30 aralık 2010 Tarihi Günlüğüm
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
30 aralık 2010 Tarihi Günlüğüm
gönderen Efsane » Cum Ara 31, 2010 2:18 am
sözümü yerine getirme bu güne nasipmiş. Arkadaşların misafir perverliğine ilgisine teşekkür ederim
Malatya ya 120 kilometre sabah saat 7:30 da evde çıktım. Bahse konu olan alanı incelemeye gittik, Tabi arkadaşımız burayı ne görmüş nede gezmiş, sadece duymuş... defineciler ilgileniyor diye... topal ayı var, mezar var yazı var. bakir bir yer şeklinde...
rakım 2000 lerin üzerinde hava çok soğuk ve kar ... araziyi görünce bu alanda bir şeyin olmayacağını boşuna adım saydığımızı söyledim... inanmaları için PMR II ile alanı taradım sonuç sıfır ... yine bize klavuzluk eden arkadaş ısrarlı görmemizi istedi dağdan indik su kenarına tabi birde dik yamacı gerisin çıkmak var...
Vardığımızda bir şelale... suyun döngüsü sonucunda açılan , oluşan bir kaç şekilden ibaret .... gerisin dik taşlı yamacı tırmanarak aracımızın olduğu noktaya geldik... Güzel bir kar yağıyordu... İlçeye geldik ... yemek yedikten sonra, arkadaş bir su kaynağından bahsetti ve oraya kadar gittik...
arkadaşın ifadesi bu su kaynağı çevresinde hiç bir izin olmadığı... biraz göz gezdirdikten sonra nehrin güney yamacında arazi yüzeyi gözümü ısırdı birde çam ormanı dikilmiş... dedim yaklaş ... tek amacım bu işin bilgi ile yapılacağını göstermek... tel örgüye yaklaştık... yine PMR II ile tarama yaptım izle dedim PMR nin tepkisini gör Karanlık bastı bende dönmek zorundaydım...
Bu günlüğü yazmamın amacı, Tek resim, yada sözlü anlatımlara neden cevap vermediğimizidir.
sonuç. Akıl ile bilgiyi birleştirmek zorundayız ... biri eksik ise sonuç olmayacaktır...
yaşam yeri yoksa asla ve asla hiç bir şeyle ilgilenmiyoruz...
Konuşulan şeyin resmi yoksa konuşulanı asla kalaya almıyoruz... resimler de çevre arazi yüzeyi yoksa inanmıyoruz...

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

Re: 30 aralık 2010 Tarihi Günlüğüm
gönderen gizemli ses » Cum Ara 31, 2010 11:33 am
gönderen Efsane » Cum Ara 31, 2010 11:39 am
gizemli ses yazdı:babooo balık tutmayamı gittin balıktan bişey çıkmaz gelsen bizim buraklara ceylan avına çıkalım oda olmazsa 200 dünlük kaynana bakalım nedersin efsane ustam![]()
![]()
(ses)
Urfa'yı terki diyar eyledik...
Dün ne ise bugün aynısını söyledik,
Hep "başım gözüm üstüne" nakaratını dinledik
200 dönüm değil, bir avuç toprak bilene görmedik
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen gizemli ses » Cum Ara 31, 2010 12:01 pm
Efsane yazdı:gizemli ses yazdı:babooo balık tutmayamı gittin balıktan bişey çıkmaz gelsen bizim buraklara ceylan avına çıkalım oda olmazsa 200 dünlük kaynana bakalım nedersin efsane ustam![]()
![]()
(ses)
Urfa'yı terki diyar eyledik...
Dün ne ise bugün aynısını söyledik,
Hep "başım gözüm üstüne" nakaratını dinledik
200 dönüm değil, bir avuç toprak bilene görmedik
aman ustam şimdi 2010 biterken bari üzme bizi sensiz hayat yerin dibine batsın 200 dönümden ne çıkar gel bizim büyük iskenderin harran ovasını verelim sana yeterki kızma
Re: EFSANE USTAM BİZEDE ZAMANAYIRABİLİRMİSİNİZ
gönderen mıcır » Cum Ara 31, 2010 12:05 pm
- mıcır
Re: EFSANE USTAM BİZEDE ZAMANAYIRABİLİRMİSİNİZ
gönderen Efsane » Cum Ara 31, 2010 12:13 pm
mıcır yazdı:EFSANE USTAM BANADA İKİ ÜÇ GÜNÜNÜZÜ Bİ AYIRA BİLİRMİSİNİZ.BENİM BÖLGEMDE KESİNLİKLE EMEĞİNİZ BOŞA GİTMEYECEK YORULDUĞUNUZA DEĞECEK ÇÜNKİ BENİM BÖLGE BAKİR Bİ BÖLGE İYİ Bİ ROMA YERLEŞİMİ VE DAHA ÖNCESİ VAR.ARAZİ MÜSAİT OLDUKCA FOTOLAYACAM.İLK BAHARA SÖZ ALABİLİRMİYİM SİZDEN.BU arada YENİ YILINIZIN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDERİM.ALLAH SAĞLIK VERSİN.
İlgine teşekkür ederim, isteiğinize olumlu cevap vermek mümkün değil

gönderen Artukbey » Cum Ara 31, 2010 8:44 pm
Herkes Edebi Kadar AKILLI,
Aklı Kadar ŞEREFLİ,
Şerefi Kadar KIYMETLİDİR...!!!
-

Artukbey - Profesyonel - Vip Üye

gönderen dupon » Cum Ara 31, 2010 10:06 pm
- dupon
gönderen baarmen_16 » Cmt Oca 01, 2011 2:34 am
UÇAN KAMYON OPERATÖRÜ

-

baarmen_16 - Bilgili

gönderen subrosa » Cmt Oca 01, 2011 12:39 pm
SaVaŞtA ßaßALaR OğuLLaRıNı gÖmeR KrOisoS

Sınırı koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğinin kestirebildiği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilrsin.
gönderen Efsane » Pzr Oca 02, 2011 7:04 pm
dupon yazdı:paylaşımınız ve yorumlarınızın ardındaN bende bir teklifte bulunmak istiyorum, efsane hocam, bakir bölgeler elbetteki vardır ama araştırmadan bazı bulgulara varmadan birşeyi söylemek veya yorum yapmak yanlış olur, ama bende şunu söyleyeyim ben size bizat kendim çektiğim yada çekeceğim örnek resimler karşılığında vede açılmamış olduğunu ıspatlarsam gelir misiniz? bu arada orası neresi diye sorar gibisiniz:)) burası ARTVİN
ilgine teşekkür ederim
ancak söz veremem gezerken yolum düşerse inşallah

gönderen Efsane » Pzr Oca 02, 2011 7:09 pm
baarmen_16 yazdı:Ne güzel ya ustam .. Keşke yanınızda size eşlik edebilsem bu en büyük hayalim.. Bu arada PMR 2 nedir ustam nasıl bişi? Mükemmel muazzam bişi olsa gerek ki siz kullanasanız..
uzaktan algılayıcı ancak kimseye önermiyorum sebebi pahalı, TR de orijinali yok sakın yazdım diye hemen dalış yapmayın, TR de merdiven altı üretimleri çok , kullanılması çok antrenman isteyen titiz bir tacrube gerektirir.

gönderen ali-baba » Pzr Oca 02, 2011 7:16 pm
- ali-baba
- USTA

-
gönderen Efsane » Pzr Oca 02, 2011 8:43 pm
ali-baba yazdı:selam abdullah amca sizin numaranizi alabilirmiyim? ben yurtdisinda yasiyorum bu yaza nasip olursa gelmeyi dusunuyorum . sizin numaranizi alabilirmiyim? burada verebilirmisiniz?
5333722862

gönderen subrosa » Pzr Oca 02, 2011 10:02 pm
SaVaŞtA ßaßALaR OğuLLaRıNı gÖmeR KrOisoS

Sınırı koyan zihindir. Zihin bir şeyi yapabileceğinin kestirebildiği kadar başarılı olur. Yüzde 100 inandığın sürece her şeyi yapabilrsin.
gönderen Efsane » Pzr Oca 02, 2011 10:45 pm
subrosa yazdı:Kullanıdığınız cihazla ilgili çalışmalarınızda var usta yanılmıyorsam apoo63 usta ile sanırım bu o olmalı
hayır bu da değil hiç yok bı ara çalıştık sonuç sıfır

gönderen dupon » Pzt Oca 03, 2011 8:26 pm
dupon yazdı:
paylaşımınız ve yorumlarınızın ardındaN bende bir teklifte bulunmak istiyorum, efsane hocam, bakir bölgeler elbetteki vardır ama araştırmadan bazı bulgulara varmadan birşeyi söylemek veya yorum yapmak yanlış olur, ama bende şunu söyleyeyim ben size bizat kendim çektiğim yada çekeceğim örnek resimler karşılığında vede açılmamış olduğunu ıspatlarsam gelir misiniz? bu arada orası neresi diye sorar gibisiniz:)) burası ARTVİN
ilgine teşekkür ederim
ancak söz veremem gezerken yolum düşerse inşallah
düşünmeniz bile memnuniyet vermekte, her zaman kapımız açık, ve ayrıca doğasına hayran kalınacak bir yer,
- dupon
gönderen ortablackdeniz » ÇrÅŸ Oca 04, 2012 5:24 pm
Efsane yazdı:ali-baba yazdı:selam abdullah amca sizin numaranizi alabilirmiyim? ben yurtdisinda yasiyorum bu yaza nasip olursa gelmeyi dusunuyorum . sizin numaranizi alabilirmiyim? burada verebilirmisiniz?
5333722862
Abi ben de numaranı kayıt ettim bilgin olsun
Dön EFSANE ÜSTADIN RESİM ALBÜMÜ
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu