Forum Ana Sayfa
DEDEKTÖRLER VE KULLANIM TEKNİKLERİ
Pulse Indiksiyon (PI) Sistem Metal Dedektörleri
DEDEKTÖRLER VE KULLANIM TEKNİKLERİ
Pulse Indiksiyon (PI) Sistem Metal Dedektörleri
pulsdedektor digger
Pulse Sistem Metal Dedektörleri Hakkında Genel bilgiler, kişisel kullanım Tecrubelerinin Yer Aldığı Bölüm
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Önce okunmamış mesaj • 5 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
pulsdedektor digger
gönderen kutlu29 » Cum May 29, 2009 10:59 pm
kolay gelsin ustalarim.acizane digger marka dedektor satin aldim.ama kullanmasini pek bilmiyorum belkide yazdiklarima kizacaksiniz,sizin tavsiyelerinize uymadim.yinede bu kardesinizi mazur görme büyüklügünü gösterip bu makinenin nasil kullanilacagi konusunda yardimci olacaksiniz insallah.makinennin dili almanca.PIU:A5-12-16
- kutlu29
gönderen ronin » Pzr May 31, 2009 11:03 pm
Üstad bu cihazı Türkiye'de satan İzmir'deki firma cihazı Türkçe kullanma kılavuzu ve Türkçe menüsü ile veriyor bildiğim kadarıyla, bir de üstüne eğitim de veriyor. Bu cihazı İzmir'deki firmada 2 ay önce kadar test imkanım olmuştu ve güzel fakat zor bir cihaz.
Sanırım cihazı Almanya'dan aldınız? Yine de İzmir'deki Distribütörüne ulaşırsanız size bir ihtimal kullanımı ile ilgili detaylı bilgi vereceklerdir.
Saygılar..
Sanırım cihazı Almanya'dan aldınız? Yine de İzmir'deki Distribütörüne ulaşırsanız size bir ihtimal kullanımı ile ilgili detaylı bilgi vereceklerdir.
Saygılar..
- ronin
gönderen kutlu29 » Pzt Haz 01, 2009 12:17 am
ronin kardes evet cihazi almanyadan aldim.yeni modeli degil.2002 de yapilmis.cektigi akim 150-320mA.teknik bilgisi olan varsa lütfen yardim.kullanim klavuzu var amam almanca benimde almanca pek iyi degil.
- kutlu29
Re: pulsdedektor digger
gönderen gizemli ses » Cum Eyl 17, 2010 7:11 pm
2002 model bir cihaz ise tercübelidir kendi kendine bulamıyormu acaba ?
(ses)
UMUDU ERTELEMEK KAYBETMEKTEN İYİDİR (SES)
5 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Dön Pulse Indiksiyon (PI) Sistem Metal Dedektörleri
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu