Define İşaretleri ve Anlamları • EMİNAÄžA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ÅžEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK V.S
Zaman: Sal May 22, 2012 7:40 am

Text Size

EMİNAĞA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ŞEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK V.S

Eşkiyalar Hakkında Aranan Yerler ve Bilgilerin Paylaşıldığı Bölüm
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla

EMİNAĞA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ŞEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK V.S

Yeni mesajgönderen eray26 » ÇrÅŸ Eki 24, 2007 10:40 pm

KARDEÅžLER BU YAZDIKLARIM;
EMİN AĞA DEĞİRMENİ,
EMİN AĞA ÇİFTLİĞİ,
SARI GÖL,
ÜÇ KİREÇLİK KUYULARI,
HURA TEPESİ,
2,5 GÖZLÜ KARAHASAN KÖPRÜSÜ,
ÜÇ DÜBEKLER,
BU BELİRTTİKLERİM YERLER HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİRİR SENİZ ÇOK İYİ OLUR...

eray kardes

Yeni mesajgönderen ilyas1966 » Cum Eki 26, 2007 12:13 am

gün aydin yenimi uyandin yillardir mesele zaten bu defineciler arasinda her kes elinde bu hususta ne varsa dogru veya yanlis birkac yalan ekleyip birbirini kandiriyor sen daha duymadinmi
ilyas1966

Yeni mesajgönderen eray26 » Cum Eki 26, 2007 10:37 pm

Kardeşbiliyorum buraları, ama yerlerini bilmiyorum
sen biliyomusun.Buralardaki malların yerlerini milim milim
biliyorum...

eray kardes

Yeni mesajgönderen ilyas1966 » Pzr Eki 28, 2007 2:16 am

senin bildigini biz bilemeyiz site kardeslerimizle paylasalimki onlarda bilsinler milim milim bildigini ozaman gösteren cikabilir yoksa senin milim milim bildigini kimbilir deyilmi
ilyas1966

Yeni mesajgönderen eray26 » Pzr Eki 28, 2007 2:04 pm

Kardeşah yorum yapsalar yorumda yapmıyolar...

Yeni mesajgönderen saban2 » PrÅŸ Kas 08, 2007 10:18 pm

eray kardeşşu üç dibeklerle ilgili kısa bir açıklalma yapabilir misin. bu dibeğin ilkinin kenarı .kuzeye bakan yönü kırık mı.biri hafif bir çukurda diğerleri tepelerde mi.selamlar.
saban2

Yeni mesajgönderen eray26 » PrÅŸ Kas 08, 2007 11:56 pm

üç dibekler hakkında fazla bılgım yok ama yanyanalar
eray26
eray26

Yeni mesajgönderen Define-Gizemi » PrÅŸ Kas 08, 2007 11:59 pm

kardeşbu hikaye 300 yıldır devam ediyor bırak bu define yerinde kalsın olmazmı
Define-Gizemi

Yeni mesajgönderen kilikya_terasus33 » Pzt Ara 31, 2007 8:27 pm

Ben Alibey'in deĞirmenini biliyorum.Yer akdeniz bölgesi tarsus.2 sene kadar önce karadeniz (artvin) den bir bayan ve 2 erkek ellerinde haritayla gelmişler tarsusta 1 hafta kadar bu deĞirmeni aramışlar vede deĞirmene dair çok önemli bir ipicuda vermişler, fakat kişiler gittikten bi müddet sonra bilgilendirildim konu hakkında. O kişiler bu yazımı okuyorlarsa benle irtibata geçsinler kesin olarak biliyorum o deĞirmeni.
kilikya_terasus33
kilikya_terasus33

Yeni mesajgönderen eray26 » Cmt Oca 19, 2008 8:30 pm

Kardeşbenim bahsettiĞim ali bey deĞirmeni deĞil emin aĞa deĞirmeni.Saygılar...
eray26
eray26

Yeni mesajgönderen godofwar » Cum Mar 14, 2008 11:58 am

karahasan köprüsü diye aradığın aslında bi köprü değildir , kayalık bi vadiyi aşmak için ve karşı tarafa içme suyu taşımak için iki kayanın arasına insan gücüyle yuvarlanmışbi kayadır , bunu gerçek köprü diye arıyosan elindeki belgeler sahte , şöyle düşün bu eşkiya tayfası köprünün üzerine onca işaret kazıyacak , sağına soluna defin yapacak bunlar günlerce sürecek işlerdir , o köprüden kimse geçmezmi bu sürede eşkiyayı ve yaptıkları işi görmez mi? senin belgeler sahte dostum 2,5 gözlü karahasan köprüsünü belki bulursun ama orda gömülü bişey ve işaret bulamazsın , bilen arkadaşlar bu eşkiya işlerini niye anlatmıyosunuz , eline fotokopiyi alan defineci bu işlerin peşine düşüyo ömürlerini paralarını veriyo tamam orijinal belgeleri yayınlamanızı beklemiyorum ama bu insanlarıda düşünün biraz , hatta şöyle düşünün karahasan köprüsünü buldum biye tarihi köprülere zarar verecekler , vicdanına dokunuyo insanın , iki kişinin yanyana geçeceği köprü olurmu arkadaşlar , bu kadar dar bi köprüyü osmanlı yapmaz köprülere dokunmayın , sizin belgeler sahtekar yabancıların ortaya attığı , işaretleri kırdırmak , tarihi eserlere zarar verdirmek amaçlı belgeler...
"O düşündü ölçtü, biçti.
Kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra baktı.
Sonra kaşlarını çattı.
Sonra arkasini döndü, büyüklük tasladı.
"Bu dedi, etki eden bir sihirden baÅŸka birÅŸey deÄŸil.
Bu sadece bir insan sözüdür."

Müddesir 18-25. ayetler
godofwar
godofwar

Yeni mesajgönderen godofwar » Cum Mar 14, 2008 12:04 pm

kilikya_terasus33 yazdı:Ben Alibey'in değirmenini biliyorum.Yer akdeniz bölgesi tarsus.2 sene kadar önce karadeniz (artvin) den bir bayan ve 2 erkek ellerinde haritayla gelmişler tarsusta 1 hafta kadar bu değirmeni aramışlar vede değirmene dair çok önemli bir ipicuda vermişler, fakat kişiler gittikten bi müddet sonra bilgilendirildim konu hakkında. O kişiler bu yazımı okuyorlarsa benle irtibata geçsinler kesin olarak biliyorum o değirmeni.

bu hikayeler çok anlatılır ellerinde haritayla gelmişler aramışlar falan diye , volçan şerefsizinin tarsusta ne işi var , ne ararsanız eskişehirde , edirnede , çanakkalede ,sinopta , zonguldakta , bursada , boluda , izmitte arayın bölge burası gerisi hikaye , özellikle eskişehirde en zengin bölgeler , başka bölgedeki arkadaşlar kendini kandırmasın , bu adamlar osmanlının burnunun dibinde çevirmişbütün pis işlerini.
"O düşündü ölçtü, biçti.
Kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra baktı.
Sonra kaşlarını çattı.
Sonra arkasini döndü, büyüklük tasladı.
"Bu dedi, etki eden bir sihirden baÅŸka birÅŸey deÄŸil.
Bu sadece bir insan sözüdür."

Müddesir 18-25. ayetler
godofwar
godofwar

Yeni mesajgönderen FURKAN.57 » Pzr Eyl 21, 2008 10:45 pm

emin aga degirmeni bizim burda kardes yer ve muhıt olarak bılıyorum .duraganda kızılırmak ıle gokırmagın bırlestıgı noktanın ustundekı tepede fakat cozum bulamadım paylasabılırız.terelek kral kaya mezarı ve ambarkaya kral mezarı bın magaralı kanyon enteresam magaralar kaleler mahsenler var.kızılırmak kenarında kılıse var fakat fazla bılgımız olmadıgından ole kaldı ılgılenen varsa ırtıbata gecebılırız.[/i][/b]
FURKAN.57
FURKAN.57

Yeni mesajgönderen saban2 » Pzt Eyl 22, 2008 11:44 pm

FURKAN 57 .DURAĞANLIMISIN. ORALARLA İLGİLİ BİLGİN VAR GALİBA.BEN DE SİNOPLUYUM TANIŞIP GÖRÜŞELİM VE SİTE YARDIMIYLA BİLGİ ALIŞ VERİŞİ YAPALIM .SELAMLAR.
saban2

eminaÄŸa

Yeni mesajgönderen yalnızefe » PrÅŸ Eyl 25, 2008 10:01 pm

eline harita alıp gelen çok insan tanıorum. kaç kişiyi dolandırdılar haberiniz var mı bikere eminağa değirmeni diye bahsettiğin yerinharitası bi artvilinin eline kolay kolay düşmez. onlar ermeni oynlarıdır. sadce bolgeyi oğrenmek için geliyorlar onlardan bilgi almanız zorr verselerde sadece kendilerini doğrulayıcı bilgileri oğrenmek için verirler
bir umuttur yaÅŸamak...
yalnızefe

Yeni mesajgönderen GÄžVENİLİR » Pzr Eki 26, 2008 11:37 pm

selam kardeş emin aga deyirmeni olduguna emin misin tek deyirmenmi var etrafında başka birşey varmı varsa lütfen cevap ver senden ricam kendin gör iyi araştır emin ol ondan sonra yaz dostum saygılar
GĞVENİLİR

Yeni mesajgönderen GÄžVENİLİR » Pzr Eki 26, 2008 11:40 pm

GÜVENİLİR yazdı:selam kardeş emin aga deyirmeni olduguna emin misin tek deyirmenmi var etrafında başka birşey varmı varsa lütfen cevap ver senden ricam kendin gör iyi araştır emin ol ondan sonra yaz dostum saygılar
furkan kardeÅŸ
GĞVENİLİR

Yeni mesajgönderen DeepStroke » Cmt Oca 03, 2009 3:51 pm

EMİNAĞA VE ALİBEY DEĞİRMENLERİ ESKİŞEHİRDEDİR. BU İKİ DEĞİRMEN ARASINDA ON DEĞİRMEN VARDIR.İLK DEĞİRMEN ALİBEYİN SON DEĞİRMEN EMİNAĞANIN DEĞİRMENİDİR. AYRICA EMİNAĞA KALESİ(BÜYÜK YIĞMA) BU BÖLGEDEDİR. 17 ARNAVUT MEZARIDA BURADADIR. KARADENİZDE BOŞ DEĞİLDİR AMA BAHSİ GEÇEN YERLER ESKİŞEHİR-AFYON-KÜTAHYA ÜÇGENİNDEDİR.....
D.S
DeepStroke
DeepStroke

Yeni mesajgönderen kazan06 » Cum Åžub 06, 2009 12:34 pm

eminağa değirmeni ile ilgili bilgisi olan varsa yer ve mekanı biliyorum ayrıca emin ağa nın soyundan gelen insanlar hala o civarda yaşamaktadırlar. değirmenden 3 insan sıgacak kadar buyuklukte 7 cm civarı kalınlıkta kup bulundu . ama çiftlik ve diger bolumler araştırılmadı. dokunulmadı. bu yerler hakıında kesin bilgisi olan varsa irtibata gecerse ilgilenebilrim.
kazan06

slm

Yeni mesajgönderen EMİRTALHA » Pzt Åžub 09, 2009 6:05 pm

arkadaslar bu emın aga degırmenı yılan hıkayesıne dondu ve tam olarak net bır bılgısı olana denk gelmedım daha oncede yazmıstım kandırılmayalım lutfen ne ısı var tarsusta wolcanın ya bıraz mantıklı olun buradada var ole bır yer ama dorusu bende bılmıyorum o kadar karmasıkkı ve bu serefsız volcan demıskı benım bıraktıklarımı ya benden uyanık bırsı yada sansar avcısı bulabılır demıs o kadar basıt olsa sımdıye coktan gunyuzune cıkardı hersey ayı magarası boklu kaya bal kaya ve sımdıkı adı ıle koca su eskı deyımıyle goksu ( bu benım gorusum)burası olabılır o kadar gızemlı kı anlatmakla olmayacak gercekten ve bu emın aga degırmenının 7 tane oldugu solenır her bolgede sahtesı olabılır benım anlattıgım yerden eskısehıre gıden eskı kestırme ve patıka bır yok war valla dorusu cok karısık arkadaslar kolay gelsın
EMİRTALHA

Yeni mesajgönderen w?w » Cum Nis 03, 2009 8:47 pm

eminağa değirmeni kudret kalenin güneyinde ve kurudereyle suluderenin kesiştiği bölgede. bu bölgede bende. tam olarak neresinde ne var arkadaşlar. paylaşalımki sizlerde paylaşın
ww?ww?
w?w

Yeni mesajgönderen w?w » Cum Nis 03, 2009 8:51 pm

w?w yazdı:eminağa değirmeni kudret kalenin güneyinde ve kurudereyle suluderenin kesiştiği bölgede. bu bölgede bende. tam olarak neresinde ne var arkadaşlar. paylaşalımki sizlerde payla

şın

:!: bölgeyi hiçbiriniz bulamamışsınız :!:
ww?ww?
w?w

Yeni mesajgönderen dj-pirdeniz » Cum Nis 03, 2009 9:50 pm

way be herkse bişiy sölüyoo:)

agzi olan konusuyo bide sahin kaya mevkii vardi sal kaya fln ee bunlarda elzda :) bu ne uzun bi gömüymüs bayagi mesafe var heryerle arasinda bölge farklari......
dj-pirdeniz

Yeni mesajgönderen w?w » Cmt Nis 04, 2009 7:38 pm

aranan yerlerin hepsi aynı aynı bölge içerisinde !
ww?ww?
w?w

Yeni mesajgönderen dj-pirdeniz » Cmt Nis 04, 2009 10:45 pm

w?w yazdı:aranan yerlerin hepsi aynı aynı bölge içerisinde !

walla herkes birseyler diyo ama sen sölememişsin:) sence hangi bölgede dogu anadolumu? iç anadolumu???
dj-pirdeniz

Yeni mesajgönderen w?w » Pzr Nis 05, 2009 12:01 am

NERESİNDE NE ARIYCAĞIMIZ KONUSUNDA NET BİLGİN VARSA SENİ MİSAFİR EDEBİLİRİM
ww?ww?
w?w

Yeni mesajgönderen dj-pirdeniz » Pzr Nis 05, 2009 12:45 am

w?w yazdı:NERESİNDE NE ARIYCAĞIMIZ KONUSUNDA NET BİLGİN VARSA SENİ MİSAFİR EDEBİLİRİM

dostum buraları milyonlarca kişinin hayalini süslüyo ariyolar can güvenligi olmadan nese biara konusalim il dişina cıkcam yarin aksam grsrmk dilegiyle:)
dj-pirdeniz

Yeni mesajgönderen kale71 » Cum Haz 19, 2009 11:15 am

arkadaşlaar ben emin ağa değirmenini biliyorum hatta haritada var değirmeni tarif ediyor ama bizim komşu hoca vardı yerini buldu malı kaldırdı fakat biraz daha olabilir yerde çankırıda
kale71

emin aÄŸa deÄŸirmeni

Yeni mesajgönderen jesika59 » PrÅŸ Tem 02, 2009 11:05 am

selamün aleyküm siz değerli defineci ve araştırmacı kardeşlerim
herkez birşeyler söylüyor kimi dördüm diyor,kimi duydum diyor,kimi gelmişler bulmuşlar ben geç kaldım diyor. :D bunun doğrusunu söyleyecek insan çıkmayacak mı?rahmetli babamda çok uğraştı ama sonunda gözleri açık gitti.hiç bir şeyede muvaffak olamadı.Onun severek okuduğu bir kitabın sonunda söylediği bir sözü yazacağım iznini
n olursa.kimse darılmasın ve üstüne alınmasın sakın
<Gezdim> diye söylene söylene öldü rahmetli babacığım .
BEnde anladım ki burada her kafadan bir ses çıkıyor eline 3-5 fotokoppi kağıdı alan definecim ben malın yerini milim milim biliyorum diyor.Be allahın insanı senmi koydunda milim milim biliyorsun.Arkadaşlar emeğinizi ve paranızı ve hele o güzel zamanınızı boşa harcamayın gidin 20 lira ücretli hamallık yapın amalelik yapın ama alın terinizi kazanarak rızkınızı elde edin elinizdekindende olmayın.
Sizleri hiçbir zaman kırmak ve incitmek istemedim.Eğer kırdıysam özür dilerim.hepiniz allaha emanet olun
jesika59

Yeni mesajgönderen ıngılız » PrÅŸ Tem 02, 2009 11:17 am

sayın kardeşim zaten bu site bu gibi yalanlara savaş açmış bir site olduğu
için kimse üstüne alınmaz bu site bu gibi olmuş duymuşlarla uğraşmaz
biraz siteyi gezinirsen bunu farkedersin zaten biz hiç kimseye boşa kürek sallamasın diye
elimizden geleni söyleriz zaten hele editör arkadaşlar hemen uyarır bu saçmalıklarla
uğraşmayın diye selamlar.
ıngılız
USTA
USTA

Yeni mesajgönderen kale71 » PrÅŸ Tem 02, 2009 12:01 pm

arkadaşlar çankırı karayolu eskiyoldan kırıkkale sıulakyurt mevkii istikametine giderken asağı alagöz yukarı alagöz köylerinin tam ortasında sazlık mevkiinde olduğu haritada yazıyor ama harita çok eski kağıda yazılı olduğu için aslı yırtıldı fotokopi var ama oda nasılı oldu anlamadım kayıp oldu benim bildiğim bu taş üzerlerinde kolsuz papaz resimleri ve değirmenin içinde olduğu değirmenin bir mağarada olduğu ve ağzının kapalı olduğu yazar hatta 4 kişinin yemek yediği tabak kaşık ve sini olduğu emin ağanınıda bir cep saati oldığu yazar
kale71

Re:

Yeni mesajgönderen umut 52 » Sal AÄŸu 09, 2011 12:26 am

FURKAN.57 yazdı:emin aga degirmeni bizim burda kardes yer ve muhıt olarak bılıyorum .duraganda kızılırmak ıle gokırmagın bırlestıgı noktanın ustundekı tepede fakat cozum bulamadım paylasabılırız.terelek kral kaya mezarı ve ambarkaya kral mezarı bın magaralı kanyon enteresam magaralar kaleler mahsenler var.kızılırmak kenarında kılıse var fakat fazla bılgımız olmadıgından ole kaldı ılgılenen varsa ırtıbata gecebılırız.[/i][/b]

slm dost emin ağa değirmeni bir tepe üstünde değil.çünki bende bunun kanıtı var.
umut 52

Re:

Yeni mesajgönderen maÅŸat » Sal AÄŸu 09, 2011 1:26 am

eray26 yazdı:Kardeşbiliyorum buraları, ama yerlerini bilmiyorum
sen biliyomusun.Buralardaki malların yerlerini milim milim
biliyorum...

nerden biliyorsun milim milim senmi gömdün sana söyleyen kim onuye gidip almıyo.az düşün bakalım
maÅŸat
maÅŸat

Re: EMİNAĞA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ŞEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK

Yeni mesajgönderen baarmen_16 » Sal AÄŸu 09, 2011 2:03 am

Bahsi geçen yerleri Kütahya il sınırları içerisinde olduğunu 1. ağızdan duymuştum..
KÜLTÜREL MİRASIMIZI KORUYALIM YASALARIMIZ GEREĞİ !!!KESİNLİKLE!!! KAÇAK KAZI YAPMAKTAN KAÇINALIM...

UÇAN KAMYON OPERATÖRÜ
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,  Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
baarmen_16
baarmen_16
Bilgili
Bilgili

Yeni mesajgönderen selvi77 » Cmt Oca 21, 2012 2:23 am

arkadaşlar herkes birşeyler atıyor yok vatikandan çalınan eşkıya belgeleri yok manukyandan çalınan eşkıya belgeleri bu belgelerin vatikanda olmasının imkanı yok manukyanın yeğeni arkadaşım oluyor ona danıştım böyle bir konuyla alakalarının olmadığını söyledi içinizde tek bir kişide gerçeği yansıtan belge var oda kapı kaya hakkında yazmıştı.ne aradığınızı bilmeniz için önce kuru kafa ne anlama geliyor onu öğrenin ve defineyi ona göre arayın saygılar
selvi77

Yeni mesajgönderen muayyer » Cmt Oca 21, 2012 7:28 pm

burası paylaşım sitesi.bilmiyorsak bi zahmet ögretin. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muayyer
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » Cmt Oca 21, 2012 8:14 pm

selvi77 yazdı:arkadaşlar herkes birşeyler atıyor yok vatikandan çalınan eşkıya belgeleri yok manukyandan çalınan eşkıya belgeleri bu belgelerin vatikanda olmasının imkanı yok manukyanın yeğeni arkadaşım oluyor ona danıştım böyle bir konuyla alakalarının olmadığını söyledi içinizde tek bir kişide gerçeği yansıtan belge var oda kapı kaya hakkında yazmıştı.ne aradığınızı bilmeniz için önce kuru kafa ne anlama geliyor onu öğrenin ve defineyi ona göre arayın saygılar

demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim :lol: :lol: :lol:

kuru kafa eksikti oda eklendi, yavaş yavaş ekip tamamlanıyor :lol: :lol: :lol:

bekleyin manukyanın daha ne arkadaşı daha ne akrabası çıkacak :lol: :lol: :lol:
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen kuzeyli » Pzr Oca 22, 2012 12:23 am

Efsane yazdı:demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim :lol: :lol: :lol:

arkadaşı, akrabası çıksa iyi. kendisini bile çıkarır bunlar hocam. :lol: :lol:
kuzeyli
kuzeyli
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen selvi77 » PrÅŸ Oca 26, 2012 3:56 am

arkadaşlar ben sizin boşuna parçalanmanızı istemediğim için yazdım bu işaretlerin hepsi roma mezar işaretleridir her yerde mevcuttur fakat aranılan bizim kayıtlardaki define yerleri değildir .burada işaret soruluyor ben size bütün işaretlerin para yerlerini yazayım ama boşuna uğraşmış olursunuz bu işaretlerin gerçeği monika çiftliğinin içindedir ayrıca burada birde kara manastır olacaktır .kuru kafaya gelince elinizdeki kayıtlara iyi bakmadınız galiba bu muhitte kuru kafa olacağı yazar .kuru kafayı bilirseniz kaç yıllık bir işaret aradığınızı bilirsiniz vede bu bölgeyi bulmanıza yardıcı olacaktır. bu belgeler bende yirmiyedi sene önce vardı ve çok parçalandım onların hepsi yanlış hiç bir şey bulamazsınız. tesadüfen istanbul fenerbahçeden 87 yaşındaki bir amca ya ben başka bir şey için gittim fakat konu defineye döndü o bana ne aradığımı sordu bende işretleri saydım bana dediki ikimizde aynı parayı arıyoruz dedi .bu bölgede öyle bir şey söylediki buradaki altınlardan daha önemli bütün dünyayı ayağa kaldıracak birşey bunların aramızda kalmasını istedi bunları başka yerde anlatırsan seni bizimkiler öldürür dedi, şimdilik bu kadar yeter,
selvi77

Yeni mesajgönderen mucur » PrÅŸ Oca 26, 2012 11:22 am

selvi77 yazdı:arkadaşlar ben sizin boşuna parçalanmanızı istemediğim için yazdım bu işaretlerin hepsi roma mezar işaretleridir her yerde mevcuttur fakat aranılan bizim kayıtlardaki define yerleri değildir .burada işaret soruluyor ben size bütün işaretlerin para yerlerini yazayım ama boşuna uğraşmış olursunuz bu işaretlerin gerçeği monika çiftliğinin içindedir ayrıca burada birde kara manastır olacaktır .kuru kafaya gelince elinizdeki kayıtlara iyi bakmadınız galiba bu muhitte kuru kafa olacağı yazar .kuru kafayı bilirseniz kaç yıllık bir işaret aradığınızı bilirsiniz vede bu bölgeyi bulmanıza yardıcı olacaktır. bu belgeler bende yirmiyedi sene önce vardı ve çok parçalandım onların hepsi yanlış hiç bir şey bulamazsınız. tesadüfen istanbul fenerbahçeden 87 yaşındaki bir amca ya ben başka bir şey için gittim fakat konu defineye döndü o bana ne aradığımı sordu bende işretleri saydım bana dediki ikimizde aynı parayı arıyoruz dedi .bu bölgede öyle bir şey söylediki buradaki altınlardan daha önemli bütün dünyayı ayağa kaldıracak birşey bunların aramızda kalmasını istedi bunları başka yerde anlatırsan seni bizimkiler öldürür dedi, şimdilik bu kadar yeter,

sende 87 yaşına kadar uğraşırsın ama bu kafayla boşuna.

böyle boş şeylerle uğraşılarak geçirilen ömre yazık.

gerçek şeyleri ilmi şeyleri okuyun öğrenin bırakın bu safsataları.
RIZKI VEREN CENAB'I ALLAHTIR.
mucur
mucur
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen selvi77 » Cmt Oca 28, 2012 5:07 pm

ben zaten bu yerleri biliyorumki aradığım bir şey yok zizin boş yere ömrünüzü tüketmemeniz için yazdım.
selvi77

Yeni mesajgönderen kuzeyli » Cmt Oca 28, 2012 6:24 pm

selvi77 yazdı:ben zaten bu yerleri biliyorumki aradığım bir şey yok zizin boş yere ömrünüzü tüketmemeniz için yazdım.

arkadaşım,
sen bizleri düşündüğün için yazmışsın çok sağol.
şimdi bende seni düşünerek diyorum ki: 'o engin bilgilerini bizlerle paylaşmak için kendini tüketme ve bizleri böyle çok önemli şeyler için uğraştırma.' :lol: :lol:
kuzeyli
kuzeyli
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen kuzeyli » Cmt Oca 28, 2012 6:26 pm

Efsane yazdı:demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim :lol: :lol: :lol:

usta dediğin çıktı. ama akraba, arkadaş gibi basit kişiler değil. olayın içine masonlar da karıştı. :lol: :lol: :lol:
kuzeyli
kuzeyli
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » Cmt Oca 28, 2012 7:17 pm

kuzeyli yazdı:

usta dediğin çıktı. ama akraba, arkadaş gibi basit kişiler değil. olayın içine masonlar da karıştı. :lol: :lol: :lol:

Yakında biri çıkar, der ki A.B.D. Başkanı BİLO, eminağa değirmeninin haritasını göndermek için beni aradı, şimdi bu harita elime geçerse bana yardımcı olurmusunuz aceppppppp ....

Allah insanoğluna akıl dağıtırken, bu eşkiyacılar nerede eşkiya halayı çekmişler bende o halay meydanını arıyorum :lol: :lol: :lol:

yahu bir okuyun , biri yazıyor ben eminağa değirmeninin buldum, bir diğeri diyor yok sen bilmiyorsun ben biliyorum ... biri diyor sen yalancısın, bir diğeri geliyor yok diyor sende yalancısın... tencere dibin kara, seninki bende kara... bir tencere dibidir devam ediyor.... :lol: :lol: :lol:

selvi77 yazdı:
ben zaten bu yerleri biliyorumki aradığım bir şey yok zizin boş yere ömrünüzü tüketmemeniz için yazdım.

aha buda toptancısı hepsini götürmüş, eşkiyacılar duydunuz değilmi , torpili büyük yerde , manukyanın yeğeni arkadaşı olur ,,, siz avcunuzu yalayın mallar gitti :lol: :lol: :lol:
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen Efsane » Cmt Oca 28, 2012 7:28 pm

çocuğun birisine demişler , oğlum annenin lakabı nedir...

- he çok akıllısınız, cinno diyem de cinnomu diyesiniz...

selvi77 yazdı:arkadaşlar ben sizin boşuna parçalanmanızı istemediğim için yazdım bu işaretlerin hepsi roma mezar işaretleridir her yerde mevcuttur fakat aranılan bizim kayıtlardaki define yerleri değildir .burada işaret soruluyor ben size bütün işaretlerin para yerlerini yazayım ama boşuna uğraşmış olursunuz bu işaretlerin gerçeği monika çiftliğinin içindedir ayrıca burada birde kara manastır olacaktır .kuru kafaya gelince elinizdeki kayıtlara iyi bakmadınız galiba bu muhitte kuru kafa olacağı yazar .kuru kafayı bilirseniz kaç yıllık bir işaret aradığınızı bilirsiniz vede bu bölgeyi bulmanıza yardıcı olacaktır. bu belgeler bende yirmiyedi sene önce vardı ve çok parçalandım onların hepsi yanlış hiç bir şey bulamazsınız. tesadüfen istanbul fenerbahçeden 87 yaşındaki bir amca ya ben başka bir şey için gittim fakat konu defineye döndü o bana ne aradığımı sordu bende işretleri saydım bana dediki ikimizde aynı parayı arıyoruz dedi .bu bölgede öyle bir şey söylediki buradaki altınlardan daha önemli bütün dünyayı ayağa kaldıracak birşey bunların aramızda kalmasını istedi bunları başka yerde anlatırsan seni bizimkiler öldürür dedi, şimdilik bu kadar yeter,

:lol: :lol: :lol: hiç kimseye bir şey söylemez, merak etmeyin :lol: :lol: :lol:

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen selvi77 » Pzr Oca 29, 2012 1:24 am

merak etmeyin bu yerlerin hepsi duruyor ufak tefek küçüklerden bir kaçı alındı düşüncem ben bunları devlete verecem çünkü burada defineden daha önemli bir şey var.
selvi77

Yeni mesajgönderen mucur » Pzr Oca 29, 2012 1:28 am

selvi77 yazdı:merak etmeyin bu yerlerin hepsi duruyor ufak tefek küçüklerden bir kaçı alındı düşüncem ben bunları devlete verecem çünkü burada defineden daha önemli bir şey var.

ne gibi ÅŸeyler mesela.

hepsini vermeseniz. birazını alsak olmazmı
mucur
mucur
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Oca 29, 2012 1:43 am

selvi77 yazdı:merak etmeyin bu yerlerin hepsi duruyor ufak tefek küçüklerden bir kaçı alındı düşüncem ben bunları devlete verecem çünkü burada defineden daha önemli bir şey var.

seni sevdim , helal olsun, defineden büyük olan şey ne ? Ortak olak mı ?

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen SUBUTAY » Pzr Oca 29, 2012 1:51 am

sanırım binilecek EŞŞEK aranıyor :lol: :lol:
aklı kıt parası çok yani.

AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
SUBUTAY
SUBUTAY
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen apo_12 » Pzr Oca 29, 2012 2:23 am

gerçek incil veya kutsal kase olmasın? :D
apo_12

Yeni mesajgönderen selvi77 » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 1:54 am

apo12 senin elinde öyle bir kayıt varmı kutsal kase ve incilden bahseden .oysa ben onlardan daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben size ipucu verdim .KURU KAFA .burada kimse yazdıklarımı sağa sola çekmesin benim kimseyle işim olmaz kimseylede görüşmem bakıyorumda burada yazılanlarda art niyet gördüm .uyandırmak maksadıyla yazdım,
selvi77

Yeni mesajgönderen inklpgrbt » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 2:33 am

ya bizim burdada ahmet efendi değirmenini arıyorlar onlarada yardım edinde bulsunlar olmazmı....günahtır yazıktır,yapmayın etmeyin.bilgiye sırtınızı çevirmeyin arkadaşlar şimdiye kadar bildiklerinizi bu siteyle beraber unutun.bu gün sizin miladınız olsun.inanın bana burası doğru yerdir bilgilenin ,bilgilenin öğrenin ve önceki halinize kahkahayla güleceksiniz inanın ve sadece bu dediklerimi bir denemeye çalışın.hepinize saygı ve sevgilerimle.
inklpgrbt
Bilgili
Bilgili

Yeni mesajgönderen mucur » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 9:43 am

selvi77 yazdı:apo12 senin elinde öyle bir kayıt varmı kutsal kase ve incilden bahseden .oysa ben onlardan daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben size ipucu verdim .KURU KAFA .burada kimse yazdıklarımı sağa sola çekmesin benim kimseyle işim olmaz kimseylede görüşmem bakıyorumda burada yazılanlarda art niyet gördüm .uyandırmak maksadıyla yazdım,

bu sitenin üyeleri uyanık zaten.

uyuyan sensin uyanda oku öğren öle yorum yaz.

ayrıca bu hayal perest konuya yorum yaparak,
böylelerine pirim vermeişoluyoruz.
mucur
mucur
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen kuzeyli » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 2:33 pm

selvi77 yazdı:apo12 senin elinde öyle bir kayıt varmı kutsal kase ve incilden bahseden .oysa ben onlardan daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben size ipucu verdim .KURU KAFA .burada kimse yazdıklarımı sağa sola çekmesin benim kimseyle işim olmaz kimseylede görüşmem bakıyorumda burada yazılanlarda art niyet gördüm .uyandırmak maksadıyla yazdım,

hani şu maya'ların kristal kuru kafaları mı? :mrgreen: :mrgreen:
zaten 2012'de geldi, dünya ha battı ha batacak.
kurtuluşumuzun anahtarı senin ellerinde.
eyvah ki ne eyvah.. :lol: :lol: :lol:
kuzeyli
kuzeyli
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen aybars » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 11:27 pm

kardeşim burada hangi yazılanlarda art niyet gördün???
Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin...

Kalp deniz, Dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur...
aybars
aybars
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » PrÅŸ Åžub 02, 2012 12:21 am

selvi77 demek sen yazılanlardan art niyet gördün, peki senin yazdıklarına ne denir... sen yazınca art niyet yok...olamaz da çünkü manukyanın yeğeni arkadaşın olur...

mesaj yazmadan önce siteyi bir oku , hayal kurgu defineci angutları ne anlar diye dalış yapma, bu sana söyleyeceğim son soz güle güle

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen apo_12 » PrÅŸ Åžub 02, 2012 2:03 am

anlaşılan yazdıklarım arkadaşı rahatsız etmiş.istemiyerek bulduklarını deşifremi etim yoksa arkadaşım??? :lol: :lol: bak arkadaşım bu sitede birşey paylaşılacaksa tatmin edici delil ve ıspatlarıyla paylaşılmalıki itibar görsün.kusura bakma ama senin yazdıkların tamamen fantastik bundan öteyede gidemez.lütfen bu gibi hayali şeyleri yazarak forumu kirletmeyelim....
apo_12

Dön EŞKİYA BELGELERİ VE ARANAN YERLER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 6 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 6 misafir (son 20 dakika içerisinden aktif olan kullanıcılar)
Bugüne kadar en çok 523 kişi Pzr Mar 18, 2012 11:15 pm tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir

Login Form