Define İşaretleri ve Anlamları • KUSURSUZ BİR ÇEKİÇ İŞARETİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
Zaman: Sal May 22, 2012 8:04 am

Text Size

KUSURSUZ BİR ÇEKİÇ İŞARETİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Kılıç ve Hançer İşaretlerin Yorumlandığı ve Paylaşıldığı Bölüm
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla

KUSURSUZ BİR ÇEKİÇ İŞARETİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Yeni mesajgönderen babyface3581 » Pzt Ara 22, 2008 1:06 pm

[IMG:150:128]http://img228.imageshack.us/img228/4947/21122008212gy0.th.jpg[/img]

[IMG:150:128]http://img228.imageshack.us/img228/2953/21122008211bp1.th.jpg[/img]

[IMG:150:128]http://img228.imageshack.us/img228/5349/21122008213rp5.th.jpg[/img]

[IMG:150:128]http://img228.imageshack.us/img228/2160/21122008214js6.th.jpg[/img]

SAYIN USTALARIM İŞARETİN OLDUĞU KAYANIN BULUNDUĞU KAYA BAYA BÜYÜK YANİ SABİT OYNAMASI İMKANSIZ KAYANIN BÜYÜK Bİ BÖLÜMÜ TOPRAK ALTINDA ŞİMDİ BU İŞARETE GÖRE NASIL HAREKET ETMELİYİM? ÇEKİÇ İN SAP KISMI 29 cm. sivri ucu 6 cm. düz ucu 3cm toplamı 12 cm. nasıl bir yol izlemeli ve nerden başlamalıyım ve bu çekiç neyin işaretidir..yorumlarınızı bekliyorum..
ÄžZMÄžRDEN SELAMLAR...
babyface3581

Yeni mesajgönderen antiochos17 » Pzt Ara 22, 2008 1:22 pm

RESİMLER ÇOK KARANLIK ÇIKMIŞ, GÜNDÜZ RESİMLEME İMKANI YOK MU ACABA :?:

ÇEKİCİN SAPI İSTİKAMETİ İLE AĞZININ İSTİKAMETİNİDE GÖRMEMİZ GEREKECEK. FAKAT BEN BU İŞARETİN TEK OLACAĞINI
DÜŞÜNMÜYORUM. ÇEVREDE DİKKATLİ BİR ARAŞTIRMA YAPARSANIZ BAŞKA İŞARETLERLE DE KARŞILAŞACAĞINIZI
UMUYORUM. SAYGILARIMLA.
DÜŞÜNMEDEN ÖĞRENMEK FAYDASIZ, ÖĞRENMEDEN DÜŞÜNMEK TEHLİKELİDİR.
antiochos17
antiochos17

Yeni mesajgönderen hasinsamsunlu55 » Pzt Ara 22, 2008 8:51 pm

slm kardeşim çekicin sapı onemlidir 39 santim demişsinher santimi 1 adımdır 39 adım gittiğinde amacına ulaşacaksın denen mişdir kolay gelsin sonucu bilgi amaçlı gönderirsen senviniriz
hasinsamsunlu55

SOZ VER

Yeni mesajgönderen SerdenGecti58 » Sal Ara 23, 2008 1:53 am

SELAM KARDES SOZ VER SANA SOLEYECEM EVET BIZ DENEDIK AYNEN SOZ VER AMACINA ULASTIGINI BASKALARI GIBI AMACINA ULASANLAR KACIP GIDIYORLAR HALBUKI SIEYE GELIP PAYLASSALAR NE GUZEL OLUR DEMI SENDE KACMA KARDES BIZ SOZ VERDIK SOZUMUZUDE DURACAZ SENDE SOZUNDE DUR ....NOT.KARDES 60 METRE CIVARINDA BI KAYALIK OLMASI LAZIM BU YERDEDE OLABILIR YATIK SEKILDE YADA DIK DURAN BI KAYADA OLABILIR CEKICIN AGIZ ISTIKAMETINDE BAK VE KARSINA CIKACAK YADA YERDEKI GORECEN KAYADA BI CERCEVE OLACAK AZ DIKKATLI BAK BULURSUN HIC DURMA KOY CEKICI DOKULSUN ONUNE NE VARSA HAKKINDA HAYILRISI KARDES............AMA GELIRDE BIZLERLE BILGINI VE NASIL ACTIGINI PAYLASIRSAN SEVINIRIZ KISMETINDE VARSA CIKAR KARDES DAHA ONCE ALINMADI ISE TABIKI ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SAYGILAR
SELAM BĞLGĞ PAYLAŞTIKCA GUZEL DĞR GÜZEL OLANIDA KOPARMAYIN
SerdenGecti58

Re: SOZ VER

Yeni mesajgönderen babyface3581 » Sal Ara 23, 2008 11:07 am

SerdenGecti58 yazdı:SELAM KARDES SOZ VER SANA SOLEYECEM EVET BIZ DENEDIK AYNEN SOZ VER AMACINA ULASTIGINI BASKALARI GIBI AMACINA ULASANLAR KACIP GIDIYORLAR HALBUKI SIEYE GELIP PAYLASSALAR NE GUZEL OLUR DEMI SENDE KACMA KARDES BIZ SOZ VERDIK SOZUMUZUDE DURACAZ SENDE SOZUNDE DUR ....NOT.KARDES 60 METRE CIVARINDA BI KAYALIK OLMASI LAZIM BU YERDEDE OLABILIR YATIK SEKILDE YADA DIK DURAN BI KAYADA OLABILIR CEKICIN AGIZ ISTIKAMETINDE BAK VE KARSINA CIKACAK YADA YERDEKI GORECEN KAYADA BI CERCEVE OLACAK AZ DIKKATLI BAK BULURSUN HIC DURMA KOY CEKICI DOKULSUN ONUNE NE VARSA HAKKINDA HAYILRISI KARDES............AMA GELIRDE BIZLERLE BILGINI VE NASIL ACTIGINI PAYLASIRSAN SEVINIRIZ KISMETINDE VARSA CIKAR KARDES DAHA ONCE ALINMADI ISE TABIKI ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN SAYGILAR

teşekkür ederim ustam bu benim sitede ilk paylaşımım diil.daha öncede paylaşımlarım oldu ve sonuçlarını da bu sitedede paylaştım..emin ol hiç şüphen olmasınki bunun sonucunuda bu sitedeki diğer değerli arkadaşlarla paylaşacağım..
ÄžZMÄžRDEN SELAMLAR...
babyface3581

EVET CEKİ GERCEKTEN GÜZEL

Yeni mesajgönderen SON UMUD » Sal Ara 23, 2008 4:46 pm

DİLERİM SONUCA ULAŞIRSIN SAP KISMANIN BAKTIĞI YÖNDE ARAŞTIRMA YAP HER ADIM 68 78 BAZEN DE 98 CM OLUR FARKLI OLDUĞU İCİN ADIM LA SADECE OLAY YERİNE YAKLAŞIRSIN O ZAMAN YAPMAN GEREKEN OLAY YERİNDE FARKLI BİR YAPI BULMANDIR ÖZELLİKLE İŞLENMİŞ BİR KAYADA MURC İZİ CÜNKÜ CEKİC VUR KIR ANLAMI TAŞIYOR... BU DA DEMEK OLUYOR Kİ ARANAN KAYA İCİNDE kolay gelsin DİLERİM EMEĞİNİ ALIRSIN
ÄžSMET
SON UMUD

Re: KUSURSUZ BİR ÇEKİÇ İŞARETİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

Yeni mesajgönderen apo_12 » ÇrÅŸ Ara 28, 2011 3:50 am

mrb kardeşim işaretinde yosun olmaması bana biraz şüpheyle bakmama neden oluyor. tabi içindeki yosunu sen temizlemişsen ozaman deyişir.detaylı cevre fotoları koymamışsın.şu aşamada yapacağımız yorumlar nekadar sağlıklı olur bilmem ama aynı kayada dikatimi çeken farklı bir yosun tabakası var.orayı bir yokla derim.çekicin hemen yanındaki farklı yosun tabakası dikat çeken o var sadece.başarılar dilerim
apo_12

Dön KILIÇ VE HANÇER İŞARETLERİ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 3 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 3 misafir (son 20 dakika içerisinden aktif olan kullanıcılar)
Bugüne kadar en çok 523 kişi Pzr Mar 18, 2012 11:15 pm tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Login Form