İstanbul'un yeraltı şehirleri
Tarihi ve Mitolojik Sinema Filmlerini Burdan İzleyebilir ve Paylaşabilirsiniz
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Önce okunmamış mesaj • 13 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Re: İstanbul'un yeraltı şehirleri
gönderen xxmiletxx » PrÅŸ Eki 06, 2011 3:06 pm
Facebook sayfamda paylaşılmış. Bende sizlerinde dikkatini çekecek bir video olduğundan yayınlıyorum. Umarım sonuna kadar izlersiniz.
Bu arada bir haftadır birşey paylaşmaya çalışsam ''Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin.'' yazısı çıkıyor. 3. denememde falan paylaştığım konu gönderiliyor... Bunun çözümü nedir?
Bu arada bir haftadır birşey paylaşmaya çalışsam ''Gönderilen form geçersiz. Tekrar göndermeyi deneyin.'' yazısı çıkıyor. 3. denememde falan paylaştığım konu gönderiliyor... Bunun çözümü nedir?
- xxmiletxx
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen Efsane » PrÅŸ Eki 06, 2011 3:28 pm
paylaşım için teşekkür ederim,
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen xxmiletxx » PrÅŸ Eki 06, 2011 4:34 pm
Mozaiklere ilgisi olan 30. dakikadan sonrasına baksın.
Dünya'daki en iyi mozaik örnekleri İstanbul'daymış. 250 metrekarelik mozaik. Yalnız bu 250 metrekare sadece ortaya çıkan 8'de 1'lik kısmıymış. Acaba ziyaret etme imkanımız var mı? Şu yabancı belgeselcilerde olmasa hiçbirşeyden haberimiz olmayacak. Adamlar bizim reklamımızı bizden daha çok yapıyorlar.
- xxmiletxx
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen türkoÄŸlu » PrÅŸ Eki 06, 2011 4:35 pm
Eline sağlık.
YAPILAN YORUMLAR KESİN OLMAMAKLA BERABER TESPİT İÇİN ÖN BİLGİ
AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
AMAÇLIDIR,LÜTFEN KAÇAK KAZI YAPMAYALIM.
gönderen rindakoslu » PrÅŸ Eki 06, 2011 6:03 pm
xxmiletxx yazdı:Facebook sayfamda paylaşılmış. Bende sizlerinde dikkatini çekecek bir video olduğundan yayınlıyorum. Umarım sonuna kadar izlersiniz.
Paylaşım için teşekkürler dostum.
Erich Von Däniken'ın 40 yıldır gündeme taşıdığı bu ve benzeri konulara ilgi duyduğun belli.Neden ve nasıl sorularına cevap aramak insanın ufkunu açan güzel bir uğraştır.Yaşını bilmiyorum ama,bu yaklaşımının dünyayı doğru algılamada sana çok faydalı olacağına yürekten inanıyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
ÇELİĞİN TAVINI BELİRLEYEN ATEŞ ile SU;İNSANIN DEMİNİ (KIVAMINI)BELİRLEYEN,BİLGİ ve TECRÜBEDİR.
YAPILAN YORUMLAR SADECE BİLGİ PAYLAŞIMI ve TESPİT AMAÇLI OLUP;İZİNSİZ KAZI YAPMAK KANUNEN SUÇTUR.
YAPILAN YORUMLAR SADECE BİLGİ PAYLAŞIMI ve TESPİT AMAÇLI OLUP;İZİNSİZ KAZI YAPMAK KANUNEN SUÇTUR.
gönderen uz.sedat » PrÅŸ Eki 06, 2011 9:22 pm
Tek kelimeyle ;HARİKA; Paylaşım için teşekür ediyorim...
- uz.sedat
-
gönderen Artukbey » PrÅŸ Eki 06, 2011 11:51 pm
paylaşım için teşekkürler
EDEP, Aklın Tercümanıdır...
Herkes Edebi Kadar AKILLI,
Aklı Kadar ŞEREFLİ,
Şerefi Kadar KIYMETLİDİR...!!!
Herkes Edebi Kadar AKILLI,
Aklı Kadar ŞEREFLİ,
Şerefi Kadar KIYMETLİDİR...!!!
-

Artukbey - Profesyonel - Vip Üye

gönderen xxmiletxx » Cum Eki 07, 2011 10:42 am
rindakoslu yazdı:Paylaşım için teşekkürler dostum.
Erich Von Däniken'ın 40 yıldır gündeme taşıdığı bu ve benzeri konulara ilgi duyduğun belli.Neden ve nasıl sorularına cevap aramak insanın ufkunu açan güzel bir uğraştır.Yaşını bilmiyorum ama,bu yaklaşımının dünyayı doğru algılamada sana çok faydalı olacağına yürekten inanıyorum.
Sevgi ve saygılarımla...
Erich Von Däniken'ı gençliğimde
- xxmiletxx
- Profesyonel - Vip Üye

gönderen rindakoslu » Cum Eki 07, 2011 8:44 pm
Erich Von Däniken'ı gençliğimde
okumuştum. Yaşım 37. Erich Von Däniken'ın güzel kitapları var ama bazıları insanın kafasını karıştıracak türden. Eski tüm yapılar yazara göre ya uzaylılar tarafından ya da uzaylılar için yapılmış. O yüzden balataları fazla sıyırmadan okumayı bıraktım.
rindakoslu birde dikkatimi şimdi çekti de, sen bu yazıyı büyük ihtimalle Nemrut ve Paskalya Adası başlıklı konuma yazacaktın galiba.
[/quote]
Bana göre hala gençsin güzel kardeşim.Çünkü senden 11 yaş büyüğüm.Uzaylı mevzularının kafa karıştırıcı olması geleneksel öğretilerle alakalı bir durum.Balataların sıyrılması konusunda ise bu gün itibariyle haklı olabilirsin.Ama biliyorsun ki,insanlar yaşadıkları olayları bulundukları zaman ve baktıkları mekan nispetinde algılayabilirler.
Bin sene öncekini geçtim;yüz sene önce yaşamış birini bile bugüne getirebilsek,adam gördükleri karşısında ilk anda şoka girecektir.Bugün itibariyle bizim için uçuk gibi gelen fikirler,yüz sene sonra belki çok sıradan işler olacaktır.
Nemrut ve Paskalya Adası'na gelirsek;insanları tek bir davranışıyla değerlendirmek doğru olmaz.Ama benzer konulara yönelmen,bende böyle bir intiba bıraktı.Aslında buradakilerin ortak noktalarından biride,bilinmeze olan ilgi değilmi?Saygılarımla..
Bana göre hala gençsin güzel kardeşim.Çünkü senden 11 yaş büyüğüm.Uzaylı mevzularının kafa karıştırıcı olması geleneksel öğretilerle alakalı bir durum.Balataların sıyrılması konusunda ise bu gün itibariyle haklı olabilirsin.Ama biliyorsun ki,insanlar yaşadıkları olayları bulundukları zaman ve baktıkları mekan nispetinde algılayabilirler.
Bin sene öncekini geçtim;yüz sene önce yaşamış birini bile bugüne getirebilsek,adam gördükleri karşısında ilk anda şoka girecektir.Bugün itibariyle bizim için uçuk gibi gelen fikirler,yüz sene sonra belki çok sıradan işler olacaktır.
Nemrut ve Paskalya Adası'na gelirsek;insanları tek bir davranışıyla değerlendirmek doğru olmaz.Ama benzer konulara yönelmen,bende böyle bir intiba bıraktı.Aslında buradakilerin ortak noktalarından biride,bilinmeze olan ilgi değilmi?Saygılarımla..
ÇELİĞİN TAVINI BELİRLEYEN ATEŞ ile SU;İNSANIN DEMİNİ (KIVAMINI)BELİRLEYEN,BİLGİ ve TECRÜBEDİR.
gönderen aybars » Pzt Eki 10, 2011 12:31 am
üzerinde yaşadığımız tarihi bilmemek bizler için ne kadar büyük bir kayıp. paylaşım için teşekkürler...
Kimse kimseyi küçümseyecek kadar büyük değildir bilmelisin. Küçümsediğin her şey için gün gelir, önemsediğin bir bedel ödersin...
Kalp deniz, Dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur...
Kalp deniz, Dil kıyıdır. Denizde ne varsa kıyıya o vurur...
gönderen demiraydemir » ÇrÅŸ Oca 11, 2012 3:00 am
çok makbule geçti
'İnsan, çocuklarının eve geri gelmelerine izin veren tek canlıdır.
Bill Cosby
Google: "Ben her şeyi bilirim." Facebook: "Ben herkesi tanırım." Internet: "Ben olmasaydım, ikiniz de hiçtiniz." Elektrik: "Uzatmayın züppeler, hepinizi bitiririm.."
Bill Cosby
Google: "Ben her şeyi bilirim." Facebook: "Ben herkesi tanırım." Internet: "Ben olmasaydım, ikiniz de hiçtiniz." Elektrik: "Uzatmayın züppeler, hepinizi bitiririm.."
gönderen kamber06 » Pzr Oca 22, 2012 1:15 pm
paylaşım için teşekkürler.
13 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Dön TARİHİ ve MİTOLOJİK FİLMLER
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu