtane bile video bulamadım :roll:
BİR ELDE KADEH BİR ELDE KUR-AN, BİR HELALDİR İŞİMİZ BİR HARAM, ŞU YARIM YAMALAK DÜNYADA ,NE TAM KAFİRİZ NE DE TAM MÜSLÜMAN...

ANLAYANA SİVRİSİNEK SAZ,,,ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZZZZ.

NASİBİN VARSA GELİR YEMENDEN, NASİBİN YOKSA NE GELİR ELDEN.

VERMEYİNCE MA'BUD NEYLESİN MAHMUD
ses71
ses71
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen leonking » Pzt Oca 09, 2012 1:40 am

efsane ustadima bi sorum olacakti
amerikadan siparis verip getirtsek nekadar bi gumruk masrafi cikar bilginiz varmi burda satan birini buldum amerikadan ithal edip satiyor ama bana baya farkli geldi fiyati cok buldum gumrugunun nekadar tuttugunu bilirsek kiyaslama sansimiz olur sizinde bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim saygilarimla...
leonking

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzt Oca 09, 2012 2:04 am

leonking yazdı:efsane ustadima bi sorum olacakti
amerikadan siparis verip getirtsek nekadar bi gumruk masrafi cikar bilginiz varmi burda satan birini buldum amerikadan ithal edip satiyor ama bana baya farkli geldi fiyati cok buldum gumrugunun nekadar tuttugunu bilirsek kiyaslama sansimiz olur sizinde bilginiz varsa paylasirsaniz sevinirim saygilarimla...

ben sadece önermiyorum, neden mi? sorumluluk taşımak istemiyorum ,

bu konuda bana soru yöneltmeseniz en büyük iyiliği yapmış olursunuz

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen leonking » Pzt Oca 09, 2012 10:18 pm

ozur dilerim hocam hassasiyeti olan bi konu oldugunun farkinda degildim kusura bakmayin saygilarimla
leonking

Dön Define Arama Cihazları ve Arazideki Özellikleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 5 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 5 misafir (son 20 dakika içerisinden aktif olan kullanıcılar)
Bugüne kadar en çok 523 kişi Pzr Mar 18, 2012 11:15 pm tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

Login Form