Mezar taşı oldugunu düşünüyorum
Anadolu Medeniyetlerine ait mezar taşları ( stelleri) üzerinde yer alan figür ve motiflerin anlamını içeren konuları içermektedir
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Önce okunmamış mesaj • 5 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Mezar taşı oldugunu düşünüyorum
gönderen sipsi » PrÅŸ Eki 27, 2011 10:20 am
Merhabalar bu taşı buldugum yer memleketteki ev yazdan yaza gidiyorum kimse kalmıyor yazın bahceyi temizlerken temizledigim otları bir çukur vardı orada yakayım dedim yaktıktan sonra çöpe atmak için temizlemek üzereyken bu taşın arkası dönüktü meraktan arabayın arkasında sürekleyip bu görünen tarafını çevirdim ve bu işaretleri gördüm bir bilgisi olan varmıdır..
taşın etrafına hiç bir baska taş yoktur kavaklıktır etrafı

taşın etrafına hiç bir baska taş yoktur kavaklıktır etrafı

- sipsi
Re: Mezar taşı oldugunu düşünüyorum
gönderen Efsane » PrÅŸ Eki 27, 2011 7:47 pm
yakın dönem mezar taşı
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen sipsi » Cum Eki 28, 2011 9:03 am
teşekkürler ustam bir şey çıkarmı burada arastırma yapsam
- sipsi
gönderen mucur » Cum Eki 28, 2011 9:05 am
yok kardeÅŸim. uÄŸraÅŸma.
daha eski yerleÅŸimi bul.
daha eski yerleÅŸimi bul.
RIZKI VEREN CENAB'I ALLAHTIR.
gönderen apoo63 » Cum Eki 28, 2011 10:07 pm
ben olsam etrafda bir araştırma yapardım.
HAKKIMDA BİLGİN YOKSA FİKRİNDE OLMASIN..!!
YAPILAN YORUMLAR ÖN ARAŞTIRMA İÇİNDİR .KAÇAK KAZI KANUNEN SUÇDUR.
YAPILAN YORUMLAR ÖN ARAŞTIRMA İÇİNDİR .KAÇAK KAZI KANUNEN SUÇDUR.
5 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Dön MEZAR TAŞLARI ÜZERİNDE BULUNAN FİGÜRLERİN ANLAMI
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu