ESKİPAZAR [HADRİANOUPOLİS] görsel
Antik Çağlarda Kurulan Kentler, köyler ve Küçük Yerleşim Alanları
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Önce okunmamış mesaj • 7 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
ESKİPAZAR [HADRİANOUPOLİS] görsel
gönderen mucur » Sal Oca 10, 2012 1:06 pm
bu resimleri daha önce atmıştım.
istemediğim resim olduğu için,
türkoğlu ustam sildi benim isteğimle.
yeniden paylaşıyorum.benim objektifimden,
hadrianoupolis.
saygılarımla.

istemediğim resim olduğu için,
türkoğlu ustam sildi benim isteğimle.
yeniden paylaşıyorum.benim objektifimden,
hadrianoupolis.
saygılarımla.

RIZKI VEREN CENAB'I ALLAHTIR.
Re: ESKİPAZAR [HADRİANOUPOLİS] görsel
gönderen ARTEMİSİA » Sal Oca 10, 2012 1:28 pm
değerli dostum az önce sorduğun soruya buradan vevap yazıyorum.bir konuya ileti çok yazılınca forum kirleniyor konu dağılıyor sayfalar açılmıyor.bunlara azami dercede özen gösteriyorum.o çiçek iklim şartları ve uygarlığın kültürel özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.bazı üyeler gördüğünü yazıyor.bir yerde ben araştırma yaparken toprağın jeolojik durumunu rengini bitkisini ve her kayaya hepsine bakıyorum.antakya zorlu bir coğrafya ve tarihi bazı bilgilerin bana göre bu teori kamuoyundan saklandığını düşünüyorum özellikle 1700 1900 yıllar arasında ki olaylar.ben istediğim kaynakları antik çağa ait bulamıyorum.google da araştırma yaparken asla türkçe kelime kullanmıyorum.ayrıca paylaşımın için teşekkürler.senin çiçeğe kayaya takılmana gerek yok biraz kafayı çalıştırdığın zaman zengin bir servete sahip olman çok kolay.istersen ispat edeyim.rastgele değerli dostum
gönderen Efsane » Sal Oca 10, 2012 1:44 pm
çok güzel ayağa kalkmayı beklyen güzel bir antık yerleşke
teşekkürler
teşekkürler
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen mucur » Sal Oca 10, 2012 2:02 pm
ARTEMİSİA yazdı:değerli dostum az önce sorduğun soruya buradan vevap yazıyorum.bir konuya ileti çok yazılınca forum kirleniyor konu dağılıyor sayfalar açılmıyor.bunlara azami dercede özen gösteriyorum.o çiçek iklim şartları ve uygarlığın kültürel özelliklerine göre değişiklik gösterebilir.bazı üyeler gördüğünü yazıyor.bir yerde ben araştırma yaparken toprağın jeolojik durumunu rengini bitkisini ve her kayaya hepsine bakıyorum.antakya zorlu bir coğrafya ve tarihi bazı bilgilerin bana göre bu teori kamuoyundan saklandığını düşünüyorum özellikle 1700 1900 yıllar arasında ki olaylar.ben istediğim kaynakları antik çağa ait bulamıyorum.google da araştırma yaparken asla türkçe kelime kullanmıyorum.ayrıca paylaşımın için teşekkürler.senin çiçeğe kayaya takılmana gerek yok biraz kafayı çalıştırdığın zaman zengin bir servete sahip olman çok kolay.istersen ispat edeyim.rastgele değerli dostum
şu servete kavuşalım dostum ispat et de bir an önce.
saygılar.
gönderen ARTEMİSİA » Sal Oca 10, 2012 2:11 pm
bölgemde 100 den fazla tümülüs olacak köylü traktör köteni ile açacak içine kaz ayağı çizip imzasını atacak en önemlisi çok değerli bilge kadubzo üstadımız yorum yapacak ben hala gezeceğim.üstadın mesajları çok derin şifreli manalı anlayan insan için çok değerli bilgiler vardır aynısı efsane üstad için de geçerli.ayrıca tümülüsler de çalışma yapıldığını düşündüğümde öyle uğraştıracak gibi gözükmüyor.saygılar
gönderen mucur » Sal Oca 10, 2012 2:15 pm
ARTEMİSİA yazdı:bölgemde 100 den fazla tümülüs olacak köylü traktör köteni ile açacak içine kaz ayağı çizip imzasını atacak en önemlisi çok değerli bilge kadubzo üstadımız yorum yapacak ben hala gezeceğim.üstadın mesajları çok derin şifreli manalı anlayan insan için çok değerli bilgiler vardır aynısı efsane üstad için de geçerli.ayrıca tümülüsler de çalışma yapıldığını düşündüğümde öyle uğraştıracak gibi gözükmüyor.saygılar
gayet iyi anladım seni dostum.ancak durum okadar kolay değil.
1.derece sit alanıdır hepside.ayrıca 100 de 80 ide açılmış dönem soygunu.
gönderen türkoÄŸlu » Sal Oca 10, 2012 2:26 pm
Eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ
AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
7 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Dön HÖYÜKLER ve ÖREN YERLERİ
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu