Forum Ana Sayfa
DEFİNECİLİKTE KULLANILAN TEMEL KONULAR VE DİĞER YÖNTEMLER
TEKNOLOJİ KULLANIMI
DEFİNECİLİKTE KULLANILAN TEMEL KONULAR VE DİĞER YÖNTEMLER
TEKNOLOJİ KULLANIMI
Efsane Üstadımdan yardım..........
Definecilikte Kullanılması Gereken Teknolojinin Tanıtımı ve Önerilerin Yer Aldığı Bölüm
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla
Önce okunmamış mesaj • 4 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Re: Efsane Üstadımdan yardım..........
gönderen Efsane » Sal Eki 04, 2011 11:29 pm
Biz herhangi bir cihaz önermiyoruz, piyasayı biliyorsunuz dilden kemik yok, adamlar cihaz deği yalan satıyorlar
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.
SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM

gönderen mucur » ÇrÅŸ Eki 05, 2011 12:36 am
m.arici yazdı:Üstadım teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yalanı çok bir piyasa.. Danışmadan hareket edersem hata yapacağımı biliyorum. Saygılar......
VAZ GEÇ KARDEŞİM BU DEDEKTÖR SEVDASINDAN.
RIZKI VEREN CENAB'I ALLAHTIR.
gönderen Efsane » ÇrÅŸ Eki 05, 2011 9:07 am
Bir olayı anlatayım, belgeler bende zamanı geldiğinde sizlerle paylaşılacaktır...
İki polis alıcı müşteri sıfatıyla bir dedektör satıcısına uğrar, dedektör satıcısı çekmecesinde bir kaç tane sikke çıkartır, işte der bu sattığım dedektörler bunları buluyor, dedektörlerimiz faturasızdır ve ucuzdur...
polis bu konuşmaları ve gördüklerini tutank altına alır, mahkemede iş yerini arama kararı çıkartır...
arama sonucunda sikkelerin sahte , satılan dedektörlerinde faturasının olduğu kanıtlanılıyor...
şimdi burada sikkeleri gsterip insanları gaza getirmek, insanları kandırıp dedektör satmak... dedektör satanlarada fatura kesmeme filili içerisinde
adama sormazlar mı ki sattığın dedektörler sikke buluyor, o zaman sen ne diye burada satmak için para kazanmaya çalışıyorsun, git kendine bul !!!
devletin nimetlerinden faydalan para kazan, kazndığının da vergisini ödeme !!!
hem vergi kaçır, hem insanları kandır.... sizler böylesi bir şeye razı iseniz buyurun bir sürü cihaz var dedektör var , bize bir daha bu konuda bir şey sormayın, bizim karnımız bu oyunlara doydu
İki polis alıcı müşteri sıfatıyla bir dedektör satıcısına uğrar, dedektör satıcısı çekmecesinde bir kaç tane sikke çıkartır, işte der bu sattığım dedektörler bunları buluyor, dedektörlerimiz faturasızdır ve ucuzdur...
polis bu konuşmaları ve gördüklerini tutank altına alır, mahkemede iş yerini arama kararı çıkartır...
arama sonucunda sikkelerin sahte , satılan dedektörlerinde faturasının olduğu kanıtlanılıyor...
şimdi burada sikkeleri gsterip insanları gaza getirmek, insanları kandırıp dedektör satmak... dedektör satanlarada fatura kesmeme filili içerisinde
adama sormazlar mı ki sattığın dedektörler sikke buluyor, o zaman sen ne diye burada satmak için para kazanmaya çalışıyorsun, git kendine bul !!!
devletin nimetlerinden faydalan para kazan, kazndığının da vergisini ödeme !!!
hem vergi kaçır, hem insanları kandır.... sizler böylesi bir şeye razı iseniz buyurun bir sürü cihaz var dedektör var , bize bir daha bu konuda bir şey sormayın, bizim karnımız bu oyunlara doydu
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

gönderen Efsane » Cmt Eki 15, 2011 12:14 am
m.arici yazdı:Efsane Üstadım, ''Definecilikte Teknoloji Kullanımı'' bilgilendirme yazınızda ''Piyasada birden çok markaya sahip cihaz ve dedektör satılmaktadır, biz burada marka yerine cihazların can alıcı yönü olan tasarımda kullandıkları malzemeyi öneriyoruz, Bir nokta bulma cihazı;dijital flaş bellekli ve bu belleğe kıymetli metallerin manyetik frenkaslarının yazılı olanları tercih edilmelidir. aksı olan bir cihaz sizi yarı yolda bırakır başarı sağlatmaz'' yazıyorsunuz. Bu bahsettiğiniz cihazlar dedektör harici cihazlarmıdır, Türkiye de bulabilme şansım varmıdır. Gerçek manada bir cihaz satın almak istiyorum. Dediğiniz gibi bilgiyi teknoloji ile birlikte kullanmak istiyorum. Ne dersiniz acaba. Saygılar..........
Bakın dedektör ile dedektör satıcılarını birbirinden ayırmak lazım
dedektör metal bulmaya yarayan bir teknolojidir. frenkaslar devletin malidir, devlet babanın müsade ettiği kadar kullanılır... bununda derinliği 30 ila 50 cm arasıdır
dedektör satıcısı : sermayesi yalan olan, yalanlarla para kazanmayı kendisine şiar edinmişlerdir. 30 cm yi 3 metre dediler, 50 cm ye 5 metre , Biz dedektör satıcılarını ret ediyoruz, teknolojiyi değil
Biz konuyu dedektör ile dedektör satıcısını bir birinden ayrı tutarsak konuyu anlamış olacağız....
30 ila 50 cm aralığı işinizi görecekse bu aralıklta marka tercihi olmaz, hepside aynıdır, markanın değişmesi derinliğide değiştirmez... fazla derinliğe devlet baba izin vermiyor.... yönetmeliklerle sınırlandırılmış
dedektörün grafiksel görüntülerine de cihaz dediler, aslında bunların da derinliği 30 ila 50 cm arasıdır, hani şu meşhur laptopa bağlanılanlar varya işte onlar dedektördür.
mevcut yasalar içinde daha derin bir teknolojiyi bulmak ve kullanmak mümkün gözükmüyor...
bir gün isteklerimize uygun teknoloji üretildiğinden, burada ilk tanıtan alın kullanın diyecek olanda biz olacağız... bu gün için bu mümkün değildir...
yıllardır dedektör satıcılarını hodri meydana davet ettim, hiç biride bizim belirlediğimiz koşulları göze almadılar, çünkü kel adamın ilacı olsa . ilacı bulmuşken kalkar satar mı?, önce kendi kelliğini gidermez mi?
övgüyle bitiremediği dedektörü satacağına gider kendisine bulur ....

4 mesaj
• 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
- Forum Ana Sayfa
- Takım • Tüm mesaj panosu çerezlerini sil • Delete style cookies • Tüm zamanlar UTC + 2 saat [ GITZ ]
Ana Menu