Define İşaretleri ve Anlamları • yerli dedektörler!!!
Zaman: Sal May 22, 2012 9:03 pm

Text Size

yerli dedektörler!!!

Yerli Üretim Metal Dedektörleri Hakkında Genel bilgiler, kişisel kullanım Tecrubelerinin Yer Aldığı Bölüm
Forum kuralları
Sitemize Mesaj Yazmadan Önce Kuralları Oku, Kurallara Aykırı Davranmak Sizleri Siteden Uzaklaştırmaya, Mesajlarınızın Silinmesine Neden Olacağı Gibi , Sitemizden ve Bizlerin Bilgisinden Faydalanmak Kurallara Uymak Şarttır...
1- Mesaj Yazmadan Önce Forum Kurallarını Okumak İçin Buraya Tıkla
2- Resim Nasıl Çekilir ? Buraya Tıkla
3- Foruma Resim Nasıl Eklenir ? Buraya Tıkla

yerli dedektörler!!!

Yeni mesajgönderen fighter35 » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 6:07 pm

bunu size birkaç kelimeyle özetleyeceğim yerli malı dedektör kullandım hemde hepsini birinde bile sonuç alamadım videolara kanıpta böle hatalara düşmeyiniz yani kesinlikjle 1 tl dahi vermeyiniz alacağınız bir .............bile bunlardan daha iyi inanın bana saygılarımla...
fighter35

Re: yerli dedektörler!!!

Yeni mesajgönderen mucur » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 6:15 pm

bu sitedeki bilgileri paylaşımları okuyup kafana yazarsan,

dedektöre ihtiyacın kalmaz.
RIZKI VEREN CENAB'I ALLAHTIR.
mucur
mucur
Profesyonel - Vip Üye
Profesyonel - Vip  Üye

Yeni mesajgönderen Efsane » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 6:26 pm

fighter35 yazdı:bunu size birkaç kelimeyle özetleyeceğim yerli malı dedektör kullandım hemde hepsini birinde bile sonuç alamadım videolara kanıpta böle hatalara düşmeyiniz yani kesinlikjle 1 tl dahi vermeyiniz alacağınız bir .............bile bunlardan daha iyi inanın bana saygılarımla...

burası defineci sitesi, mesaj yazdığınız siteyi iyi tanıyınız,

biz dedektör teknlojisine karşı değiliz, biz umut tacirlerinin yalanlarına, merdiven altı çakma lehimlemelerine, insanlarımızı sömürme düzeneklerine karşıyız...

dedektörleri çok kılıflara koyarak insanımıza sattılar, pulse sistemi dediler, görüntülü dediler notbook bağladılar hepsi de dedektör tenolojsidir.

pulse sistemi deyip milyarlarca paraya sattılar..

hepsinin marifeti 30 ila 50 cm arasındaki bir derinliktir...

30.50 cm derinlik ban yeter diyen biris bu teknoloji kendiside üretebilir, becereme diyorlarsa yurt dışında yılların markası olan dedektörlerden ucuzunu alın

örneğin minelap 5000 nin derinliğide tek parada 50 cm aşmaz
garret euronunda derinliği aynıdır

garret 350 dolar --- minelap kesin fiyatını bilmiyorum sanırım oda 5,6 bin dolardan fazladır

aynı işi gören bir teknolojiye fazla para ödemek akıl işi değildir.

şimdi bana sorarsınız tedektör kullandın mı

evet herkesten daha fazla,...

grafiksel görüntülü depar firmasının sattıklarının hepsini , emfad

garret, tm 808, minelap gibi bir çok marka hepsi aynıdır...

yerli olarak neredeyse tamamını
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Define , Antik Eserler, Define isaretleri, Altin,
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen Efsane » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 6:29 pm

şu marka pulse çakmadır diyor, ardında tartışalım diyorsun, hangisini alayım diyorsun

şimdi biraz mantıklı olalım, çakma nın nesini tartışacaksın ?

merdiven altı üretimin lehimlerinimi tartışacan

sitemizde dedektör markaları tartışılmaz bir daha benzeri konu açılmamasını rica ederim...
Sitemizde, hurafe safsata hayal kurgu söylemlerden oluşmuş kahvehane defineciliğini ret ediyoruz. Bu gün dünyada ispata kavuşmuş meşhur definelerin bulunuş şekli, saklandığı yapılar, Arkeoloji biliminin elde ettiği sonuçlar ışığında define ile uğraşanlara yeni modern akla ve bilime uygun anlayış sağlamak için çaba gösteriyoruz.Bizim farkımız, bakış açımız, ispatlanmış doğru, yalancılıktan,hurafeden, safsatadan,yalandan uzak Arkeoloji Bilimine ters düşmeden öneriler sunmaktır.

SİTEMİZDE SUNULAN HER MATERYAL VE YAPILAN HER YORUM, TESBİT İÇİN ÖN BİLGİ AMACINDADIR . LÜTFEN KAÇAK KAZI, KAÇAK ESER ALIM SATIMI GİBİ YASAL OLMAYAN GİRİŞİMLERDEN BULUNMAYALIM
Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen Efsane » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 6:37 pm

fighter35 yazdı:bunu size birkaç kelimeyle özetleyeceğim yerli malı dedektör kullandım hemde hepsini birinde bile sonuç alamadım videolara kanıpta böle hatalara düşmeyiniz yani kesinlikjle 1 tl dahi vermeyiniz alacağınız bir .............bile bunlardan daha iyi inanın bana saygılarımla...

adam kalkmış, çobanların yemek yaptıkları kabı test ediyor, benim dedektörüm kocaman yemek tavasını buluyor diye video etmiş... edebilir... işine geliyorsa git al...

defineci yemek tavası mı arıyor? düşünürsen

bu kadar marifetli bir teknoloji üreten neden önce kendisi gidip define bulmuyor da, sana gel dedektör satam git şu kadar derinlikte define bul diyor...

düşündünüz mü?

düşünmek bir sanattır. sanatsız insan köledir...

Efsane
Efsane
Abdullah Vecdi Çoban
Abdullah Vecdi Çoban

Yeni mesajgönderen deliaÄŸa » ÇrÅŸ Åžub 01, 2012 7:46 pm

hocam hayırlı akşamlar sizinde dediğiniz gibi adam benim makinam bulur diyor peki niye kendisi bulmuyor doğrumu ah hocam nelerini gördüm
bu aralar birisi cıktı nasanın uydusunu kullanıyormuş bi arkadaş vasıtasıyla geldi bi tane laptop başka bişey yok :o cep telefonlarının blututunu actırdı bize araziyi gezin dedi biraz gezdik durun dedi öteki arkadaşa 20 cm aşağı kay tamam dedi ölçtüm 19metre 42 santim malzeme var kazın beni çağırın ben satacam falan peki sen nereye gidiyorsun dedim istbl gidecekmiş makinayı kilitliyecekmiş dışarda izini sürüyorlarmış ben dedim olmaz benim bi yeminim var kazarım cıkmazsa seni buraya gömerim olurmu falan makinayı getirenler 10000 tl para verdiklerini söylediler çocuk oyunumu dediler o zaman ben yokum dedim çekildim adamm gitti arkadaşlar kazdılar bişey yok alayı hikaye sizin sitenizi herakşam geziyorum inanırmısınız bakış acım değişti şimditoprağa bakınca farklı şeyler görüyorum inşallah kısa zamanda şanşımız değişecek sizide bi ara bizim buralara beklerim
deliaÄŸa

Dön Yerli Üretim Metal Dedektörler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Kimler çevrimiçi

Toplam 1 kullanıcı çevrimiçi :: 0 kayıtlı, 0 gizli ve 1 misafir (son 20 dakika içerisinden aktif olan kullanıcılar)
Bugüne kadar en çok 523 kişi Pzr Mar 18, 2012 11:15 pm tarihinde çevrimiçi oldu

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Login Form