Dilek ve şikayetlerinizi buraya yazınız
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Dilek ve şikayetlerinizi buraya yazınız
gönderen Efsane » ÇrÅŸ Eyl 03, 2008 1:17 am
Dilek ve istekleriniz imkanlarımız dahilinde en kısa zamanda yerine getirilecektir.
Sitemizin yönetimine görüş, dilek ve isteklerinizi yazarak katılınız, sayfaları ziyaret etmekle yetinmeyiniz
hepinize teşekkür eder başarılar dilerm.
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen Efsane » ÇrÅŸ Eyl 03, 2008 9:14 pm
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen Seruvenci » Cmt Eyl 06, 2008 7:15 pm
gönderen Seruvenci » PrÅŸ Eyl 11, 2008 8:39 pm
Arap sabunu neyim fayda etmiyor gaziantep olsa gerek yanlis hatirlamiyorsam oradan ozel kimyasal sabun getirtiyoz
anca o pakliyoz bizi
gönderen Efsane » PrÅŸ Eyl 11, 2008 9:56 pm
senin beklediğin kimyasal 2099 yılında üretilecekmiş buda extradan bir müjde sana

lütfen ilgilenirmisiniz
gönderen [meraklı] » PrÅŸ Eki 09, 2008 2:07 pm
fikri beyanımdır!!!!! byn.meraklı
gönderen Efsane » PrÅŸ Eki 09, 2008 2:23 pm
haklısın bizde haklıyız biz defalarca dile getirdik arkadaşlar çalışmanızın soncunu yazınız diye olumlu yada olumsuz herneyse kimse gelip yazmıyor yazmayınca konu öyle kalıyor
2005 gibi konuları güncel konulardır okumak isteyen olur diye silmiyoruz

gönderen Seruvenci » PrÅŸ Eki 09, 2008 7:46 pm
Kisi konuyu aciyor onlarca yorum yapiliyor gerekirse yardim etmek icin gerekli kaynaklar arastiriliyor
malesef kisiden daha sonra ne bi haber ne bir selam geliyor sonuc malum : )
gönderen mamiy_86 » PrÅŸ Eki 09, 2008 11:13 pm
ÜMİTLENDİRDİN BİZİ ...(EFSANE USTA)
gönderen sforzaring » Pzr Eki 12, 2008 2:30 am
ÜMİTLENDİRDİN BENİ YERİN SÜPER DEDİN UZUN ZAMAN SONRA GÖZÜMÜZ BİR ŞEYLER GÖRDÜ DEDİN TEKRAR GİTTİK YERE GİRDİK SORDUKLARINLA İLGİLİ SON BİLGİLERİDE YÜKLEDİK AMA LÜTFEDİPDE BİR KAÇ YORUMDA BULUNMADIN USTA BİR KAÇ BİLGİ VERİRSEN SEVİNİRİM TEKRAR GİTME PLANLARI YAPIYORUZ SON BİLGİLERİDE SENDEN ALALIMDA BU SON GİDİŞİMİZ OLACAK BU KEZ SONUNA KADAR GİDİCEZ BU OLAYI NETİCELENDİRMEK İSTİYORUZ SENİN SÖYLİYCEN BİR KAÇ ŞEY VARSA ONLARIDA DEĞERLENDİRELİM..
USTA BİZİM SİTEMİMİZ SANA
ALLAHA EMANET OL
SAYGILAR
İŞİN ŞAKA SI BİR YANA GERÇEKTEN FİKİRLERİNDEN YARARLANMAK İSTERİZ..
- sforzaring
ÖZÜR DİLERİM ŞAHSIM ADIMA
gönderen sforzaring » Pzt Eki 13, 2008 2:09 am
GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
- sforzaring
Re: ÖZÜR DİLERİM ŞAHSIM ADIMA
gönderen der_ler » Pzt Eki 13, 2008 11:51 am
sforzaring yazdı:BİLMİYORDUM KUSURA BAKMASIN AMA EN AZINDAN UYGUN BİR YERE BİR NOT DÜŞÜLEBİLİRDİ
GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İYİLEŞİR
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN
alttaki linkte belirtilmiÅŸti.
http://www.definegizemi.com/forum/viewtopic.php?t=9120
...............TAKDİR EDİLİYORSAN BAŞARMIŞ SAYILMAZSIN,TAKLİT EDİLYORSAN BAŞARMIŞSINDIR..................
.......NE KADAR ZEKİ VE AKILLI OLURSAN OL,SENİN AKLIN ANCAK KARŞINDAKİNİN SENİ ANLADIĞI KADARDIR.....
Nickimi Degiştirmek İstiyorum
gönderen GiryaN » Pzr Kas 09, 2008 3:51 pm
NİKİNİZ YAZILDIGI GİBİ .....GiryaN....OLARAK DEGİŞTİRİLMİŞDİR APOO63 ADMİN.......
selamlar
gönderen royalromantik » PrÅŸ Kas 13, 2008 7:57 pm
saygılar
deektör
gönderen xlionxbad » Sal Kas 18, 2008 1:03 am
- xlionxbad
gönderen apoo63 » Sal Kas 18, 2008 1:26 am
YAPILAN YORUMLAR ÖN ARAŞTIRMA İÇİNDİR .KAÇAK KAZI KANUNEN SUÇDUR.
gönderen Seruvenci » Pzt Kas 24, 2008 8:49 pm
İSTEGİNİZ ÜZERİNE mikropAdam OLAN NİKİNİZ seruvenci OLARAK DEGİŞTİRİLMİŞDİR.
APOO63.....
- Define-Gizemi
ustalarımın dikkatineeeeeeeee.............
gönderen AGARTA » ÇrÅŸ Åžub 04, 2009 5:57 pm
- AGARTA
gönderen FSİCA » ÇrÅŸ Åžub 04, 2009 6:24 pm
dikkat ettimde bazi videolar silinmiş bence konulan videolarin Bence silinmemesi lazim önem arz ediyorsa hiç koymasaniz daha sağlikli olur.teşekkürler
EFSANE USTAYA SAYGILAR
gönderen kamboçyalı » ÇrÅŸ Åžub 04, 2009 9:35 pm
Re: EFSANE USTAYA SAYGILAR
gönderen DEFİNE UZMANI » Cum Åžub 06, 2009 4:22 pm
kamboçyalı yazdı:Ustam ben kendi açımdan bır konu bahsedeceğim ustam benim deng geldiğim işaretlerin çoğu detaylı resim çekmeye müsait yerler değildi işaretin kendini çekiyorsun fakat çevre resimlemeyemüsat değil çekemiyoruz sitede mesala arkadaşlar tek resim koymuş sadece [ÖRNEK.HİLAL RESMİ ] cevaben Hilalın ne anlama geldiğini cevab olarak yazılsa bir nebze olsun insan ona gore bir araştırma yapabilir .Ustam bu yondede bir çalışma olursa dahada iyi olur düşüncesindeyim inanın sitemiz gerçekten çok faydalı bir site tüm emeği geçenlerden allah razı olsun .Ustam yolun turhala düşerse inanın sizi misafir etmekten onur duyarım KAMBOÇYALI
SLM KAMBOÇYALI KARDEŞİM HERHANGİ BİR YERDEKİ İŞARETİN ETRAFINI UYGUNSUZ OLDUĞUNDAN DOLAYI ÇEKEMİYORSANIZ ZATEN O TEK İŞARETE YORUM YAPILMASINADA GEREK YOKTUR. NEDENMİ ; ÇÜNKÜ YERİNİ BİLSEN BİLE RESİMN ÇEKEMEDİĞİNİZ YERİ NASIL KAZABİLİRSİNİZ:?? YOK RESİM ÇEKEMEM AMA KAZARIM DİYORSAN ORASINI BİLEMİYORUM:??
- DEFİNE UZMANI
- Yönetici

-
apoo63
gönderen Define-Gizemi » Cum Nis 10, 2009 3:42 pm
..TEŞEKKÜRLER..
- Define-Gizemi
gönderen meraklı gezgin » PrÅŸ Nis 23, 2009 10:08 pm
- meraklı gezgin
gönderen anatomi » PrÅŸ Nis 23, 2009 10:23 pm
insan dediğin insan gibi yorum yapar der_ler adlı kişiye sözylüyorum
- anatomi
-
gönderen apoo63 » PrÅŸ Nis 23, 2009 10:24 pm
son zamanlarda sitemize yapılan saldırılar nedeniyle bazı mesajlar elimizde olmayan nedenlerle silinmişdir .veya başka bir başlıga mesaj yazdınızsa o başlık tamamen silindigi için sizinkide silinmiş olur.sizin şahsınızla ilgili bir sorun olmadıgını belirtmek isterim bazı moderatör arkadaşlarımızında mesajları bu nedenlerle silinmişdir .
anlayışınız için teşekkür eder saygılar sunarım.. apoo63 admin...............
Yazar Mesaj
meraklı gezgin
Cevaplar: 6
Görüntüleme: 201
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Sal Nis 14, 2009 3:50 pm Konu: arkadaşlar bir kayada sıralı 8 tane oyuk
http://img111.imageshack.us/img111/5021 ... trg.th.jpg
meraklı gezgin
Cevaplar: 2
Görüntüleme: 74
Forum: ANTİK YAZITLAR ÇEVİRİ FORMU.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Sal Nis 14, 2009 3:48 pm Konu: arkadaşlar yazıt gibi bir taş incelemek isteyenlere
http://img218.imageshack.us/img218/7386 ... 54h.th.jpg
meraklı gezgin
Forum: ANTİK YAZITLAR ÇEVİRİ FORMU.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Sal Nis 14, 2009 3:47 pm Konu: arkadaşlar yazıt gibi bir taş incelemek isteyenlere
http://img218.imageshack.us/img218/7386/dsc00954h.jpg
Yazar Mesaj
meraklı gezgin
Cevaplar: 3
Görüntüleme: 39
Forum: DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU......Sorumlu Editör » apoo63 Tarih: Prş Nis 23, 2009 7:18 pm Konu: arkadaşlar bende resim ve mesajımı bulamıyorum lütfen yardım
sevgili serhat 21 arkadaşım mesajlarım maaselef burda da yok ilgin çok teşekkürler.Saygılar..
meraklı gezgin
Cevaplar: 53
Görüntüleme: 3648
Forum: DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU......Sorumlu Editör » apoo63 Tarih: Prş Nis 23, 2009 7:08 pm Konu: Dilek ve şikayetlerinizi buraya yazınız
sevgili arkadaşlar ve yönetici abilerimiz benim iki bölümdeki mesajlarım ve resimlerim hiç bir yerde yok bunun yöetimle veya benimle bir ilgisi var mı?Ya da farkında olmadan bir saygısızlık mı yaptım ...
meraklı gezgin
Cevaplar: 12
Görüntüleme: 155
Forum: TARİHDE KULLANILAN ALFABELER VE SÖZLÜKLER.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Prş Nis 23, 2009 6:54 pm Konu: ÇEVİRİ İÇİN HERKESİN FAYDALANACAĞI SÖZLÜK
Sevgili serhat 21 programı çalıştırdım payşaşımın ve bilgilerin için çok teşekkirler emeğine sağlık..Saygılar
meraklı gezgin
Forum: TARİHDE KULLANILAN ALFABELER VE SÖZLÜKLER.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Prş Nis 23, 2009 6:53 pm Konu: ÇEVİRİ İÇİN HERKESİN FAYDALANACAĞI SÖZLÜK
Sevgili serhat 21 programı çalıştırdım payşaşımın ve bilgilerin için çok teşekkirler emeğine sağlık..Saygılar
meraklı gezgin
Görüntüleme: 225
Forum: SERBEST KÜRSÜ.......Sorumlu Editör » der_ler Tarih: Prş Nis 23, 2009 4:05 pm Konu: tükiyenin en buyuk ve en tek tek çi barajı
Arkadaşım oranın tarihini iyi bir araştırsan zaten orada veya civarında yaşamış uygarlıkları eğer varsa çok rahat bulursun..
meraklı gezgin
Forum: DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU......Sorumlu Editör » apoo63 Tarih: Prş Nis 23, 2009 3:43 pm Konu: arkadaşlar bende resim ve mesajımı bulamıyorum lütfen yardım
arkadaşlar sayın editörler bilgi verecek kimse yok mu?yeniden mi yükleyeyim?
meraklı gezgin
Forum: TARİHDE KULLANILAN ALFABELER VE SÖZLÜKLER.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Prş Nis 23, 2009 3:12 pm Konu: ÇEVİRİ İÇİN HERKESİN FAYDALANACAĞI SÖZLÜK
teşekkürler hemen uyguluyorum
meraklı gezgin
Forum: TARİHDE KULLANILAN ALFABELER VE SÖZLÜKLER.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Prş Nis 23, 2009 2:41 pm Konu: ÇEVİRİ İÇİN HERKESİN FAYDALANACAĞI SÖZLÜK
arkadaşlar bu bilgileri hangi programla çalıştırabilirim..
meraklı gezgin
Forum: DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU......Sorumlu Editör » apoo63 Tarih: Çrş Nis 22, 2009 8:22 pm Konu: arkadaşlar bende resim ve mesajımı bulamıyorum lütfen yardım
koltuk taşı ve civarı karmaşık bir yer başlığı adı ı-altında attığım mesajımı ve resimleri bulamıyorum yardım ederseniz sevinirim
meraklı gezgin
Cevaplar: 19
Görüntüleme: 392
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Sal Nis 21, 2009 7:47 pm Konu: Tek kayada 3 farklı oyma !
evet hemde çok bariz sırıtıyor ama yinede emin olmak için daha yakından güzel fotolar çekersen ve başka işaretleri araştırırsan bence çok daha iyi yorumlar alırsın,kolay gelsin saygılar..
meraklı gezgin
Cevaplar: 4
Görüntüleme: 91
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Sal Nis 21, 2009 4:24 pm Konu: arkadaşlar bu işarete genel olrak yorumunuz nedir acaba
ustam teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım..
meraklı gezgin
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Sal Nis 21, 2009 3:48 pm Konu: arkadaşlar bu işarete genel olrak yorumunuz nedir acaba
arkadaşlar özür dierim konuyu yanlış yere açmışım..saygılar
meraklı gezgin
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Sal Nis 21, 2009 3:43 pm Konu: arkadaşlar bu işarete genel olrak yorumunuz nedir acaba
http://img114.imageshack.us/img114/1601/grnt006.jpg
meraklı gezgin
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Sal Nis 21, 2009 3:05 pm Konu: Tek kayada 3 farklı oyma !
aevgili arkadaşım sanki asıl ilgilenmen gereken orası gibi geldi bana..saygılar
meraklı gezgin
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Pts Nis 20, 2009 8:02 pm Konu: Tek kayada 3 farklı oyma !
Sevgili mertfy arkadaşım ben acemiyim biraz resim üzerinde çizim yapamadım tam bi zum olayına giremedim onun için ama yani burdan baktığım zaman bu oymaların tam direk baktığı yerde piramit gibi bir k ...
meraklı gezgin
Cevaplar: 37
Görüntüleme: 16782
Forum: DEFİNE İŞARETLERİ VE BİLİNEN ANLAMLARI.......Sorumlu Editör » der_ler Tarih: Cmt Nis 18, 2009 8:38 pm Konu: Yılan işaretleri hakkında bildiklerimizi yazalım arkadaşlar
arkadaşlar herkes çok güzel yorumlar yapmış bende yorum veya soru olarak eklemek isterim yılanın boyu bu konuda önmeli olmazmı hep sabit şeylere kısıtlanmamak için sonuçta bu işareti yapan kendi anlay ...
meraklı gezgin
Cevaplar: 14
Görüntüleme: 752
Forum: TAVSİYE ETTİGİNİZ KİTAP VE YAYINLAR.......Sorumlu Editör » xxxplaza Tarih: Cum Nis 17, 2009 7:36 pm Konu: ÖNEMLİ KİTAP
arkadaşlar kitaplar kolat bulunabiliyormu acaba veye internetten mi tedarik ettiniz.Ya da kısaca rahat bulunun yerleri yazarmısınız.Yardımlarınız ve verdiniz bilgiler için teşekkürler ne zamandır bu t ...
meraklı gezgin
Forum: ANTİK YAZITLAR ÇEVİRİ FORMU.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Çrş Nis 15, 2009 8:16 pm Konu: arkadaşlar yazıt gibi bir taş incelemek isteyenlere
http://img218.imageshack.us/img218/7386 ... 54h.th.jpg
arkadaşlar bu taş buraya köylüler tarfından bir tepeden getirilmiş..Bu çeşmeye süs olması için konmuş.Getirildiği tepe ise sit alanı ...
meraklı gezgin
Cevaplar: 0
Görüntüleme: 31
Forum: ANTİK YAZITLAR ÇEVİRİ FORMU.......Sorumlu Editör » zafertur Tarih: Çrş Nis 15, 2009 7:55 pm Konu: bu yazıları veye işaretleri nasıl yorumlarız arkadaşlar..
http://img510.imageshack.us/img510/9407/dsc00963.jpg
arkadaşlar araziye gittiğimde kayalar çok kuruydu ve yanımda su olamdığı için ıslatamadım onun çektiğim resimler bir işe yaramadı,hiçbir şey ...
meraklı gezgin
Cevaplar: 6
Görüntüleme: 201
Forum: FOTOĞRAFLI İŞARETLER VE YORUMLAR (Marks And Comments Picture Treasure) Sorumlu editör » Tüm Editörler Tarih: Çrş Nis 15, 2009 7:42 pm Konu: Re: arkadaşlar bir kayada sıralı 8 tane oyuk
http://img111.imageshack.us/img111/5021 ... trg.th.jpg
arkadaşlar arazi hem ağaçlık hemde çok kaya var etrafını çektiğim zaman hiçbir şey belli olmuyor onun için resimleyemedim.Oyuk soldan s ...
gönderen Efsane » PrÅŸ Nis 23, 2009 11:07 pm
anatomi yazdı:der_ler adlı kişi konuşmalarında argo kelimeler kullanıyo bu kişinin uyarılmasını isterim
insan dediğin insan gibi yorum yapar der_ler adlı kişiye sözylüyorum
kardeşim ben kendimden şüphe ederim ancak der_ler kardeşimden zerre kadar şüphe etmem ne yazmışsa doğru yazmıştır,
kültür varlığı olan bir eseri kırarsan, bana yar olmayanı başkasına yar etmem mantığı içinde isen gereken cevabı vermiştir
Der_ler kardeşime duyarlılığından dolayı teşekkür ederim

SLM
gönderen laledar » Cmt Nis 25, 2009 8:26 pm
- laledar
Re: SLM
gönderen antiochos17 » Cmt Nis 25, 2009 10:05 pm
laledar yazdı:ustam benim tarlada define bulgularına raslamıstım zaman zaman bu isaretler deforme oldu yada bozmak zorunda kaldım birkac kez yazili oalrak foruma paylasıma actim fakat resimli yada diyalog yontemi gbii olmadıgi icin cevap alamadım yorum olmadı acıkcası. bu bilgileri msn aracılıgı ile forum yetkililerinle gorussem daha sonra derleyip foruma tekrar paylasıma acsam nasıl olur sızce yardimlarinizi bekliyorum..
ARKADAŞIM ANLATTIKLARINA BAKILIRSA İŞARETİ GÖREMİYECEĞİZ, YÖNÜNÜ BİLEMEYECEĞİZ, ANLAMINI ÇÖZEMİYECEĞİZ. EE NASIL YARDIMCI OLUCAZ SANA BU ŞARTLARDA
UNUTMAKİ SENİN BENZETTİĞİN BİR OLUŞUM BİZLERE BİRŞEY İFADE ETMİYEBİLİR, SENİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEMEYİZ HİÇBİRİMİZ....
SAYGILARIMLA...
gönderen FengShu » Pzr Nis 26, 2009 1:28 am
- FengShu
gönderen FengShu » Pzr Nis 26, 2009 1:32 am
- FengShu
gönderen antiochos17 » Pzr Nis 26, 2009 1:38 am
gönderen Efsane » Pzr Nis 26, 2009 8:09 am
FengShu yazdı:sole bir durumda var hemen belirteyim yer mekan isaret kavramları anlatıldıgında ayrica cok uzun metinler ortaya cıkıyor buda bir cok ksinin okumadan s gecmesine neden oluyor yanı bi rderece karsılıklı quick cevap olmadan konuyu irdelemeden direk yazıldıgı andakı hatalardan bahsediyorum sonuc itibarıyle olaya hakim olsam foruma ihtiyac duymam
paranın icadında günümüze kadar insanoğlunun para saklama helede definecinin magazini gibi anlatımlar hiç yaşanmadı.
Antik çağlarda herkeste para yoktu, otorite ve imtiyaz tanıdığı sınıflar kullanır, sanatla uğraşır, okuma yazma bilirdi. en önemli konu metalin elde edilmesi çok zor masraflı bu nedenle metal helede altın gibi olanlar nadir bulunur.
Defineyi biz sadece altın sikke olarak görmemeliyiz. boncuktan yapılmış bir bileklik ve benzeri şeyler... mermer toprak taş gibi objeler.
define diye isimlendirdiÄŸimiz muhtelif objeler,
1- yoğun olarak mezarlarda çıkmaktadır. antik çağda insanların gömülmesi hediyelerle olması bu mezarların soyulmaması amacıyla saklanmasına neden oluşturmuştur.
2- tapınaklara yapılan adaklar, tapınaklarda yer kalmaması nedeniyle "depozito" denilen bir alanda fazla adakların saklanması,
3- Mal para canın yonasıdır. antik çağda insanların canlarını emniyette gördükleri, yaşadıkları evleri içinde bulundururlardı, herhangi bir nedenle yerleşme yerinin terki yıkılması, yanması sonucu bu alanda kalan muhtelif eşya gibi sikkelerde mevcuttur.
4- defineciilik günümüzde kulaktan dolma, varsayım,hayal-kurgu hurafe ve saftalar dizini içinde yapıldığından, resimsiz, yeteri kadar resimlenmeyen bir anlatıma yapılacak yorumlar bir hatadan oluşur, saklanmış bir mezarı, depozito alanını iki cümle ile ele vermek mümkün değildir.
yazdıklarımızı okun, okutun, safsatalarda, magazin anlatımlardan uzak durun.

gönderen kacamak88 » Pzr Nis 26, 2009 2:55 pm
Abanın kadri, yağmurda bilinir.
- kacamak88
-
gönderen Efsane » Pzr Nis 26, 2009 5:50 pm
kacamak88 yazdı:SELAMUNALEYKUM SAYIN USTALARIM ÖREKEYLE YÜN ÖREN KADININ... ANLAMINI BANA KIM ACIKLAYA BILIR...BIDE HIC KIMSE BOYLE BI ISARET GORDU MUU? YARDIM ICIN SIMDIDEN TESKKURLER ÜSTADLARIM:........
Abanın kadri, yağmurda bilinir.
şimdi yukarıda ben ne anlattım sen ne anladın biz burada varsayımlar üzerine konuşmuyoruz, hayalcıda değiliz, tokatlayıcıda, dolandırıcada bu tür yazıları görmek istemiyoruz, bu tür zihniyette ziyaretçi istemiyoruz
konuyu konu başlığına yazınız. yazamayacaksan foruma girme yazı yazma

gönderen der_ler » ÇrÅŸ May 13, 2009 8:48 pm
xxx yazdı:..İL İL TÜRKİYEM Formunda göndermiş olduğum hakkari tarihi diye mesajımı az önce gördüm 4 tane var yanlışlıklamı gönderdim diyecem ama gönderdiğimde 4 tane yoktu bizamet silin abi.
sildim kardeÅŸ.
...............TAKDİR EDİLİYORSAN BAŞARMIŞ SAYILMAZSIN,TAKLİT EDİLYORSAN BAŞARMIŞSINDIR..................
.......NE KADAR ZEKİ VE AKILLI OLURSAN OL,SENİN AKLIN ANCAK KARŞINDAKİNİN SENİ ANLADIĞI KADARDIR.....
soru
gönderen aspendoskalesi » Cmt Haz 13, 2009 12:28 pm
- aspendoskalesi
-
Re: soru
gönderen Efsane » Cmt Haz 13, 2009 2:00 pm
aspendoskalesi yazdı:hocam şu para katoloğundaki likya kısmı neden acılmazkı daha önce acılıyordu
para kataloğu yenieniyor kısa sürede eksikler tamamlanacaktır

gönderen muayyer » PrÅŸ Haz 25, 2009 6:34 pm
cözülmüşdef. işar. bölümünde MEZABOTAMYA,nın sundugu cözüm dogrumu...... bence YANLIŞ ..............
gösterdigi işaretle cözümü akla yatkın degil..... yani daha gösterdigi işaretleri cözmüşdegil......neden şimdi belirttin derseniz yönetimin görmesini istedim
mezabotamyanın göderdigibilgi ve resimler başka bir başlıkta toplana bilir.
konuyu ustaların degerlendirmesi lazım
ÜSTADIN DİKKATİNE
- muayyer
- Profesyonel - Vip Üye

-
Anadoluda yaşamışmedeniyetler.
gönderen TaTar08 » PrÅŸ Haz 25, 2009 11:50 pm
Re: Anadoluda yaşamış medeniyetler.
gönderen Efsane » Cum Haz 26, 2009 12:22 am
TaTar08 yazdı:Anadoluda yaşamış medeniyetler hakkında bir kaynak hazırlansa. Burda her medeniyet hakkında kısa bilgiler ve nerelerde yaşamışlar hangi şehirleri kurmuşlar, haritalı bir şekilde anlatılsa iyi olur. [/b]
kardeş siteyi dolaşmaığın her halinde belli
antik anadolu tarihi
bölge bölge il il hangi lde hangi antik kent var?
hitit yerleşmesi bütün kentleri haritası ile birlikte
aşağıdaki linkleri tıklayınız
http://www.definegizemi.com/antik-kentler.htm
http://www.definegizemi.com/hitit-yerlesimi/

gönderen muayyer » Cum Haz 26, 2009 1:57 pm
tekrar belirteyim teklifim şikayet amaclı degil
- muayyer
- Profesyonel - Vip Üye

-
gönderen apoo63 » Cum Haz 26, 2009 2:51 pm
yaptıgım incelemeye göre.
1- işaretle açılan mezar arasındaki 300 metre bu biraz fazla mesafe olarak .
2-mezarları simgeleyen üç oyuk kare oyugun altında .buda arkasında olmadıgını gösterir üstünde olsaydı arkası diyebilirdik .
3-üç tane yuvarlak oyugun konumu nasılsa mezarlarında aynı konumda çıkması gerekirdi.
4-işarete göre iki oda üç mezar var .açılan oda mezar sayısı ise üç.yani bir fazlalık var.
5-20 metredeki kanlaın suyla ilgili oldugunu düşünüyorum .mezarlarla alakası yok.
benim görüşüm böyle .incelemek isteyen kardeşlerimiz bi incelesin ona göre karar verelim.
gönderen TaTar08 » Pzt Haz 29, 2009 9:34 pm
http://www.definegizemi.com/forum/viewtopic.php?t=5632
http://www.definegizemi.com/forum/viewtopic.php?t=1457
gönderen defineavcıları » Sal Haz 30, 2009 7:40 pm
TaTar08 yazdı:Örnek çözülmüşdefine işaretleri forumundaki kimi konuların resimleri açılmamaktadır. Aşağıda bazı linkleri verdim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üstteki link acılıyor alttaki link acılmıyor.
Bunun nedeni resimlerin yüklendikleri sitelerde bazen sorun oluyor ondan kaynaklı.
DEĞERLİ USTALARIM...
gönderen ramsess_99 » Sal Haz 30, 2009 11:52 pm
- ramsess_99
gönderen Efsane » ÇrÅŸ Tem 01, 2009 12:50 am
defineavcıları yazdı:TaTar08 yazdı:Örnek çözülmüşdefine işaretleri forumundaki kimi konuların resimleri açılmamaktadır. Aşağıda bazı linkleri verdim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Üstteki link acılıyor alttaki link acılmıyor.
Bunun nedeni resimlerin yüklendikleri sitelerde bazen sorun oluyor ondan kaynaklı.
düzeltildi

gönderen kazıcı25 » Cmt Tem 04, 2009 10:31 am
rmı acaba . yardımcı olursanız sevinirim .
deresmi var. kayada Üst Üste 3 -4 delik var. iki metre ilerideki kayada iki delik var. nedir acaba bunlar
- kazıcı25
-
deÄŸiÅŸim.
gönderen anadolu51 » PrÅŸ AÄŸu 20, 2009 1:52 pm
-----------------------
"Üzgünüz, bu kullanıcı adı zaten alınmış " şeklinde uyarı veriyor yani "anadolu" kullanıcı ismi alınmış
E F S A N E
gönderen defineavcıları » Pzt Eki 05, 2009 11:11 am
TaTar08 yazdı:Bir konuya yeni yapılan yorumları kırmızı renkte gösteren özellik niye yok. Zaman açısından oldukça faydalı oluyordu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Okunmuyan son mesajlar kırmızı bir şekilde geliyor.
Ufak bir sorun olmuştur ondan gözükmemiştir.
Bir dahaki denediginde bu sorunla karşılaşmazsın.
gönderen TaTar08 » Cum Eki 30, 2009 4:16 pm
Mustafa Kemal ATATÜRK
gönderen TaTar08 » Cum Eki 30, 2009 4:39 pm
Mustafa Kemal ATATÜRK
gönderen apoo63 » Cum Eki 30, 2009 8:43 pm
yarıda bırakıp çıkmak zorunda kaldıgında bakamadıgın konuları ancak tarihe göre bakabilirsin.
bana ulaşsanız çok sevınırım ama işi bılen bırı olsun lt
gönderen kenco_ » Cmt Kas 21, 2009 12:15 pm
- kenco_
-
işi bılen bırı lutfen .. bana y
gönderen kenco_ » Cmt Kas 21, 2009 12:18 pm
- kenco_
-
işi bılen bırı lutfen .. ba
gönderen türkoÄŸlu » Cmt Kas 21, 2009 12:23 pm
kenco_ yazdı:bende çok guzel işaretler var ama yuklemeyı bılmıyorum ondan dolayı işi ıyı bılen bırı varsa lutfn ..
aşağıdaki linkte resim nasıl yüklenir detaylı olarak öğrenebilirsin arkadaşım.msn adresi vermek yasak olduğundan dolayı tarafımdan silinmiştir.
AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
Re: Dilek ve şikayetlerinizi buraya yazınız
gönderen sıradışı » Pzr Kas 22, 2009 2:22 am
İlginiz için şimdiden teşekkürler...
gönderen sıradışı » Pzr Kas 22, 2009 2:24 am
gönderen apoo63 » Pzr Kas 22, 2009 2:52 am
gönderen sıradışı » Pzr Kas 22, 2009 3:22 am
apoo63 yazdı:[b]sıradışı[b] BU ŞEKİLDEMİ OLSUN YOKSA SADECE sıradışı MI OLSUN
Ustam sadece sıradışı şeklinde olsun. Saygılar...
gönderen apoo63 » Pzr Kas 22, 2009 3:29 am
gönderen Define-Gizemi » Pzt Kas 23, 2009 1:30 am
- Define-Gizemi
gönderen apoo63 » Pzt Kas 23, 2009 1:32 am
gönderen HAZERFAN1111 » Pzt Kas 23, 2009 5:24 pm
Çalışmalarınızda başarılar dilerim
hazerfan 1111
gönderen isotçu » Pzt Kas 23, 2009 5:59 pm
bu forumu kurduk.... ve bence bu stil daha güzel....yazımları, çevrimci durumları olsun,
mesaj gönderirken altta çıkan butonlar daha berrak ve estetik.... bununlada kalmayacak
gün be gün renkleri olsun diğer kullanım ve görünüm ayarlarını düzelteceğiz...saygılarımla...
saygılarımla...
- isotçu
gönderen türkoÄŸlu » Pzt Kas 23, 2009 7:08 pm
gönderen dedektif61 » Pzt Kas 23, 2009 10:56 pm
gönderen TaTar08 » Cmt Ara 19, 2009 2:14 pm
Yüksek çözünürlükte eklene fotolarda detaylı inceleme yapabilmek için üzerine tıklanarak foto orjinal boyutunda görüntülense.
Mustafa Kemal ATATÜRK
gönderen Efsane » Pzr Ara 20, 2009 4:58 pm
TaTar08 yazdı:Eklenen resimlerin boyutları birbirinden farklı. Bazıları link bazılarıda küçük resimler şeklinde. Bunlara bir standart getirilse, eklenen bütün resimler 800 e 600 çözünürlükte görüntülense sayfalarda bir bütünlük olur.
Yüksek çözünürlükte eklene fotolarda detaylı inceleme yapabilmek için üzerine tıklanarak foto orjinal boyutunda görüntülense.
sıkıntımızda odur, resimler çok değişik yeni sistem getirdik slayt şeklide arkadaşlar onu kullansalar yani resim linklerini [resim]resimlinki[/resim]
şeklişnde yasalar güzel bir görüntü olacaktır
teşekkür ederim

gönderen GİZEMLİDÜNYA » ÇrÅŸ Oca 06, 2010 8:58 pm
- GİZEMLİDÜNYA
gönderen isotçu » ÇrÅŸ Oca 06, 2010 9:06 pm
viewtopic.php?f=4&t=15669&p=98786#p98786
- isotçu
gönderen TaTar08 » ÇrÅŸ Oca 20, 2010 4:58 pm
Mustafa Kemal ATATÜRK
gönderen antiochos17 » ÇrÅŸ Oca 20, 2010 5:50 pm
gönderen tekin35 » ÇrÅŸ Oca 20, 2010 7:47 pm
saygılar...
- tekin35
-
gönderen antiochos17 » ÇrÅŸ Oca 20, 2010 9:13 pm
Bende niye kimse girip incelemiyor diyordum.
Hep Apoo63 ün yüzünden
gönderen Efsane » ÇrÅŸ Oca 20, 2010 9:35 pm

gönderen apoo63 » Pzt Oca 25, 2010 11:57 pm
gönderen kınalı » PrÅŸ Mar 18, 2010 6:08 pm
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen kınalı » PrÅŸ Mar 18, 2010 6:33 pm
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen apoo63 » PrÅŸ Mar 18, 2010 11:08 pm
gereksiz yazı ve fotoların veya cevap alınmamışların silinmesi konusunda ise size katlıyorum .ama silme yönünde degilde arşive taşıma gibi bir işlem yapmayı düşünüyoruz .bununda kolay olmayacagını takdir edersiniz .ilerki zamanlarda karşılaşdıkca temizleme yapılacakdır .
saygılarımla..............
gönderen kınalı » Cum Mar 19, 2010 2:31 pm
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen gecew0 » Cum Mar 26, 2010 5:46 am
gönderen apoo63 » Cmt Mar 27, 2010 1:20 am
gönderen kınalı » Pzr Mar 28, 2010 6:45 am
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen kınalı » Pzr Mar 28, 2010 7:06 am
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen türkoÄŸlu » Pzr Mar 28, 2010 10:12 am
onun için de yer ve zamanın iyi ayarlanması lazım aynı zamanda ülkemizde bazı şeylerinde olgunlaşması da
lazım bunların en başında halkın defineciye bakış açısının değişmesi gerek bu aktivitelere benzer olarak
sizlerin de bildiği gibi hocalarımız
senede bir kaç defa üyelerle tanışmak,tarihi ve kültürel yerleri görmek için seyahat etmektedirler.
gönderen antiochos17 » Pzr Mar 28, 2010 2:09 pm
solmaz yazdı:Site yönetiminden rica üyelerden özür dilerim.27 ve 28- Mart 2010 tarihinde siteye attıgım fotolar seffen bazı yerlerde aynı foto iki defa yüklenirken başlık olarakta iki defa yüklenmiştir.İki aynı resimlerden birinin kaldırılırken 2 başlıktanda birinin kaldırılmasını Ayrıca özellikle evlerin göründügü resim seffen yüklenmiştir o fotonun tamamen siteden mümkünse kaldırılmasını site yönetiminden rica ederim.
Gerekli düzenleme yapılmıştır.
gönderen kınalı » Pzr Mar 28, 2010 5:00 pm
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen gecew0 » Pzt Mar 29, 2010 4:47 pm
gönderen apoo63 » ÇrÅŸ Nis 28, 2010 10:31 pm
tekrar teşekkür ederiz .saygılarımla..................
gönderen Bonehunter » Sal May 18, 2010 12:51 am
gönderen Efsane » Sal May 18, 2010 2:08 am
davul boynumuzda asılı ,tokmak umut tacirlerinin falcıların elinde, davuldan da tokmaktan da şikayetçiyim.
okumadan araştırmadan bize sitem edenlerden şikayetçiyim.
forum kurallarına uymayanlardan şikayetçiyim.
kaya çiziklerinden define arayanlardan şikayetçiyim.
Bilgiyi benimsemeyen, küçümseyenlerden şikayetçiyim.
site içi araştırma yapmadan yuvarlak oymanın anlamını soranlardan şikayetçiyim
detaysız ve arazi yüzeyi olmadan tek resim gönderip falcılara soru tipi soru soranlardan şikayetçiyim.
dar kalıplar etrafınan dolaşanlardan şikayetçiyim
şikayet konusunda bir vursanız bin inlerim.... emeklerimin değeri ancak okumanızla bilinir, okumuyosanız emek kadri bilmeyenlerdesiniz.

site yönetimine..
gönderen oguzzs » Cum Haz 04, 2010 7:02 pm
- oguzzs
gönderen Efsane » Cmt Haz 05, 2010 2:01 am
bir işyeri veya büroya girdiğimizde nelere dikkat edilmesi gerekir itina ile yerine getirmiyormuyuz?
Toplumun yaşayışının her yerinde kurallar adaplar vardır.
kural ve adaplar, toplumların, güven, sevgi, saygı ,sağlık, huzur edep ve terbiye davranışlarını kontrolü için vazgeçilmez unsurdur.
kurallara uymayanları kınarlar ayıplarlar...
sitemize mesaj yazmadan önce kuralları okuyun uyarı yazımız dikkate alınmayıp hiçe sayılıp düzensiz davranışlar sergilenmektedir.
sitemizde azami derecede faydalanmak isteyenler kurallara uysunlar. Kurallara Uymayacaksan sitede ne işin var? Kendisine saygısı olanın başkasına da saygı içerisinden davranış sergiler.
Herkesin bildiği gibi bir güven sonucu, sitelerimizin çökertilmesi olayı yaşadık. Bazılarının dayatmalarını kabul etmedik. İki yüzlü olmadık, kimseye boyun eğmedik. Çok şeyden vaz geçtik ancak anlımıza kara leke sürmedik.
sözde kendi akıllarınca efsaneyi ve arkadaşlarını bu alemde devre dışı bırakırsak, dilediğimiz gibi fırıldaklık yaparız. o nedenle sitelerinin elinde alınması lazımdı yıllarca yürüttüklen bu sinsi oyunu oynadılar.
Sinsi oyunları tuttumu? İnsanımız bu tür oyunları sevmez elinin tersi ile itti... yine eskide olduğu gibi buradayız ve konuşuyoruz
sinsi oyunlar, saman altında su yürütme düzenbazlıkları devam ediyor.
yeni üye ilk mesaj yazdığında açığa çıkıyor, ne yapılması lazım, eskide fake olarak açtığı üye isimleri ile girip yazılar yazılıyor...
kimse böylesi bir oyun oynamaya kalkmasın
kimseyi kendi evimizde , yerimizde konuşturtmayız bunuda böyle bilsinler.
alnımız ak, başımız diktir, hiçbir kimse, hiç bir kurum,kuruluş bir leke sürebilir nede başımızı eğebilir.
Er olan, yiğit olan oyunbazlıklara baş vurmaz, rekabet eder kalitesini artırır kendisin ispatlar.

gönderen zirveler » Cmt Haz 05, 2010 2:22 pm
Re: site yönetimine..
gönderen antiochos17 » Cmt Haz 05, 2010 8:19 pm
oguzzs yazdı:sevgili abiler, ben "triva" isimli kullanıcı olarak bugüne kadar siteye girebiliyordum. biraz önce bika kez denememe rağmen siteye giremedim ve yeni üyelik almak zorunda kaldım. acaba sitede bi sorun mu var yoksa farkında olmayarak bi densizlik mi yaptım onu merak ediyorum. eğer ikincisini yapmışsam inanın çok üzüleceğim çünkü gerçekten ne sizlere ne de burdaki diğer arkadaşlara bilerek bi saygısızlık densizlik yapmak istemem. lütfen durumun ne olduğuyla ilgili bana açıklama yapınız, teşekkürler
Efsane usta anlatmış, sütten ağzı çok yandığı için yoğurdu ha bire üfler oldu
Son mesajlarınızda yanlış çağrışım yapacak şeyler olabilir. Ama bizim kapımız iyi niyetli her arkadaşa açıktır.
Yanlış anlaşılma olmuş da olabilir. Eğer öyle ise ustam adına ben özür dilerim kardeşim.
gönderen oguzzs » Pzr Haz 06, 2010 6:36 pm
bu site bir aile bunun bilincindeyim. kimimiz birbirimizi burda ismen biliriz kimimiz de sıkı fıkıdır. keşke ben de sizlerin yanında sadece sıradan bir üye olmaktan ileri gidebilsem. ama şartlar imkanlar buna elvermiyor. site kurallarını da biliyorum kendimce yorum yapmak istedim hepsi bu. çünkü artık ben de kendimi belli oranda geliştirdim buna güvenerek yardımcı olmak istedim resim gönderen arkadaşlara. efsane abim öyle bi hışımla çıkmış ki cevap bile yazmaya çekindim çünkü belli ki çok kızgın ne yazsam yanlış anlar die yazmadım sen yazana kadar. art niyetli şeyler yazıp bunun için siteden atılan birinin yeni nickle girip ben niye atıldım kabahatim kusurm nedir diyebilirmi? tam aksine, gelir farklı isimle üye olur sus pus oturur yaptığı yanlışı da bildiği için hiç adını bile anmaz. efsane abimin beni yanlış anladığını düşünüyorum ben sizlerlin arasında mutluyum kim mutlu olduğu bi ortamda kendinin dışlanmasına sebep olacak şeyler yapar ki.
- oguzzs
gönderen antiochos17 » Pzr Haz 06, 2010 11:01 pm
gönderen türkoÄŸlu » Pzt Haz 07, 2010 9:17 am
oguzzs yazdı:antiochos ustam sizler beni 5 yıldır az da olsa bilirsiniz herzaman siteye girmeye zamanım olmuyor ama uğramaya çalışıyorum. girdiğimde de şöyle bi bakayım neler varmış yeni resimler die bakıyorum. ben de diğer arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum her ne kadar sizler kadar bilgi ve tecrübe sahibi olmasam da. herzaman her resme yorum yapmam çoğunlukla takip ederim. en son 3 konuya mesaj yazmıştım ama Allah da biliyor hiç bi art niyetim yoktu, sadece ben olsam buralardan şüphelenir ona göre davranırdım die öneride bulundum kendimce.
bu site bir aile bunun bilincindeyim. kimimiz birbirimizi burda ismen biliriz kimimiz de sıkı fıkıdır. keşke ben de sizlerin yanında sadece sıradan bir üye olmaktan ileri gidebilsem. ama şartlar imkanlar buna elvermiyor. site kurallarını da biliyorum kendimce yorum yapmak istedim hepsi bu. çünkü artık ben de kendimi belli oranda geliştirdim buna güvenerek yardımcı olmak istedim resim gönderen arkadaşlara. efsane abim öyle bi hışımla çıkmış ki cevap bile yazmaya çekindim çünkü belli ki çok kızgın ne yazsam yanlış anlar die yazmadım sen yazana kadar. art niyetli şeyler yazıp bunun için siteden atılan birinin yeni nickle girip ben niye atıldım kabahatim kusurm nedir diyebilirmi? tam aksine, gelir farklı isimle üye olur sus pus oturur yaptığı yanlışı da bildiği için hiç adını bile anmaz. efsane abimin beni yanlış anladığını düşünüyorum ben sizlerlin arasında mutluyum kim mutlu olduğu bi ortamda kendinin dışlanmasına sebep olacak şeyler yapar ki.
arkadaşım sizlerin de bildiği gibi şu gün olmuş hala sitemizle uğraşıyorlar,sütten ağzımız yanmış
yoğurdu üfleyerek yiyoruz işte belki sen art niyetli deyilsindir fakat bazı göndermiş olduğun
mesajların içeriğinde insanı şüpheye götürecek kelimeler veya cümleler olmuş olabilir ondan dolayı
yazdığımız mesajların içeriğine daha dikkat edelim böylelikle yanlış anlaşılmaların önüne de geçilmiş olabilir.
gönderen blackspell82 » Pzt Tem 26, 2010 6:41 pm
- blackspell82
gönderen apoo63 » Pzt Tem 26, 2010 10:26 pm
blackspell82 yazdı:üstadlar forumda üyeler arası özel mesajlaşmanın aktif olması daha iyi olmaz mı?
özel mesajlaşma aktifken bazı olumsuz olaylar olması sebebiyle kapatılmışdır .bu olumsuzluklar site üzerinden msn ve mail adreslerinin verilmesini bile yasaklamak durumunu getirmişdir.
gönderen poyraz34 » Sal Tem 27, 2010 1:14 pm
gönderen apoo63 » Sal Tem 27, 2010 2:11 pm
başına veya sonuna başka birşey eklemek istersen yaz degiştireyim.
gönderen poyraz34 » Sal Tem 27, 2010 5:33 pm
gönderen apoo63 » ÇrÅŸ Tem 28, 2010 1:44 am
gönderen poyraz34 » ÇrÅŸ Tem 28, 2010 10:05 am
gönderen Efsane » Cmt Tem 31, 2010 1:56 am
Galileo yazdı:Sayin Efsane usta ben göndermis oldugum mesajlari veya iletilerimi silmek istedigimde nasil silebilirim?
silemezsiniz silmek istediğiniz mesağınız bildiriseniz biz sileriz

gönderen gizemli ses » Cmt Eyl 11, 2010 2:59 pm
Efsane yazdı:Galileo yazdı:Sayin Efsane usta ben göndermis oldugum mesajlari veya iletilerimi silmek istedigimde nasil silebilirim?
silemezsiniz silmek istediğiniz mesağınız bildiriseniz biz sileriz
peki ustam ciger yedikten sonra agzımızı nasıl silecez
gönderen apoo63 » Cmt Eyl 11, 2010 6:24 pm
anlatmak uzun olduug için bura anlatamayız uygulamalı olarak anlatmak lazımki iyi anlayasın .
çarşamba veya perşembeyi bekle.
gönderen kınalı » Cmt Eyl 11, 2010 6:40 pm
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen apoo63 » Cmt Eyl 11, 2010 6:46 pm
kısmet olursa biz bunu uygulamalı anlatacagız gizemlises kardeşimize.
gönderen gizemli ses » Cmt Eyl 11, 2010 7:40 pm
apoo63 yazdı:peki ustam ciger yedikten sonra agzımızı nasıl silecez![]()
(ses)[/quote
anlatmak uzun olduug için bura anlatamayız uygulamalı olarak anlatmak lazımki iyi anlayasın .
çarşamba veya perşembeyi bekle.
apoo63 ustam çarşamba perşembe kesinse ona göre o güne kadar yemek yemeyeceğim efsane ustama isot partisi verecem uzarsa acımdan ölürüm
gönderen kınalı » Cmt Eyl 11, 2010 11:05 pm
- kınalı
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen memoli01 » Pzt Kas 01, 2010 10:06 pm
- memoli01
gönderen Efsane » Pzt Kas 01, 2010 10:56 pm
memoli01 yazdı:mrb ustam tm 808 alacaktım acaba nereden alabilirim yardımcı olursanız sevinirim işinizde başarılar diliyorum allaha emanet olun saygılar
önermiyoruz, çünkü eski versiyonlar yok

gönderen baarmen_16 » Sal Kas 02, 2010 2:03 am
kınalı yazdı:gizemli kardeşim,üç dört gün aç kalmanı tavsiye etmiyorum,ama illa bekleyecem dersen tedarikli gitmeni tavsiye ederim,söz konusu ciger isot ise daha çok tedarikli git,gelenlerde apo ve efsane agabeylerse tedariğin boyutlarını iyi belirle,hatta isot cigerin yanında,kendi yerli menünden yada her zamankinden domates ekmek bulundur bence,görüşmeniz bittikten sonra,bu satırlardan aç kaldım diye yazmanı istemiyorum.
Yok be Kınalı usta çok abartmışsın ya ..
UÇAN KAMYON OPERATÖRÜ

-

baarmen_16 - Bilgili

gönderen türk644 » Pzr Kas 14, 2010 9:34 am
- türk644
gönderen türkoÄŸlu » Pzr Kas 14, 2010 7:53 pm
türk644 yazdı:efsane hocam size bir sorum olacak açtığım konuya neden yorum yapmadığınızı öğranebilrimiyim acaba bir kusur mu işledikte mi yazmıyorsunuz saygılar yuvarlak-kare-ucgen-ve-dikdortgen-oyma-isaretleri/gizemli-isaretler-oymalar-yardim-edin-t17929.html
Kardeşim dikkat ettiysen hocamız bir kaç gündür yoktu yeni geldi gördükten sonra yorumunu yapacaktır.
gönderen Artukbey » Pzr Kas 14, 2010 8:32 pm
Herkes Edebi Kadar AKILLI,
Aklı Kadar ŞEREFLİ,
Şerefi Kadar KIYMETLİDİR...!!!
-

Artukbey - Profesyonel - Vip Üye

gönderen musti26 » ÇrÅŸ Ara 29, 2010 2:53 am
- musti26
gönderen ahmet3940 » ÇrÅŸ Ara 29, 2010 4:26 pm
- ahmet3940
gönderen Efsane » ÇrÅŸ Ara 29, 2010 4:36 pm
ahmet3940 yazdı:selam serbest kürsüye bir konu başlıgı açtım hiç cevap gelmedi acaba yanlış yere mi açtım
konunuzu doğru başlık adına açarsanız ilgilenirler, doğru değilse kimse bakmaz
forumda karmaşaya neden olacak davranışlardan bulunmayalım, forumu sadece bir kişi kullanmadığını bilip düzenli kullanmak zorundayız

gönderen ahmet3940 » ÇrÅŸ Ara 29, 2010 4:52 pm
- ahmet3940
gönderen ahmet3940 » PrÅŸ Ara 30, 2010 1:03 pm
peki yeni konu nasıl açılır adım adım yok mu bi yolu ?bizim anlayacagımız dilden dag taş gezdim o kadar ugraştım çöpe gitti fotolarım sebep sadece dogru konu başlıgı adı altında açamadım diye. oysa ben onları paylaşım amaçlı göndermiştim...bıktık herkeze tekrar tekrar anlatmaktan dediginizi duyar gibiyim.
- ahmet3940
Re: efsane yardım
gönderen ugurcanım » Cum Oca 21, 2011 2:09 pm
- ugurcanım
Re: efsane yardım
gönderen türkoÄŸlu » Cum Oca 21, 2011 2:35 pm
ugurcanım yazdı:abi bana yardım eder mısın yardımına ihtiyacım var biliyorum fazla yazıyorum belkı siteyi çok gereksiz şeylerle meşgul ediyorum ama bir tane mesajı güremezsın belkı fazla olursa gürürsün diye yazıyorum
Elimizden gelen bir şey varsa yardımcı oluruz,bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz.
gönderen SAFİRveELMAS » Cum Oca 21, 2011 8:47 pm
gönderen türkoÄŸlu » Cmt Oca 22, 2011 10:44 am
YeşilMakas yazdı:bazı konu balıklarıma düzenleme yapamıyorum düzen yok tek alıntı var ne yapmalıyım
Düzenleme yapamazsınız, bize bildirirseniz gerekli düzenlemeyi yaparız kardeşim.
gönderen SAFİRveELMAS » Cmt Oca 22, 2011 1:11 pm
türkoğlu yazdı:YeşilMakas yazdı:bazı konu balıklarıma düzenleme yapamıyorum düzen yok tek alıntı var ne yapmalıyım
Düzenleme yapamazsınız, bize bildirirseniz gerekli düzenlemeyi yaparız kardeşim.
konu başlıklarım değil konunun içinde resimlerin üstünde düzen alıntı yazıyor düzen i tıkladığımda resimleri silip tekrar yükleyip vs. işlem yapılabiliyor.ekmek işareti ters oyma üçgenli kanal işareti vs. orada sadece alıntı var düzen yok diğerlerinde düzen alıntı var.oralarda düzen yapmak istemiştim
gönderen türkoÄŸlu » Cmt Oca 22, 2011 5:01 pm
YeşilMakas yazdı:türkoğlu yazdı:YeşilMakas yazdı:bazı konu balıklarıma düzenleme yapamıyorum düzen yok tek alıntı var ne yapmalıyım
konu başlıklarım değil konunun içinde resimlerin üstünde düzen alıntı yazıyor düzen i tıkladığımda resimleri silip tekrar yükleyip vs. işlem yapılabiliyor.ekmek işareti ters oyma üçgenli kanal işareti vs. orada sadece alıntı var düzen yok diğerlerinde düzen alıntı var.oralarda düzen yapmak istemiştim
Yeniden bakın olmadı gerekeni yaparız.
gönderen ibo1453 » Pzt Oca 31, 2011 3:31 am
- ibo1453
gönderen Efsane » Pzt Oca 31, 2011 4:38 am
ibo1453 yazdı:hocam sa açılmamış mezarlar ve yığma tepeler var bizim memlekette ilginizi çekerse herzaman beklerim kayseri/yeşilhisar açılmış kiliseler ,kaya mezarları,figürler vede resimler.var isteyen herzaman gelebilir.biz işaretlerden anlamıyor vede çözemiyoruz yardımcı olun
gereken cevabı yazdım zaten
bu mesajını daha kaç başlığa yazmayı düşünüyorsun ?

gönderen CEDDIN DEDE » Pzt Oca 31, 2011 6:18 am
Şimdiden Allah razı olsun.
gönderen türkoÄŸlu » Pzt Oca 31, 2011 9:49 am
mkestane yazdı:Selamun Aleyküm ustalar Rumuzumu uygun gördüğünüz bir rumuzla değiştirirseniz özellikle Efsane ve Apoo63 ustam.
Şimdiden Allah razı olsun.
Düşündüğün bir rumuz var mı kardeşim?
gönderen CEDDIN DEDE » ÇrÅŸ Åžub 09, 2011 2:44 am
gönderen Efsane » ÇrÅŸ Åžub 09, 2011 3:17 am
CEDDIN DEDE yazdı:EFSANE USTAM ve DİĞER YÖNETİCİLERİM NOLU İP BİR İNTERNET KAFENİN BAZEN HİÇ BAĞLANAMIYORUM.
bahsettiğin IP banlı değil,

gönderen gizemli ses » ÇrÅŸ Åžub 09, 2011 12:17 pm
Efsane yazdı:CEDDIN DEDE yazdı:EFSANE USTAM ve DİĞER YÖNETİCİLERİM NOLU İP BİR İNTERNET KAFENİN BAZEN HİÇ BAĞLANAMIYORUM.
bahsettiğin IP banlı değil,
efsane ustam benim bahtım banlı bunada bir çözümünüz yokmu
gönderen defineci25 » Pzr Åžub 20, 2011 9:19 pm
- defineci25
gönderen baarmen_16 » Pzr Åžub 20, 2011 9:28 pm
defineci25 yazdı:sayın efsane bize yardım edermisiniz
Hayırdır kardeş sen söylediğimiz kelimelerden bişi anlamıyorsun galiba....
UÇAN KAMYON OPERATÖRÜ

-

baarmen_16 - Bilgili

gönderen kerti » Pzt Åžub 21, 2011 5:07 am
Herkesi sen/ dost mu sandın/ belki ol/ ağyâr olur
Sâdıkâne/ belki ol/ bu âlemde/ dildâr olur
Yâr olur/ ağyâr olur/ dildâr olur/ serdâr olur
gönderen apoo63 » Pzt Åžub 21, 2011 7:24 am
defineci25 yazdı:sayın efsane bize yardım edermisiniz
bütün ustalar ve kardeşlerimiz yardım için burda siz yeterki derdinizi söyleyin.
gönderen gizemli ses » Pzt Åžub 21, 2011 10:39 am
apoo63 yazdı:defineci25 yazdı:sayın efsane bize yardım edermisiniz
bütün ustalar ve kardeşlerimiz yardım için burda siz yeterki derdinizi söyleyin.
benimde yardıma ihtiyacım var apo63 ustam çok acillll 100 lazım ama ivedi
gönderen SAFİRveELMAS » Pzt Åžub 21, 2011 8:44 pm
gönderen apoo63 » Pzt Åžub 21, 2011 10:19 pm
YeşilMakas yazdı:yönetimden son isteğimi utanarak son kez yazıyorum.yeşilmakas olan üyelik adımın aynen TÜMÜLÜS olarak değiştirilmesini rica ediyorum.artık hep bu ismi kullanacağım.bu ismi çok istiyorum.
TÜMÜLÜS ve tümülüs her iki isimde başka kullanıcılar tarafından kullanıldıgından size veremiyoruz.
gönderen SAFİRveELMAS » Pzt Åžub 21, 2011 10:29 pm
gönderen apoo63 » Pzt Åžub 21, 2011 10:32 pm
SAFİR yazdı:apo üstadım uygunsa aynen SAFİRveELMAS olsun saygılarımla
SAFİR nikiniz hayırlı olsun kardeşim
gönderen SAFİRveELMAS » Pzt Åžub 21, 2011 10:37 pm
apoo63 yazdı:SAFİR yazdı:apo üstadım uygunsa aynen SAFİRveELMAS olsun saygılarımla
SAFİR nikiniz hayırlı olsun kardeşim
apo üstadım beni yanlış anladınız.ismim safir değil yadığım şekilde SAFİRveELMAS olmasını talep ediyorum.saygılar sevgiler.
gönderen SAFİRveELMAS » Pzt Åžub 21, 2011 11:19 pm
gönderen SAFİRveELMAS » Pzt Åžub 21, 2011 11:21 pm
gönderen apoo63 » Pzt Åžub 21, 2011 11:22 pm
SAFİRveELMAS yazdı:teşekkür ederim apo hocam.hedefe yaklaştığım için bu isimde ısrar ettim.çok sağolun
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN .
gönderen subrosa » ÇrÅŸ Åžub 23, 2011 9:59 am
SAFİRveELMAS yazdı:teşekkür ederim apo hocam.hedefe yaklaştığım için bu isimde ısrar ettim.çok sağolun
Sık isim değişiyorsun yeşilmakas bazen bende karıştırıyorum bunlar kimdir diye mesajlardan uyanıyorum işi
SaVaŞtA ßaßALaR OğuLLaRıNı gÖmeR KrOisoS

Sınırı koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğinin kestirebildiği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilrsin.
gönderen türkoÄŸlu » ÇrÅŸ Åžub 23, 2011 10:32 am
subrosa yazdı:SAFİRveELMAS yazdı:teşekkür ederim apo hocam.hedefe yaklaştığım için bu isimde ısrar ettim.çok sağolun
Sık isim değişiyorsun yeşilmakas bazen bende karıştırıyorum bunlar kimdir diye mesajlardan uyanıyorum işi
Aynen öyle usta, artık kafamız dönmeye başladı.
gönderen SAFİRveELMAS » ÇrÅŸ Åžub 23, 2011 9:26 pm
gönderen apoo63 » PrÅŸ Åžub 24, 2011 9:03 pm
SAFİRveELMAS yazdı:yönetimden çok merak ettiğim bir mesele şu:kadubzo üstadımız profesörümüz nerede.bir çok tümülüs fotosu konusu eklendi her eklenişte değerli yorumunu esirgemezdi umarım sağlık sıhhati yerindedir
kadubzo hocamız saglık sorunları nedeniyle sık sık siteye giremiyor.
girdigindede gördügü fotolara yazmaya çalışıyor.başka yapabilecek bir şey yok o konuda.
allah kendisine saglık sihhat afiyet versin biz bunada razıyız.
gönderen teknsyen_ » Pzr Mar 06, 2011 8:58 pm
- teknsyen_
gönderen tilkimico » Sal Mar 08, 2011 6:17 pm
- tilkimico
gönderen apoo63 » Sal Mar 08, 2011 11:33 pm
tilkimico yazdı:sayın a vecdı coban senden rıcam actıgım konuları sılermısın teşekkurler
konularınız arşive taşınacakdır.
- murat24
gönderen arslanbeksultanbekov » Sal Nis 19, 2011 1:13 pm
LÜTFEN İNSAN ONURUNA YAKIŞAN DEFİNECİLİKLE İLGİLENELİM
ARSLANBEKSULTANBEKOV...
gönderen türkoÄŸlu » Sal Nis 19, 2011 1:29 pm
arslanbeksultanbekov yazdı:efsane hocam paylaşımı göremiyorum iki defa paylaştım ikisindede yorum warmı diye girdiğimde paylaşımın olmadığını gördüm iki defa paylaştım ilkte beceremdiğimi sanmıştım bidaha paylaştım gene yok
İlgili alana taşınmış olabilir,arama bölümünde aratırsanız çıkacaktır.
fotoğraf gönderemiyorum
gönderen acemiyim » Cum Nis 29, 2011 1:58 pm
yorum için fotoğraf ekleyecektim, fakat
int exp bağlantı sorunlarını tanıla sayfası geliyor
herseferinde.
yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla
- acemiyim
Re: fotoğraf gönderemiyorum
gönderen Efsane » Cum Nis 29, 2011 3:34 pm
acemiyim yazdı:merhaba değerli yöneticiler
yorum için fotoğraf ekleyecektim, fakat
int exp bağlantı sorunlarını tanıla sayfası geliyor
herseferinde.
yardımlarınızı bekliyorum. saygılarımla
kullandığınız internet exporleri ile alakalı ayarlarını gözde geçirin

