DEFİNECİLİKTE KULLANILAN TEMEL KONULAR VE DİĞER YÖNTEMLER
EŞKİYA BELGELERİ VE ARANAN YERLER
EMİNAĞA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ŞEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK V.S
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
EMİNAĞA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ŞEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK V.S
gönderen eray26 » ÇrÅŸ Eki 24, 2007 10:40 pm
EMİN AĞA DEĞİRMENİ,
EMİN AĞA ÇİFTLİĞİ,
SARI GÖL,
ÜÇ KİREÇLİK KUYULARI,
HURA TEPESİ,
2,5 GÖZLÜ KARAHASAN KÖPRÜSÜ,
ÜÇ DÜBEKLER,
BU BELİRTTİKLERİM YERLER HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİRİR SENİZ ÇOK İYİ OLUR...
gönderen ilyas1966 » Cum Eki 26, 2007 12:13 am
- ilyas1966
eray kardes
gönderen ilyas1966 » Pzr Eki 28, 2007 2:16 am
- ilyas1966
gönderen kilikya_terasus33 » Pzt Ara 31, 2007 8:27 pm
gönderen godofwar » Cum Mar 14, 2008 11:58 am
Kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra baktı.
Sonra kaşlarını çattı.
Sonra arkasini döndü, büyüklük tasladı.
"Bu dedi, etki eden bir sihirden baÅŸka birÅŸey deÄŸil.
Bu sadece bir insan sözüdür."
Müddesir 18-25. ayetler
gönderen godofwar » Cum Mar 14, 2008 12:04 pm
kilikya_terasus33 yazdı:Ben Alibey'in değirmenini biliyorum.Yer akdeniz bölgesi tarsus.2 sene kadar önce karadeniz (artvin) den bir bayan ve 2 erkek ellerinde haritayla gelmişler tarsusta 1 hafta kadar bu değirmeni aramışlar vede değirmene dair çok önemli bir ipicuda vermişler, fakat kişiler gittikten bi müddet sonra bilgilendirildim konu hakkında. O kişiler bu yazımı okuyorlarsa benle irtibata geçsinler kesin olarak biliyorum o değirmeni.
bu hikayeler çok anlatılır ellerinde haritayla gelmişler aramışlar falan diye , volçan şerefsizinin tarsusta ne işi var , ne ararsanız eskişehirde , edirnede , çanakkalede ,sinopta , zonguldakta , bursada , boluda , izmitte arayın bölge burası gerisi hikaye , özellikle eskişehirde en zengin bölgeler , başka bölgedeki arkadaşlar kendini kandırmasın , bu adamlar osmanlının burnunun dibinde çevirmişbütün pis işlerini.
Kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra kahrolası ne kötü ölçtü.
Sonra baktı.
Sonra kaşlarını çattı.
Sonra arkasini döndü, büyüklük tasladı.
"Bu dedi, etki eden bir sihirden baÅŸka birÅŸey deÄŸil.
Bu sadece bir insan sözüdür."
Müddesir 18-25. ayetler
gönderen FURKAN.57 » Pzr Eyl 21, 2008 10:45 pm
eminaÄŸa
gönderen yalnızefe » PrÅŸ Eyl 25, 2008 10:01 pm
- yalnızefe
gönderen GÄžVENİLİR » Pzr Eki 26, 2008 11:37 pm
- GĞVENİLİR
gönderen GÄžVENİLİR » Pzr Eki 26, 2008 11:40 pm
furkan kardeşGÜVENİLİR yazdı:selam kardeş emin aga deyirmeni olduguna emin misin tek deyirmenmi var etrafında başka birşey varmı varsa lütfen cevap ver senden ricam kendin gör iyi araştır emin ol ondan sonra yaz dostum saygılar
- GĞVENİLİR
gönderen DeepStroke » Cmt Oca 03, 2009 3:51 pm
gönderen kazan06 » Cum Åžub 06, 2009 12:34 pm
- kazan06
slm
gönderen EMİRTALHA » Pzt Åžub 09, 2009 6:05 pm
- EMİRTALHA
-
gönderen w?w » Cum Nis 03, 2009 8:51 pm
w?w yazdı:eminağa değirmeni kudret kalenin güneyinde ve kurudereyle suluderenin kesiştiği bölgede. bu bölgede bende. tam olarak neresinde ne var arkadaşlar. paylaşalımki sizlerde payla
şın
- w?w
gönderen dj-pirdeniz » Cum Nis 03, 2009 9:50 pm
agzi olan konusuyo bide sahin kaya mevkii vardi sal kaya fln ee bunlarda elzda
- dj-pirdeniz
gönderen dj-pirdeniz » Pzr Nis 05, 2009 12:45 am
w?w yazdı:NERESİNDE NE ARIYCAĞIMIZ KONUSUNDA NET BİLGİN VARSA SENİ MİSAFİR EDEBİLİRİM
dostum buraları milyonlarca kişinin hayalini süslüyo ariyolar can güvenligi olmadan nese biara konusalim il dişina cıkcam yarin aksam grsrmk dilegiyle:)
- dj-pirdeniz
emin aÄŸa deÄŸirmeni
gönderen jesika59 » PrÅŸ Tem 02, 2009 11:05 am
herkez birşeyler söylüyor kimi dördüm diyor,kimi duydum diyor,kimi gelmişler bulmuşlar ben geç kaldım diyor.
n olursa.kimse darılmasın ve üstüne alınmasın sakın
<Gezdim> diye söylene söylene öldü rahmetli babacığım .
BEnde anladım ki burada her kafadan bir ses çıkıyor eline 3-5 fotokoppi kağıdı alan definecim ben malın yerini milim milim biliyorum diyor.Be allahın insanı senmi koydunda milim milim biliyorsun.Arkadaşlar emeğinizi ve paranızı ve hele o güzel zamanınızı boşa harcamayın gidin 20 lira ücretli hamallık yapın amalelik yapın ama alın terinizi kazanarak rızkınızı elde edin elinizdekindende olmayın.
Sizleri hiçbir zaman kırmak ve incitmek istemedim.Eğer kırdıysam özür dilerim.hepiniz allaha emanet olun
- jesika59
gönderen ıngılız » PrÅŸ Tem 02, 2009 11:17 am
için kimse üstüne alınmaz bu site bu gibi olmuş duymuşlarla uğraşmaz
biraz siteyi gezinirsen bunu farkedersin zaten biz hiç kimseye boşa kürek sallamasın diye
elimizden geleni söyleriz zaten hele editör arkadaşlar hemen uyarır bu saçmalıklarla
uğraşmayın diye selamlar.
- ıngılız
- USTA

gönderen kale71 » PrÅŸ Tem 02, 2009 12:01 pm
- kale71
Re:
gönderen umut 52 » Sal AÄŸu 09, 2011 12:26 am
FURKAN.57 yazdı:emin aga degirmeni bizim burda kardes yer ve muhıt olarak bılıyorum .duraganda kızılırmak ıle gokırmagın bırlestıgı noktanın ustundekı tepede fakat cozum bulamadım paylasabılırız.terelek kral kaya mezarı ve ambarkaya kral mezarı bın magaralı kanyon enteresam magaralar kaleler mahsenler var.kızılırmak kenarında kılıse var fakat fazla bılgımız olmadıgından ole kaldı ılgılenen varsa ırtıbata gecebılırız.[/i][/b]
slm dost emin ağa değirmeni bir tepe üstünde değil.çünki bende bunun kanıtı var.
- umut 52
Re:
gönderen maÅŸat » Sal AÄŸu 09, 2011 1:26 am
eray26 yazdı:Kardeşbiliyorum buraları, ama yerlerini bilmiyorum
sen biliyomusun.Buralardaki malların yerlerini milim milim
biliyorum...
gönderen baarmen_16 » Sal AÄŸu 09, 2011 2:03 am
UÇAN KAMYON OPERATÖRÜ

-

baarmen_16 - Bilgili

Re: EMİNAĞA DEĞİRMENİ VE ÇİFTLİĞİ, ŞEYTAN DERESİ,ÜÇ KİREÇLİK
gönderen selvi77 » Cmt Oca 21, 2012 2:23 am
- selvi77
gönderen muayyer » Cmt Oca 21, 2012 7:28 pm
- muayyer
- Profesyonel - Vip Üye

-
gönderen Efsane » Cmt Oca 21, 2012 8:14 pm
selvi77 yazdı:arkadaşlar herkes birşeyler atıyor yok vatikandan çalınan eşkıya belgeleri yok manukyandan çalınan eşkıya belgeleri bu belgelerin vatikanda olmasının imkanı yok manukyanın yeğeni arkadaşım oluyor ona danıştım böyle bir konuyla alakalarının olmadığını söyledi içinizde tek bir kişide gerçeği yansıtan belge var oda kapı kaya hakkında yazmıştı.ne aradığınızı bilmeniz için önce kuru kafa ne anlama geliyor onu öğrenin ve defineyi ona göre arayın saygılar
demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim
kuru kafa eksikti oda eklendi, yavaş yavaş ekip tamamlanıyor
bekleyin manukyanın daha ne arkadaşı daha ne akrabası çıkacak
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen kuzeyli » Pzr Oca 22, 2012 12:23 am
Efsane yazdı:demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim![]()
![]()
![]()
kuru kafa eksikti oda eklendi, yavaş yavaş ekip tamamlanıyor![]()
![]()
![]()
bekleyin manukyanın daha ne arkadaşı daha ne akrabası çıkacak![]()
![]()
arkadaşı, akrabası çıksa iyi. kendisini bile çıkarır bunlar hocam.
- Kod: Tümünü seç
Bir çentik daha dünyaya upuzun kurt bakışlarımla.
Eğer Define Gizemi'ne ilk girişiniz ise veya ilk kez resim yükleyecekseniz önce alttaki linkleri okuyunuz:
1- Forum kuralları
2- Resim nasıl çekilir
3- Foruma resim eklemek
4- Bilişim Suçları Ve Cezaları
5- Şarlatanlar İle Hukuk Mücadelemiz
6- Taş Kaya Falcıları, Komedi Ve Karikatür Köşesi
7- Kurallara Uymayan Mesajları Şikayet Etmek
8- Tümülüslerde Bilgi Güncellemesi
9- Tümülüs Plan Ve Girişleri
gönderen selvi77 » PrÅŸ Oca 26, 2012 3:56 am
- selvi77
gönderen mucur » PrÅŸ Oca 26, 2012 11:22 am
selvi77 yazdı:arkadaşlar ben sizin boşuna parçalanmanızı istemediğim için yazdım bu işaretlerin hepsi roma mezar işaretleridir her yerde mevcuttur fakat aranılan bizim kayıtlardaki define yerleri değildir .burada işaret soruluyor ben size bütün işaretlerin para yerlerini yazayım ama boşuna uğraşmış olursunuz bu işaretlerin gerçeği monika çiftliğinin içindedir ayrıca burada birde kara manastır olacaktır .kuru kafaya gelince elinizdeki kayıtlara iyi bakmadınız galiba bu muhitte kuru kafa olacağı yazar .kuru kafayı bilirseniz kaç yıllık bir işaret aradığınızı bilirsiniz vede bu bölgeyi bulmanıza yardıcı olacaktır. bu belgeler bende yirmiyedi sene önce vardı ve çok parçalandım onların hepsi yanlış hiç bir şey bulamazsınız. tesadüfen istanbul fenerbahçeden 87 yaşındaki bir amca ya ben başka bir şey için gittim fakat konu defineye döndü o bana ne aradığımı sordu bende işretleri saydım bana dediki ikimizde aynı parayı arıyoruz dedi .bu bölgede öyle bir şey söylediki buradaki altınlardan daha önemli bütün dünyayı ayağa kaldıracak birşey bunların aramızda kalmasını istedi bunları başka yerde anlatırsan seni bizimkiler öldürür dedi, şimdilik bu kadar yeter,
sende 87 yaşına kadar uğraşırsın ama bu kafayla boşuna.
böyle boş şeylerle uğraşılarak geçirilen ömre yazık.
gerçek şeyleri ilmi şeyleri okuyun öğrenin bırakın bu safsataları.
gönderen selvi77 » Cmt Oca 28, 2012 5:07 pm
- selvi77
gönderen kuzeyli » Cmt Oca 28, 2012 6:24 pm
selvi77 yazdı:ben zaten bu yerleri biliyorumki aradığım bir şey yok zizin boş yere ömrünüzü tüketmemeniz için yazdım.
arkadaşım,
sen bizleri düşündüğün için yazmışsın çok sağol.
şimdi bende seni düşünerek diyorum ki: 'o engin bilgilerini bizlerle paylaşmak için kendini tüketme ve bizleri böyle çok önemli şeyler için uğraştırma.'
Eğer Define Gizemi'ne ilk girişiniz ise veya ilk kez resim yükleyecekseniz önce alttaki linkleri okuyunuz:
1- Forum kuralları
2- Resim nasıl çekilir
3- Foruma resim eklemek
gönderen kuzeyli » Cmt Oca 28, 2012 6:26 pm
Efsane yazdı:demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
usta dediğin çıktı. ama akraba, arkadaş gibi basit kişiler değil. olayın içine masonlar da karıştı.
1- Forum kuralları
2- Resim nasıl çekilir
3- Foruma resim eklemek
gönderen Efsane » Cmt Oca 28, 2012 7:17 pm
kuzeyli yazdı:Efsane yazdı:demek ki manukyanın yeğeni senin arkadaşın, bir yaşaıma daha girdim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
usta dediğin çıktı. ama akraba, arkadaş gibi basit kişiler değil. olayın içine masonlar da karıştı.![]()
![]()
Yakında biri çıkar, der ki A.B.D. Başkanı BİLO, eminağa değirmeninin haritasını göndermek için beni aradı, şimdi bu harita elime geçerse bana yardımcı olurmusunuz aceppppppp ....
Allah insanoğluna akıl dağıtırken, bu eşkiyacılar nerede eşkiya halayı çekmişler bende o halay meydanını arıyorum
yahu bir okuyun , biri yazıyor ben eminağa değirmeninin buldum, bir diğeri diyor yok sen bilmiyorsun ben biliyorum ... biri diyor sen yalancısın, bir diğeri geliyor yok diyor sende yalancısın... tencere dibin kara, seninki bende kara... bir tencere dibidir devam ediyor....
selvi77 yazdı:
ben zaten bu yerleri biliyorumki aradığım bir şey yok zizin boş yere ömrünüzü tüketmemeniz için yazdım.
aha buda toptancısı hepsini götürmüş, eşkiyacılar duydunuz değilmi , torpili büyük yerde , manukyanın yeğeni arkadaşı olur ,,, siz avcunuzu yalayın mallar gitti
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen Efsane » Cmt Oca 28, 2012 7:28 pm
- he çok akıllısınız, cinno diyem de cinnomu diyesiniz...
selvi77 yazdı:arkadaşlar ben sizin boşuna parçalanmanızı istemediğim için yazdım bu işaretlerin hepsi roma mezar işaretleridir her yerde mevcuttur fakat aranılan bizim kayıtlardaki define yerleri değildir .burada işaret soruluyor ben size bütün işaretlerin para yerlerini yazayım ama boşuna uğraşmış olursunuz bu işaretlerin gerçeği monika çiftliğinin içindedir ayrıca burada birde kara manastır olacaktır .kuru kafaya gelince elinizdeki kayıtlara iyi bakmadınız galiba bu muhitte kuru kafa olacağı yazar .kuru kafayı bilirseniz kaç yıllık bir işaret aradığınızı bilirsiniz vede bu bölgeyi bulmanıza yardıcı olacaktır. bu belgeler bende yirmiyedi sene önce vardı ve çok parçalandım onların hepsi yanlış hiç bir şey bulamazsınız. tesadüfen istanbul fenerbahçeden 87 yaşındaki bir amca ya ben başka bir şey için gittim fakat konu defineye döndü o bana ne aradığımı sordu bende işretleri saydım bana dediki ikimizde aynı parayı arıyoruz dedi .bu bölgede öyle bir şey söylediki buradaki altınlardan daha önemli bütün dünyayı ayağa kaldıracak birşey bunların aramızda kalmasını istedi bunları başka yerde anlatırsan seni bizimkiler öldürür dedi, şimdilik bu kadar yeter,

gönderen selvi77 » Pzr Oca 29, 2012 1:24 am
- selvi77
gönderen mucur » Pzr Oca 29, 2012 1:28 am
selvi77 yazdı:merak etmeyin bu yerlerin hepsi duruyor ufak tefek küçüklerden bir kaçı alındı düşüncem ben bunları devlete verecem çünkü burada defineden daha önemli bir şey var.
ne gibi ÅŸeyler mesela.
hepsini vermeseniz. birazını alsak olmazmı
gönderen Efsane » Pzr Oca 29, 2012 1:43 am
selvi77 yazdı:merak etmeyin bu yerlerin hepsi duruyor ufak tefek küçüklerden bir kaçı alındı düşüncem ben bunları devlete verecem çünkü burada defineden daha önemli bir şey var.
seni sevdim , helal olsun, defineden büyük olan şey ne ? Ortak olak mı ?

gönderen SUBUTAY » Pzr Oca 29, 2012 1:51 am
aklı kıt parası çok yani.
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ
AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
gönderen apo_12 » Pzr Oca 29, 2012 2:23 am
gerçek incil veya kutsal kase olmasın?
- apo_12
gönderen selvi77 » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 1:54 am
- selvi77
gönderen inklpgrbt » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 2:33 am
- inklpgrbt
- Bilgili

gönderen mucur » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 9:43 am
selvi77 yazdı:apo12 senin elinde öyle bir kayıt varmı kutsal kase ve incilden bahseden .oysa ben onlardan daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben size ipucu verdim .KURU KAFA .burada kimse yazdıklarımı sağa sola çekmesin benim kimseyle işim olmaz kimseylede görüşmem bakıyorumda burada yazılanlarda art niyet gördüm .uyandırmak maksadıyla yazdım,
bu sitenin üyeleri uyanık zaten.
uyuyan sensin uyanda oku öğren öle yorum yaz.
ayrıca bu hayal perest konuya yorum yaparak,
böylelerine pirim vermeişoluyoruz.
gönderen kuzeyli » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 2:33 pm
selvi77 yazdı:apo12 senin elinde öyle bir kayıt varmı kutsal kase ve incilden bahseden .oysa ben onlardan daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben size ipucu verdim .KURU KAFA .burada kimse yazdıklarımı sağa sola çekmesin benim kimseyle işim olmaz kimseylede görüşmem bakıyorumda burada yazılanlarda art niyet gördüm .uyandırmak maksadıyla yazdım,
hani şu maya'ların kristal kuru kafaları mı?
zaten 2012'de geldi, dünya ha battı ha batacak.
kurtuluşumuzun anahtarı senin ellerinde.
eyvah ki ne eyvah..
1- Forum kuralları
2- Resim nasıl çekilir
3- Foruma resim eklemek
gönderen aybars » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 11:27 pm
kardeşim burada hangi yazılanlarda art niyet gördün???
Kalp deniz, Dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur...
gönderen Efsane » PrÅŸ Åžub 02, 2012 12:21 am
mesaj yazmadan önce siteyi bir oku , hayal kurgu defineci angutları ne anlar diye dalış yapma, bu sana söyleyeceğim son soz güle güle

gönderen apo_12 » PrÅŸ Åžub 02, 2012 2:03 am
anlaşılan yazdıklarım arkadaşı rahatsız etmiş.istemiyerek bulduklarını deşifremi etim yoksa arkadaşım???selvi77 yazdı:apo12 senin elinde öyle bir kayıt varmı kutsal kase ve incilden bahseden .oysa ben onlardan daha büyük bir şeyden bahsediyorum ben size ipucu verdim .KURU KAFA .burada kimse yazdıklarımı sağa sola çekmesin benim kimseyle işim olmaz kimseylede görüşmem bakıyorumda burada yazılanlarda art niyet gördüm .uyandırmak maksadıyla yazdım,
- apo_12
Dön EŞKİYA BELGELERİ VE ARANAN YERLER
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu