Define İşaretleri ve Anlamları • Garret 250 Marka İle Minelap Dedektör KarşılaÅŸtırması
Zaman: Sal May 22, 2012 8:25 am

Text Size

Garret 250 Marka İle Minelap Dedektör Karşılaştırması

Garret ve Minelap dedektörlerin üretici firmaların kendi testleri , İzleyin aradaki farkı siz çıkartın

Garret 250 Marka İle Minelap Dedektör Karşılaştırması

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Åžub 19, 2012 12:43 am

Değerli arkadaşlar bilndiği üzere dünyaca ünlü iki marka dedektörün ,firlarınca çekilmiş videolarını izleyerek aradaki farkı görelim

Sizce hangisi daha derin de iÅŸlenmiÅŸ metali buluyor ?

Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,

Önce Garrett 250 yi izleyelim

Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Re: Garret 250 Marka İle Minelap Dedektör Karşılaştırması

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Åžub 19, 2012 12:45 am

Åžimdi Mimelap 5000 son versiyonunu izleyelim

Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Åžub 19, 2012 12:52 am

Dünyaca ünlü ve geniş ar-ge leri olan firmaların ürünlerini izlediniz,

sizce bu dedektörlerden daha iyisi olsaydı bu firmalar üretip para zanamyacaklarmıydı?

sizce hangisi daha derinde buldu

Sizce derinlikleri ne kadar

bunlar daha fazla derinliğe sahip olsaydılar testleri daha fazla derin olmayacakmıydı?

birde düşünün !!! , yerli merdiven altı lehimleme dedektörler satanların sizlere anlattıkları, yemek tavasında test edenleri bir düşünün

sizlerin cebini define gibi gören bu asaletsiz kişiliksiz şerefsizlere pirim vermeyin, oyuncağı olmayın gercekleri gördünüz

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen kuzeyli » Pzr Åžub 19, 2012 2:31 am

abi sende yerli dedektörcülere er meydanına çıksınlar diye meydan okuyorsun. bunları bile bile meydana çıkarlar mı hiç? yaptığın iş mi şimdi :mrgreen: :mrgreen:
dalga mı geçiyorsun bunlarla? :mrgreen: :mrgreen:

-Garret ace 250 abd'de 215 + 30 dolar kargo = 245$ = 430 TL
Türkiye'de ortalama 1100 TL

-Minelab gpx5000 abd'de 5795 dolar + 50 dolar kargo = 5845$ = 10.280.000 TL
Türkiye'de 5000€ = 11.550.000 TL

-ikiside milyon dolarlık arge çalışmalarının sonucu.
-yaptıkları iş aynı.
-derinlikleri aynı.
-yurt dışında orjinal, Türkiye'de SAHTE.
-birinin y.dışı fiyatı ülkemizdekinin yarısı.
-diğerinin arasında küçük bir fark var. yaklaşık 1000 lira için adam bu ihracata girermi sizce?
-yoksa 150 lira'ya sahtesini üretip yaklaşık 100 katı fiyata mı satar?

tatil bölgesinde kumsal işleten varsa garret tavsiyemdir. bir sezonda bol bol bozuk kuruş toplar. :lol: :lol:
kuzeyli
kuzeyli
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Åžub 19, 2012 11:10 am

çok doğru ve güzel bir vurgu

dünyada kendisini ıspatlamış, dedektör üretiminde marka firmaların kendi bünyesinde bir çok mühendis + AR-GE içinde milyon dolarlarla ifade eden bir yatırım ve sonucu gördüğünüz gibi yukarıda ki videolar

Bizde birinci sahtekarlık bir bakkal dükanı kadar yer kiralıyor isminede firmam diyor

ilk sahtekarlığı kendisini tanıtması değilmidir,

gavur dediğimiz adamlarda AR-GE çalışması

bizdeki anlayış kör tuttuğunu...

akıllı olun, ailenizi ve kendinizi zora sokacak işlerden uzak durun her şey göz önünde milyon dolar yatırımlarla meydana gelen teknoloji30 ila 50 cm aralığında bir derinlik, bizde merdiven altı üretimler, kopyala lehimle, aptal olmayın, kendinizi aptal yerine koymayın

ha yarın buraya gelipde dert anlatmayın, bakın herşeyi açık anlaşılır bir dille yazdık

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen mucur » Pzr Åžub 19, 2012 11:14 am

eyvallah üstad siz elinizden geleni yapıyonuz.

millette gözünü açsın biraz.

saygılar.
RIZKI VEREN CENAB'I ALLAHTIR.
mucur
mucur
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen baarmen_16 » Pzr Åžub 19, 2012 1:49 pm

Ustam emeğine sağlık bu şekil astronot gibi giyinip 10 cm de para bulanları çok gördük .. Bilinçleniyor milletimiz bundan emin olabilirsiniz.
KÜLTÜREL MİRASIMIZI KORUYALIM YASALARIMIZ GEREĞİ !!!KESİNLİKLE!!! KAÇAK KAZI YAPMAKTAN KAÇINALIM...

UÇAN KAMYON OPERATÖRÜ
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,  Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
baarmen_16
baarmen_16
Bilgili
Bilgili

Yeni mesajgönderen kamber06 » Pzr Åžub 19, 2012 3:18 pm

allah razı olsun usta milletin kafasındaki cihaz problemi ortadan kalkmalı.bilinçlenmeli. paylaşımınız için teşekkürler usta.saygılar
kamber06
kamber06
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Artukbey » Pzr Åžub 19, 2012 3:54 pm

ALLAH razı olsun usta ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin.
EDEP, Aklın Tercümanıdır...

Herkes Edebi Kadar AKILLI,

Aklı Kadar ŞEREFLİ,

Şerefi Kadar KIYMETLİDİR...!!!
Artukbey
Artukbey
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen göze » Pzr Åžub 19, 2012 4:54 pm

değer ustam sizden özür dileyerek gördüklerim şaka gibi böyle derinlikmi olur ben kendi adıma konuşayım 1 kuruş dahi vermem ben bu tür testler çok izledim. eğer bir test yapacaksanız 2 mt 3 mt 4 mt altını test edin ve hala şaşıyorum bizim halkımız bunlara nasıl kanıyor ? 30 cm 40 cm 50 cm dahi açmıyorlar 20 cm gösteriyorlar. aklı olan alacaksa cihazı 1 mt verinsinler alın ama 20 cm hayal kurulmaz .parası olan alır koleksin yapar.
İZİNSİZ KAZI YAPMAYALIM . YAPANLARI UYARALIM. USTA ELLERLE YAPILMIŞ TARİHİ ESERLERİ KIRMAYALIM.

BİLDİĞİMİZİ ZANNETMEMİZ ÖĞRENMEMİZİN EN BÜYÜK DÜŞMANIDIR.

NEREYE BAKIYORSUN İHTİYAR ? DİYE SORDUM. GÖZLERİNİ SUDAN AYIRMADAN CEVAP VERDİ: HAYATIMA

OĞLUM AKIP GİDEN HAYATIMA..;
göze
göze
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Åžub 19, 2012 5:02 pm

göze yazdı:değer ustam sizden özür dileyerek gördüklerim şaka gibi böyle derinlikmi olur ben kendi adıma konuşayım 1 kuruş dahi vermem ben bu tür testler çok izledim. eğer bir test yapacaksanız 2 mt 3 mt 4 mt altını test edin ve hala şaşıyorum bizim halkımız bunlara nasıl kanıyor ? 30 cm 40 cm 50 cm dahi açmıyorlar 20 cm gösteriyorlar. aklı olan alacaksa cihazı 1 mt verinsinler alın ama 20 cm hayal kurulmaz .parası olan alır koleksin yapar.

katılıyorum

gerçek bu

eğer bu teknoloji daha fazla derine inmiş olsaydı , milyon dolarlara varan yatırımlar yapan firmalar bunuda test eder daha çok satar ve daha çok kazanç elde ederdi

benim insanmıza önerim ;

biri 250 dolar

diÄŸeri 5000 euro

her ikisininde yaptığı iş !!!

2 dakika düşün doğruyu bul

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen Efsane » Pzr Åžub 19, 2012 5:09 pm

zaman zaman defineci arkadaşlar sorarlar hangi dedektörü önerirsiniz diye

30 ila 50 cm arasında işiniz görülüyor ise pahalı olanını alma ...

takip eden videoları izle aklını başına devşir

ben en çok neye üzülürüm,

kıt kanaat geçimini sağlayan birisinin gidip dedektöre verdiği paraya

ailenizin ne suçu varda eski bir ayakkabı ile dolaşmasına mahküm ettiniz...

banka kredisi alıp ailenizin ekmek parasını bankaya faiz olarak verenler

eşinizin ne suçu vardı, kızınız ne suçu vardı, oğlunuzun ne suçu vardı

şerefsizler bitmez, şerefizlere oyuncak olamyın, aptal olmayın

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen aybars » Pzr Åžub 19, 2012 9:42 pm

verdiğiniz bilgiler ve paylaşım için teşekkürler..
Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin...

Kalp deniz, Dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur...
aybars
aybars
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen narkus » Pzt Åžub 20, 2012 11:47 am

merhaba ustam sitene yeni üye oldum 3 - 5 aydır bu işlere merak saldım hobi olarak hafta sonları boş kalırsam inceden takılıyorum ustam geçen sitene giricektim baktım siten hacklenmiş bay üzüldüm ben web tasarım işlerinden anlarım abi zaten bu işleri yapıyorum istersen çok güzel ve gelişmiş güvenliği arttırılmış bir forum yapabilirim abi

he abi bende garrett gti 2500 ve yanında kartal göz var dediğin gibi daha önce yerli malı xxxxxxxxxxxxx 3 d ve goldenking dpr diye yerli malı bunları kullandım gerçekten 10 - 15 metre aşa çekmez ama hikaye dediğn gibi onun metre dediği santim çıkttı en azından ben bu garetti kullandın tam öğrenemedim ama baya hoşuma gitti

usatam ve dğer değerli abilerim kusura bakmayın şimdi diyeceksiniz pat diye nerden çık bu aslında ustanın sitesini ve diğer define sitelerini aylardır takip eder okurum usatamın beni etkilediği konu bu cin safsata büyü kahvehane işi ben bu süre içinde o kadar şehir efsanesi duydum ki ben eskiden bu ülkenin en yalancıları politikacılardır diye biliyordum meğer neki bu dedektörcü ve bunların saz arkadaşları bu yalan işinde mastır yapıp okulunu bitirmişler

efsane ustam kusuruma bakma baya gevezelik yaptım ama şu forum işinde gerçekten yardımcı olurum buraya güzel bir vbullettin kurarız ve ektentileri ve güvenlik paketleriyle manyak olur ondan sonra diğer dizinlerine yazma iznini kaldırıcaksın sitede boş klasörlere boş index atıcan bir anti shell ve sağlam bir güvenlik taraması yaptıkmı site tamamdır ustam bizim arkadaşların sitesinde güvenlik vb. konular için bilgiler bulabilirsin www.cyber-warrior.org

allah'a emanet ustam hayırlı günler
narkus

Yeni mesajgönderen türkoÄŸlu » Pzt Åžub 20, 2012 3:17 pm

narkus yazdı:merhaba ustam sitene yeni üye oldum 3 - 5 aydır bu işlere merak saldım hobi olarak hafta sonları boş kalırsam inceden takılıyorum ustam geçen sitene giricektim baktım siten hacklenmiş bay üzüldüm ben web tasarım işlerinden anlarım abi zaten bu işleri yapıyorum istersen çok güzel ve gelişmiş güvenliği arttırılmış bir forum yapabilirim abi

he abi bende garrett gti 2500 ve yanında kartal göz var dediğin gibi daha önce yerli malı xxxxxxxxxxxxx 3 d ve goldenking dpr diye yerli malı bunları kullandım gerçekten 10 - 15 metre aşa çekmez ama hikaye dediğn gibi onun metre dediği santim çıkttı en azından ben bu garetti kullandın tam öğrenemedim ama baya hoşuma gitti

usatam ve dğer değerli abilerim kusura bakmayın şimdi diyeceksiniz pat diye nerden çık bu aslında ustanın sitesini ve diğer define sitelerini aylardır takip eder okurum usatamın beni etkilediği konu bu cin safsata büyü kahvehane işi ben bu süre içinde o kadar şehir efsanesi duydum ki ben eskiden bu ülkenin en yalancıları politikacılardır diye biliyordum meğer neki bu dedektörcü ve bunların saz arkadaşları bu yalan işinde mastır yapıp okulunu bitirmişler

efsane ustam kusuruma bakma baya gevezelik yaptım ama şu forum işinde gerçekten yardımcı olurum buraya güzel bir vbullettin kurarız ve ektentileri ve güvenlik paketleriyle manyak olur ondan sonra diğer dizinlerine yazma iznini kaldırıcaksın sitede boş klasörlere boş index atıcan bir anti shell ve sağlam bir güvenlik taraması yaptıkmı site tamamdır ustam bizim arkadaşların sitesinde güvenlik vb. konular için bilgiler bulabilirsin http://www.cyber-warrior.org

allah'a emanet ustam hayırlı günler

Kardeşim ilgin için teşekkür ederiz.
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ

AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
türkoğlu
türkoğlu
Yönetici
Yönetici

Dön Garret Dedektör İl Minelap Karşılaştırması ( Video)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 20 dakika içerisinden aktif olan kullanıcılar)
Bugüne kadar en çok 523 kişi Pzr Mar 18, 2012 11:15 pm tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Login Form