Re:
gönderen nkt » PrÅŸ May 05, 2011 10:55 am
apoo63 yazdı:avcı58 sorun giderildi .
uyarı için teşekkürler.
Selamlar apoo63 mail adresine bakabilirmisin? Teşekkürler
- nkt
Re: Re:
gönderen apoo63 » Cmt May 07, 2011 12:48 am
nkt yazdı:apoo63 yazdı:avcı58 sorun giderildi .
uyarı için teşekkürler.
Selamlar apoo63 mail adresine bakabilirmisin? Teşekkürler
tamam kardeşim teşekkürler
gönderen ortablackdeniz » PrÅŸ Ara 29, 2011 4:01 pm
gönderen Efsane » PrÅŸ Ara 29, 2011 4:54 pm
ortablackdeniz yazdı:merhaba ustalar,ben daha önce heromantik nikiyle kayıt olmuştum fakat bir konu açtım,belki yanlış bölümde açmış olabilirim bilemiyorum yani yaptığım hatayı çünkü hiç bir şekilde uyarılmadan siteye girişim engellendi!!!isterseniz bu nikimide engelleyin sorun değil ama insan bi uyarı yapmazmı???kimseye küfür etmedim ,hakaret etmedim, müstehcen resim yüklemedim vs vs ...şimdi sadece şunu öğrenmek istiyorum ben neden engellendim???lütfen en azından bu soruma cevap verin bari...teşekkür ederim.
site ye mesaj yazanlar site kurallarına uymak zorundadır, kurallara uymayan siteden uzakleştirilir ve bu durrumda kimseyede hesap vermek zorunda değildir.
site kuralları her şeyin üstündedir
sitemize girmek kişisel iradeye bağlıdır, bizim kimseye bir nimetimiz yoktur... bizim bir ticari derdimiz yokki nazları çekmeye katlanalım, herkese mavi boncuk dağıtalım site kuralalrına uyarak mesaj yazmaya dikkat edenlere bir şey dediğimiz yok

gönderen ortablackdeniz » PrÅŸ Ara 29, 2011 6:43 pm
Efsane yazdı:ortablackdeniz yazdı:merhaba ustalar,ben daha önce heromantik nikiyle kayıt olmuştum fakat bir konu açtım,belki yanlış bölümde açmış olabilirim bilemiyorum yani yaptığım hatayı çünkü hiç bir şekilde uyarılmadan siteye girişim engellendi!!!isterseniz bu nikimide engelleyin sorun değil ama insan bi uyarı yapmazmı???kimseye küfür etmedim ,hakaret etmedim, müstehcen resim yüklemedim vs vs ...şimdi sadece şunu öğrenmek istiyorum ben neden engellendim???lütfen en azından bu soruma cevap verin bari...teşekkür ederim.
site ye mesaj yazanlar site kurallarına uymak zorundadır, kurallara uymayan siteden uzakleştirilir ve bu durrumda kimseyede hesap vermek zorunda değildir.
site kuralları her şeyin üstündedir
sitemize girmek kişisel iradeye bağlıdır, bizim kimseye bir nimetimiz yoktur... bizim bir ticari derdimiz yokki nazları çekmeye katlanalım, herkese mavi boncuk dağıtalım site kuralalrına uyarak mesaj yazmaya dikkat edenlere bir şey dediğimiz yok
abdullah abi sen beni yanlış anladın sanırım yada ben kendimi ifade edemedim.ne size nede bir başkasına hesap sormak benim haddim değil!!! öncelikle şunu vurgulamak istiyorum ben acemi yada amatör olarak defineyle ilgilenen birisiyim, ve herkonuda ciddi bir yönetim yapısı olan iki tane web sitesinden biri sizin siteniz, yani ben boşuna üye olmadım bu siteye benimde kriterlerim var,bunu demek istiyorum.birbirimizi tanımıyor olabiliriz fakat bu ilerde tanışmayacağımız anlamına gelmiyor değilmi!!!sanal ortamdada olsa mesajlaştığım , fikir alış verişi yaptığım her insanı ciddiye alırım!bu da benim kişisel görüşüm.işte bu yüzden uyarı almadan siteden uzaklaştırıldığım için bu kadar içerledim belki!!
ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim, hiçbir şeyi yanlış anlaşılmaya müsaade etmeyelim!
KIZGINLIK,SİNİR FIRTINA GİBİDİR!HEMEN GEÇER!FAKAT BİR ÇOK DAL ÇOKTAN KIRILMIŞTIR BİLE! (Hz. Mevlana)
gönderen bulut73 » Cmt Ara 31, 2011 11:21 pm
bileni bilmeyeni siyahı beyazı sakatı sağlamı insan dünyada var oldukça her insanla rastlanacaktır.
ve bildiği mantık ile ona kendini tantmalıdır veya anlatılmnalıdır anlatılmaı.insan insanı kırmamalı
dünyada en şerfli yaratık insandır insanda en şerefli yer kalptir insanların kalpleri kırılmamalıdır çükü
tamircisi bulunmaz saygılar.
- bulut73
gönderen ortablackdeniz » Cmt Oca 07, 2012 11:05 am
gönderen türkoÄŸlu » Cmt Oca 07, 2012 11:09 am
ortablackdeniz yazdı:Merhaba; birkaç gndür siteye şifre ve kullanıcı adımla normal giriş yapıyorum fakat herhangi konu başlığını tıkladığımda açılan sayfada sadece o konunun başlığı ve cevap yaz butonu çıkıyor.Resim ve yorumlar hiçbirşey açılmıyor.Teşekkür ederim.
Bizde öyle bir sıkıntı yok, arama motorunuzdaki çerezleri temizleyin bir de öyle deneyin.
gönderen muayyer » ÇrÅŸ Åžub 22, 2012 8:24 am
- muayyer
- Profesyonel - Vip Üye

-
gönderen türkoÄŸlu » ÇrÅŸ Åžub 22, 2012 12:49 pm
muayyer yazdı:1 haftadır arşiv görünmüyor.. ne hikmettir.... teşekkürler
Bizde sıkıntı yok görünüyor.
gönderen tar_zan » ÇrÅŸ Mar 07, 2012 8:24 pm
- tar_zan
gönderen türkoÄŸlu » PrÅŸ Mar 08, 2012 9:24 am
tar_zan yazdı:sitenize yeni fotolar atmaya calıştım ama daha önce göndermiş oldugum fotoların altına eklendi yeni aayrı bir msj olarak yukliyemedim yetkili ustatlarm tarafindan görünüp görünmiyecegini bilmiyorum yuklemede sıkıntı yaşiyorum daha yeni uye oldum teşekkurler şimdiden yardimlarınız için
Yüklediğiniz yerin linkini verebilir misiniz?
gönderen tar_zan » Cum Mar 09, 2012 9:25 pm
- tar_zan
gönderen Artukbey » Cum Mar 09, 2012 10:00 pm
tar_zan yazdı:side yabanciyim linki nasil atcam bilmiyorum ama manisa ve sart çevresi baslıgıyla yoladım goruntuleri elbette ön bilgi toplamak için sizin bilgilerinize igtiyacım var eger yardımcı olursanız cık sevinirim tesekkurler
açmış olduğun konuya gereken yorumlar yapılmış kardeş.siteye vaktini ayır oku.
Herkes Edebi Kadar AKILLI,
Aklı Kadar ŞEREFLİ,
Şerefi Kadar KIYMETLİDİR...!!!
-

Artukbey - Profesyonel - Vip Üye

gönderen türkoÄŸlu » Cmt Mar 10, 2012 2:16 pm
Artukbey yazdı:tar_zan yazdı:side yabanciyim linki nasil atcam bilmiyorum ama manisa ve sart çevresi baslıgıyla yoladım goruntuleri elbette ön bilgi toplamak için sizin bilgilerinize igtiyacım var eger yardımcı olursanız cık sevinirim tesekkurler
açmış olduğun konuya gereken yorumlar yapılmış kardeş.siteye vaktini ayır oku.
Artukbey usta gerekeni söylemiş.
s.a
gönderen ertan11 » PrÅŸ Mar 15, 2012 6:00 pm
- ertan11
Re: s.a
gönderen Efsane » PrÅŸ Mar 15, 2012 6:14 pm
ertan11 yazdı:ustalarum benim ertan1 diye bi hesabım vardı kapatılmış lütfen tekrar aktif edilebilir mi?niye kapatıldıgınıda bilmiyorum...
neden kapatıldı sen daha iyi biliyorsun...

Dön DİLEK VE ŞİKAYET KUTUSU
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu